Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.118.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • connect... acemiyi usta şoför yapan araba:)
  • demek istediğin ne demek ksura bakma anlamadım
  • ben show tv de izledim ama saatini hatırlamıyom ama akşamdı. Bugün Kurtlar Vadisini izlersen kesin görürsün, 60 dk dizi 60 dk reklam zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavas -- 17 Mayıs 2007; 14:26:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kavas

ben show tv de izledim ama saatini hatırlamıyom ama akşamdı. Bugün Kurtlar Vadisini izlersen kesin görürsün, 60 dk dizi 60 dk reklam zaten

ne zaman ya ben göremedim :D:D
  • ya evet bende görmedim ama bi fordun sitesine bakım
  • evet bende gordum reklamı cok guzeldı bence connect e yakısan bı reklam olmus monılasa fln
  • Reklam çok karizma olmuş. Konusu Baya iyi
  • Arkadaşlar reklam, kurtlar vadisi reklam kuşağında saat 23.30 sularında görüldü ve yine hayran kaldık connecte
  • ewet arkdaşlar bnde izledim kurtlar vadisi başlamadan hemen önce ewde bi sessizlik yaşandı vallahi herkesi susturdum :D ama sondaki laf kaba bişey diomuş gibi oluor
  • reklam cok sekil olmusta cok sade wv cadyy nin reklemını nasıl yapmişler yani öyle bi reklam yapsalrdı daah hoz olurdu
    atlama falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kavas

Arkadaşlar reklam, kurtlar vadisi reklam kuşağında saat 23.30 sularında görüldü ve yine hayran kaldık connecte

hemen bugün o saatte bakım
  • Arkdaşalar connectimin tamponlarında çamurluklarındaki plastiklerde ve kapı kollarında renk atması var beyazlaşma var ne sürsem eski siyahlığına kavuşuruz acil önerilerinizi bekliyorum
  • arkadaslar bende en sonunda 2005 modelde olsa connectime kavustum! araç 1.8 tdci ve 90 ps gücünde bu modele sahip baska arkadaslar varsa en üst donanım seviyesine sahip olanın donanımını yazabilise sevinirim. Birde rapid yada speedy buster ara beyin uygulaması yaptırmayı düşünüyorum sizce bu uygulamalar motora uzun vadede hasar verirmi yada yakıt tüketimi artarmı (120,000 kmde)
  • Arkadaşlar 2006 model standart beyaz renk 75 beygir 33500 km de connectimizi satıyoruz 21.500 ytl son fiyatımız bu fiyat nasıl sizce uygun mu? araba yol yapmadı değil ama inanın temiz ve dikkatli kullanıldı.
  • dostum araç ucuza satıyon yada dlx paaketi yok herhalde çif kayar kapılımı aracın
    quote:

Orjinalden alıntı: worldwar

Arkadaşlar 2006 model standart beyaz renk 75 beygir 33500 km de connectimizi satıyoruz 21.500 ytl son fiyatımız bu fiyat nasıl sizce uygun mu? araba yol yapmadı değil ama inanın temiz ve dikkatli kullanıldı.
  • 90 hb araçlarda en üst donanım seviyesi dlx paketi paketin içerisinde sol kayar kapı ABS ASR kilima cd çalar iki hava yatığı ve tavan rafı he birde çelik jant bulunur ayrıca merak ettim kaça aldın ALLAH kazadan beladan korusun

quote:

Orjinalden alıntı: SeDDo

arkadaslar bende en sonunda 2005 modelde olsa connectime kavustum! araç 1.8 tdci ve 90 ps gücünde bu modele sahip baska arkadaslar varsa en üst donanım seviyesine sahip olanın donanımını yazabilise sevinirim. Birde rapid yada speedy buster ara beyin uygulaması yaptırmayı düşünüyorum sizce bu uygulamalar motora uzun vadede hasar verirmi yada yakıt tüketimi artarmı (120,000 kmde)
  • valla usta delüx paket veya güvenlik paketi yok dolayısıyla çift kayar kapı da yok .
    quote:

Orjinalden alıntı: ford connect

dostum araç ucuza satıyon yada dlx paaketi yok herhalde çif kayar kapılımı aracın
    quote:

Orjinalden alıntı: worldwar

Arkadaşlar 2006 model standart beyaz renk 75 beygir 33500 km de connectimizi satıyoruz 21.500 ytl son fiyatımız bu fiyat nasıl sizce uygun mu? araba yol yapmadı değil ama inanın temiz ve dikkatli kullanıldı.

• bana cvp verecek yokmu konu sapmışş yine
  • Kardeş darılma bende arabayı satıcam o beyazlıklar fazla değil ama biraz olmuştu açıkçası kötü görünüyor. Piyasada rahtlıkla bulabileceğin torpido parlatıcı bir yağ var küçük şeffaf bir plastik şişede badem yağı diyolarda bence alakası yok neyse 5 ytl ucuz ve etkili çözüm ben sürdüm 15 gündür çok iyi gözüküyor başlarda fazla yağlı olduğundan biraz toz fln yapışabilir sonra yenisi gibi siyah gözüküyo şimdilik benim bulduğum en iyi çözüm bu
    quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

Arkdaşalar connectimin tamponlarında çamurluklarındaki plastiklerde ve kapı kollarında renk atması var beyazlaşma var ne sürsem eski siyahlığına kavuşuruz acil önerilerinizi bekliyorum

• çok saol kardeş o yaşın bir adı varmı özel bir adı
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.