Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.116.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de üye olayım ama araba babamın 2006 ford tourneo connect 1.8 turbo dizel deluxe magnum grisi

reniginin çok hoş olduğunu belirtmeliyim

biz aldığımızda o renkteki arabanın gelmesini 15 gün beklemiştik o renkten fazla üretilmiyormuş talep yokmuş sanırım ama şimdi nasıldır bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahho88

ben de üye olayım ama araba babamın 2006 ford tourneo connect 1.8 turbo dizel deluxe magnum grisi

biz aldığımızda o renkteki arabanın gelmesini 15 gün beklemiştik o renkten fazla üretilmiyormuş talep yokmuş sanırım ama şimdi nasıldır bilemem

ok dai en yakın zamanda fotolarını koy arabanın
  • dostum istanbulun neresinde oturuyorsun bağcılar tarafında bir yer biliyorum birde esenyurtta ikiside iyi malemeden yapıyor bağcılardaki jandarmanın connectlerini yapmış önünü o tarda istiyorsun sen herhalde krom olanını 250-300 cıvarı idi sanırım

quote:

yaabiler bişey daha sormuştum arabanınönüne nereden demir taktırabiliriz istanbulda hem fiyatı nedir onların bileniniz varmıydı???
  • ok kardeş ztn blokladım arkdaşı. bu arada tüm team dakilerin J-T-D VE doblo dinamik adındaki 2 üyeliğinide bloklamalarıdır
  • quote:

ben de üye olayım ama araba babamın 2006 ford tourneo connect 1.8 turbo dizel deluxe magnum grisi

eklendin kardeş artık sende bizddensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectgücü -- 30 Nisan 2007; 11:22:21 >
  • Unutmayınız,kural ihlalinde sadece mesajlarınız silinmiyor,işlemde yapılıyor,bu yüzden yazdıklarınıza dikkat ediniz arkadaşlar...
  • arkadaşlar bir depoyla kaç km gidiyorsunuz hesaplayanınız varmı?
  • peki kural ihlal etmiomu şuan hakaret var en azından .ayrıca başka marka istemioruzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

peki kural ihlal etmiomu şuan hakaret var en azından .ayrıca başka marka istemioruzz

kardeş sadece kıyaslama yapmak amacıyla sormuştum hakaret amacıyla deil eğer öyle düşünüyosan özürdilerim.
  • yok sana söylemiyor herhalde connectgücü başkabir arkadaşa söylüyor neyse ben cevaplıyayım 850 km gidiyor benim araba 50 litre ile depom 55 litre son 5 litreyi zaten hiç bir arabada kulanamasın

quote:

Orjinalden alıntı: neon88

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

peki kural ihlal etmiomu şuan hakaret var en azından .ayrıca başka marka istemioruzz

kardeş sadece kıyaslama yapmak amacıyla sormuştum hakaret amacıyla deil eğer öyle düşünüyosan özürdilerim.
  • Arkadaşala dun yenı resımlerı cektım ben seyretmeye doyamadım sahsen...

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • dai araban süper ama acele yeni tamponlar istiyor ama araba düşük olmaz nese Allah kaza bela vermesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ford connect

yok sana söylemiyor herhalde connectgücü başkabir arkadaşa söylüyor neyse ben cevaplıyayım 850 km gidiyor benim araba 50 litre ile depom 55 litre son 5 litreyi zaten hiç bir arabada kulanamasın

kardeş iyimiş ya benimki 1.3 şuan bi depoyla 650 gittim en fazla ama 2600 km de daha açılınca 1000 - 1200 arası gidiyo diolar.bilmiyorum doğrumudur.
  • Resımlerı ceken Italyan asıllı fakat bız TURK'lerden farkı olmayan Covannı kardeşime sonsuz teşekkurler...
  • mehzent araba snn çok şekil ya resimlerde acaip güzel çekilmiş.kazasız belasız.
  • Eyvallah kardeş saolasın hepınıze kazasız belasız...
  • mehzent ; araban ortalığı yakıyo walla
  • Orjinalden alıntı: ford connect

yok sana söylemiyor herhalde connectgücü başkabir arkadaşa söylüyor neyse ben cevaplıyayım 850 km gidiyor benim araba 50 litre ile depom 55 litre son 5 litreyi zaten hiç bir arabada kulanamasın

Son 5 litreyi neden hiç bir araba kullanamıyor, kullanmıyorsa 5 litre ne işe yarıyor, merak ettimde ford connect kardeş açıklar mısın?
  • mehzent kardeş bide şu arka lambalrı kırmızı yapsan tamamdırrr
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.