Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.118.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam. Yaw veledin biri arabayı çizmiş. Akşam akşam moralimi bozdu. faturayı tabiki ödetecem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Herkese selam. Yaw veledin biri arabayı çizmiş. Akşam akşam moralimi bozdu. faturayı tabiki ödetecem.

geçmiş olsun, ne varda çiziyorlar bilmiyom bu çocuklar.
  • Arkadaşlar bana istanbulda işçiliği düzgün,kaliteli malzeme kullanan aksesuar taktırabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz?
  • arkdaşlar dün otokoç a gittim inceledim birazz glx i süperr bişey test aracı doluydu edemedim test.ama mükemmel ufak detaylar artık var vs..
  • chip tunning uygulaması ne oluyor kardeş???bende 90 hp deluxe var.2006 Aytozu grisi
    kalkıştan ve hızdan memnun diilim
    aydın-izmir otobanında 175 km den yukarı çıkmıyor
    sizce bu naormal mi
    ne yapmalıyım???
    daha 200 km de iken turbo borusu çıktı aracın
    ozamandan beri soğudum ben bu araçtan
    1 depo mazotla 600-650 km yol yapıyorum
    karma kullanımda
    1 depo dediğim 44-45 lt
    aydınlatırsanız sevinirim...
    sevgiyle kalın...

quote:

Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.

quote:

Orjinalden alıntı: guerillapirhana

arkadaslar benım aracım normalde FORD CONNECT 2006 90 HP
    AY TOZU GRİ
    FULL PAKET;=DELUX
    ( 90 HP DEN CHIP TUNNIG UYGULAMASI VE SON SUSTURUCU IPTALI ILE 115 HP OLDU)

ARKADASLAR HERKESE TAVSIYE EDERIM MALIYET 450 YTL CIVARINDA..bılgılerınıze aracımın resımlerı yarın gelıyo yarın cekcez ıns

way kardeş sen hemen imdadıma yetiştin. ya kardeş max hız ne oldu seriligi nasıl????

bizimki şimdi düz yolda 198 200 görüyo. chipli nasıll????. motorda bi fark oldumu ne gibi degişiklik oldu?? ne

yaptılar para sorun degil yeterki farklılıklar olsun

BU ARADA 90HP CONNECT ARKADAŞLAR NERDEEEEEEE 110HP ÖNDE GİDİYO 90 HP YE SAHİP CIKALIMMM ŞAKA Bİ YANA BUNLAR KARDEŞŞŞ 75HP 90HP 110HP İNŞ 180HP GELCEK

• quote:

Orjinalden alıntı: hacada

chip tunning uygulaması ne oluyor kardeş???bende 90 hp deluxe var.2006 Aytozu grisi
    kalkıştan ve hızdan memnun diilim
    aydın-izmir otobanında 175 km den yukarı çıkmıyor
    sizce bu naormal mi
    ne yapmalıyım???
    daha 200 km de iken turbo borusu çıktı aracın
    ozamandan beri soğudum ben bu araçtan
    1 depo mazotla 600-650 km yol yapıyorum
    karma kullanımda
    1 depo dediğim 44-45 lt
    aydınlatırsanız sevinirim...
    sevgiyle kalın...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: guerillapirhana

arkadaslar benım aracım normalde FORD CONNECT 2006 90 HP
    AY TOZU GRİ
    FULL PAKET;=DELUX
    ( 90 HP DEN CHIP TUNNIG UYGULAMASI VE SON SUSTURUCU IPTALI ILE 115 HP OLDU)

ARKADASLAR HERKESE TAVSIYE EDERIM MALIYET 450 YTL CIVARINDA..bılgılerınıze aracımın resımlerı yarın gelıyo yarın cekcez ıns

way kardeş sen hemen imdadıma yetiştin. ya kardeş max hız ne oldu seriligi nasıl????

bizimki şimdi düz yolda 198 200 görüyo. chipli nasıll????. motorda bi fark oldumu ne gibi degişiklik oldu?? ne

yaptılar para sorun degil yeterki farklılıklar olsun

BU ARADA 90HP CONNECT ARKADAŞLAR NERDEEEEEEE 110HP ÖNDE GİDİYO 90 HP YE SAHİP CIKALIMMM ŞAKA Bİ YANA BUNLAR KARDEŞŞŞ 75HP 90HP 110HP İNŞ 180HP GELCEK

kardeş sen aracını bi servise göster mutlaka birşey var ne 175 yaa biz aracımızı sıfır aldık eve

gelirken bi basalım dedik arac 180 yaptı dahada cıkmadı şimdi 8km gibi bi kmde 180 geçmeye başladı

yani 185 190 yaptı düz yolda şimdi 12kmde rahat 198 200km/hız ulaşıyo. rampa aşagı 205 208 yapar

eminim.Ayrıca youtubeye girip 198km/hız connect yazarsan görürsün

• shadow35
    geçmiş olsun çizik büyükmü ? bide snn araba ne renkti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 12 Mayıs 2007; 22:03:56 >
  • arkadaşlar connect 90ps düz yolda 165 170 km geçmez arkadan rüzgar vurursa öle 180km görür faprika verisi 158 km 160km den sonra çok nazlı davranıyo
  • kardeş 90 lık değil 75 lik öyle 165 i geçmio düz yolda
  • quote:

Orjinalden alıntı: cebbar

arkadaşlar connect 90ps düz yolda 165 170 km geçmez arkadan rüzgar vurursa öle 180km görür faprika verisi 158 km 160km den sonra çok nazlı davranıyo

walla ben hiç bişey demiyom biz 200 devirdik diyoz adam ordan 160 geçmez diyo sen hiç connect sürdünmü allahını seversen. biraz bilgi toplayıp sonra konuşalım lütfen
  • guerillapirhana @ kardeş bu arka lambaları ben siyah yapmaya karar verdim. nasıl yapmıştın sen jilatınlamı yoksa spreylemi????
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

shadow35
    geçmiş olsun çizik büyükmü ? bide snn araba ne renkti ?

Çizik çok büyük değil sağ iki kapıda bide ön kaportada küçük bi yerde var. 480ytl gibi bi ücret çıkardılar bugün. faturayı tabiki komşuya kestirecem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kavas

quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Herkese selam. Yaw veledin biri arabayı çizmiş. Akşam akşam moralimi bozdu. faturayı tabiki ödetecem.

geçmiş olsun, ne varda çiziyorlar bilmiyom bu çocuklar.

Teşekkür ederim. Aracın rengi aytozu gri. baya bi avantajı var bu rengin. yan taraftaki çizikler neredeyse hiç gözükmüyo. çok dikkatli bakmadıkca

• quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

kardeş 90 lık değil 75 lik öyle 165 i geçmio düz yolda

Gayet iyi basıyo. daha fazla bişey beklemek haksızlık olur bence sonuçta 75 ps diğer firmanın araclarıda bu kadar basıyo aşağı yukarı. Zaten bu araçlarla hız hiiiç iyi değil. Allah korusun
  • aracım 90ps connect aracın kmsi 78000de sıfır aldım kardeş düz yolda en fazla 170 175km görür palvraya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebbar -- 12 Mayıs 2007; 16:56:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cebbar

aracım 90ps connect aracın kmsi 78000de sıfır aldım kardeş düz yolda en fazla 170 175km görür palvraya gerek yok

kardeş senin aracın sorunlusu bizim diger araclar hakkında yorum yapma ne palavrası senin aracın 90hp benimkide 90hp nasıl 170 175 yapıyo ben anlamış degilim.bak biz bu aracı Aydından zafer bayısınden sıfır aldık. bizde torbalıda oturuyoruz. gelirken otobandan geldik bi basalım dedik araç 180km/hız yaptı. ki 75hp bi connect 160 yapıyo 8km ankaraya gittik giderken tekrar bastık araç 185 190 gördü. şuan 13kmde
    geçenlerde tekrar bastık 198 200 yaptı düz yolda. egim olsaydi eminim 205 208 yapardı.

Connectgücü@ arkadaş 75hp arabası var o bilen 180 190 yapmış. senin altında 90hp var nasıl 170 yapıyosun bizimki zorlanmadan 175 180 geliyo ondan sonra biraz bekletiyo ama 200 kadar geldi.

Yine diyorum sen aracını servisine göster.

• İşte benim KöpeK

• ılk once arabası cızılen arkadas gecmıs olsun ole vatan sevmeyen hayınler cok bu ulkede.... connect ın 160 km gecmıyo dıyenler var onlar bı arabalarını servıse goturup hava fıltresı yag fıltresı pompaya fılan baktırsınlar ben arabamın chıpsız halıyle 195 km yapıstırdım sımdı hıc kendını kasmadan dırek 220 km yapıstırıyo bazen kadranın sonuyla kardes oluyolar:)
  • quote:

guerillapirhana @ kardeş bu arka lambaları ben siyah yapmaya karar verdim. nasıl yapmıştın sen jilatınlamı yoksa spreylemi????

kardesım dırek seffaf jılatın yaptırdım... spreyle yaptıgın zaman cok koyu oluyo gerı lambaları yanmıyomus gıbı gozukuyo
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.