Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.116.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Doblo_Dynamic

dostum vitray boyayı tavsiye etmem çünkü stopların ışıklarında azalma görülüyor benim sölediim boyayı alırsan daha sağlıklı ve güzel olur ayrıca benim verdiim fiyat biraz fazla galiba 5 6 milyon dien bile var

Şimdi benim işimi hangi boya görür onu anlamadım. ayrıca tam olarak fiyatı nedir bugün gidip alcam.

birde nasıl yapcamki hepsinimi boyuyacam
  • 25 mi 5 mi bnde anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

25 mi 5 mi bnde anlamadım

• Bence Kırmızı stop ığrenc otesı hiç yapmayın orjınalı daha guzel...Benım farlarda el yapımı led ve içi mat sıyah boyalı farlarımda orj.xenon amppul falan deıl yanı beyınlı olanlardan onlar bıraz yuksek 500 ytl falan connecte uygun olan uzun ve kısası aynı farda olan bızım araçlara uygundur...Ama bunlar hemen olcak seyler deıl uğraşman lazım adamı baya sıkıntıya sokuyo o reımlerı ben cekmedım benım cekıceğim resımler daha guzel olcak inş.yakında koyarım sıteye...
  • quote:

25 mi 5 mi bnde anlamadım

ya ben fazla uçmuşum dediim boyayı al
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehzent

Bence Kırmızı stop ığrenc otesı hiç yapmayın orjınalı daha guzel...Benım farlarda el yapımı led ve içi mat sıyah boyalı farlarımda orj.xenon amppul falan deıl yanı beyınlı olanlardan onlar bıraz yuksek 500 ytl falan connecte uygun olan uzun ve kısası aynı farda olan bızım araçlara uygundur...Ama bunlar hemen olcak seyler deıl uğraşman lazım adamı baya sıkıntıya sokuyo o reımlerı ben cekmedım benım cekıceğim resımler daha guzel olcak inş.yakında koyarım sıteye...
  • benim doblonun farları orjinalden içi mat siyah ayrıca ben philips ampül almayı düşünüyorum xenona yakın ışık veriyomuş ayrıca fiyatıda çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehzent

Bence Kırmızı stop ığrenc otesı hiç yapmayın orjınalı daha guzel...Benım farlarda el yapımı led ve içi mat sıyah boyalı farlarımda orj.xenon amppul falan deıl yanı beyınlı olanlardan onlar bıraz yuksek 500 ytl falan connecte uygun olan uzun ve kısası aynı farda olan bızım araçlara uygundur...Ama bunlar hemen olcak seyler deıl uğraşman lazım adamı baya sıkıntıya sokuyo o reımlerı ben cekmedım benım cekıceğim resımler daha guzel olcak inş.yakında koyarım sıteye...

Yok kardeş yaa ayrı bi güzelligi var arka stopları kırmızı yapmam lasım güzel yanii

• quote:

Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.

Ya arkadaşlar bu arka lambalrı ben kırmızı yapcam nasıl olcak bu?? kırmızı spreylemi oluyo bunlar yoksa ayrıyette satılıyomu bu lambalar bana yardım edinn

Şöle yani

Şu Şekilde Yani Bence Güzel Görüntü

• Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Bizde 32.000 km ye gelmiş connect var bu güne kadar normal mazot kullandık. sadece arasıra eurodizel alındı. 75 lik connect sahipleri ne kullanıyor? sizlere bir sorayım dedim ve normal ile euro arasındaki farkı deneyimlerinize dayanarak nedir fark?
  • kavaş ne yapsınlar be kardes onlarda bırer connect hayranı ama soyleyemıyolar baksana bızım teamden çıktıkları yokkk......
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRMC CÜNEYT

kavaş ne yapsınlar be kardes onlarda bırer connect hayranı ama soyleyemıyolar baksana bızım teamden çıktıkları yokkk......

helal sana sana kardeş güzel sözlerrrr
  • dostum bende 75 kulanıorum ara sıra normal ara sıra euro kullanıyorum hattaa2 ay bio dizel koydum bizim arabıza ne koysan yakar 90 lıklar yakmaz çünkü onlar camon rail dizel eurodan başkasını yakmaz ama sende euro kullan hem daha peformanslı hem daha sağlıklı araban için

quote:

Orjinalden alıntı: worldwar

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Bizde 32.000 km ye gelmiş connect var bu güne kadar normal mazot kullandık. sadece arasıra eurodizel alındı. 75 lik connect sahipleri ne kullanıyor? sizlere bir sorayım dedim ve normal ile euro arasındaki farkı deneyimlerinize dayanarak nedir fark?
  • kesinlikle auro dizel kullan performans çok artıyo ve de motor için çok daha iyi
  • kardeş senin connect kaç binde? aslında en iyisi euro da malum mazot fiyatlarıda aldı gidiyo zaten birde euro alınca normale göre biraz daha fazla yakıyor. yalnız bir süre euro kullanıp enjektörler temizlensin diye düşünüyorum. sonrası allah kerim
    quote:

Orjinalden alıntı: ford connect

dostum bende 75 kulanıorum ara sıra normal ara sıra euro kullanıyorum hattaa2 ay bio dizel koydum bizim arabıza ne koysan yakar 90 lıklar yakmaz çünkü onlar camon rail dizel eurodan başkasını yakmaz ama sende euro kullan hem daha peformanslı hem daha sağlıklı araban için

quote:

Orjinalden alıntı: worldwar

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Bizde 32.000 km ye gelmiş connect var bu güne kadar normal mazot kullandık. sadece arasıra eurodizel alındı. 75 lik connect sahipleri ne kullanıyor? sizlere bir sorayım dedim ve normal ile euro arasındaki farkı deneyimlerinize dayanarak nedir fark?

• merdiven aracı dahamı güzelleştirio?
  • bnce kardeş merdiven çok gıcık eski köy minibüslerine takarlardı yaa onlar aklıma gelio, ayrıca merdivenin arası yıkanamıo(zorlaştırıo işi) ee tabi bide görüşünü azaltıo
  • çizgiler ve jantlar çok iyi olmuş ne dersiniz?

• oooooo çok eline sağlık kardeş saolasın valla. yemin ederim 2-3 güönce rüyamda ford connect GT falan çıkmış die gördüydüm.acaba tr de çıkarmı satrışa yoksa sadece tanıtım amaçlımı olur
  • quote:

oooooo çok eline sağlık kardeş saolasın valla. yemin ederim 2-3 güönce rüyamda ford connect GT falan çıkmış die gördüydüm.acaba tr de çıkarmı satrışa yoksa sadece tanıtım amaçlımı olur

Connectgücü sen merak etme allahın izniyle cıkcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVi. -- 28 Nisan 2007; 23:32:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.