Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.118.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arbede59

Arkadaşlar bu gün connectime aksesuar için fiyat aldım arka merdiven ve renkli cam hariç diğerleri 1.300 ytl ürünler omsa ve baran marka ne dersiniz fiyat uygunmudur?

ya kardeşim bence hiç elleme aracını bırak orjinal kalsın film yaptır yeter

benim canavar

http://img135.imageshack.us/img135/6844/dsc00328wy4.jpg

http://img174.imageshack.us/img174/7563/dsc00428cg8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVi. -- 26 Mayıs 2007; 21:35:31 >

• Arkadaşım aslında doğru söylüyorsunda merak işte hemde yan ve arka koruma basamakları bildiğim kadar ile epey işe yarıyormuş.
  • Aslında böylede hoş duruyor ama...

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • üste çıta al arabaya yakışıyor birde yan, ön arka koruma oldu mu tamam jib gibii olur. Cin malı jiplerden daha gösterişli olur emin ol ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavas -- 26 Mayıs 2007; 23:30:10 >
  • bence üste çıta yanlara basamak arkayada basamak arka üstede spoyler tam süper olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 27 Mayıs 2007; 23:45:28 >
  • eklemişin saol kardes ve numaramıda belli etmişin yaw

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

connectciler baya artmaya başladı

connect diyon haa artacak tabiki

bu arada casatekin ekledim kardeş senii

• Arkadaşlar o ön ve arkaya yapılan koruma demirleri kaza anında darbeyi ememediği için tüm gücü direk şasiye aktarıyor. Dolayısıyla bir kaza anında tamponun emmesi gerek darbe şiddeti o koruma demirleriyle direk şaseye aktarılıyor. Şasede oynamalar veya bükülmeler oluyor. Bence uzak durun.....
  • çok doğru bencede araban zaten orjinal haliyle çok güzel ve karızma bence hiç elleme arabanı da güle güle kullan. Bu arada ahmetkaya senin araba da güzel duruyo güle güle kullan
    Bizde arabayı yenileyecez 75 lik düz var 90 lık yakıt tüketimi çok konuşuldu fakat ne civarda bi sana sorayım? ha birde bilginiz var mı 110 luk cidden 90lıktan daha az mı yakıyor?
    quote:

Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.

quote:

Orjinalden alıntı: arbede59

Arkadaşlar bu gün connectime aksesuar için fiyat aldım arka merdiven ve renkli cam hariç diğerleri 1.300 ytl ürünler omsa ve baran marka ne dersiniz fiyat uygunmudur?

ya kardeşim bence hiç elleme aracını bırak orjinal kalsın film yaptır yeter

benim canavar

http://img135.imageshack.us/img135/6844/dsc00328wy4.jpg

http://img174.imageshack.us/img174/7563/dsc00428cg8.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: SeDDo

eklemişin saol kardes ve numaramıda belli etmişin yaw

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

connectciler baya artmaya başladı

connect diyon haa artacak tabiki

bu arada casatekin ekledim kardeş senii

senin şerefin var tabii numaran belli oljak

• Selam beyler. bugün klimayı çalıştırdığımda yeterince soğutmadığını farkettim. filitreler tıkanmış olabilirmi?
  • büyük ihtimalle öyledir ama klima gazınıda bir kontrol ettir!

quote:

Selam beyler. bugün klimayı çalıştırdığımda yeterince soğutmadığını farkettim. filitreler tıkanmış olabilirmi?
  • ARKADAŞLAR 75 LİK CANAVARIMLA İSTANBULDAN MERSİNE GİDECEĞİM AMA MATTİYAT KONUSUNA BİRAZ SIKINTILIYIM BU ARALAR ŞİMDİ KGM.GOV.TR DEN BAKTIM 932 KM DİYOR 100KM/H GEÇMEZSEM KAÇ LT MOZOT YERİM ACABA BİRDE KİLİMAYI KULLANAN ARKADAŞLAR BEN ŞİMDİYE KADAR 1 SAATTEN FAZLA ÇALIŞTIRMADIM KİLİMAYI KİLİMA DEVAMLI ÇALIŞSA MESALA 5 SAAT NE KADAR MAZOTA MAL OLUR BU BANA
  • AYRICA KİLİMAYI 1 KONUMUNDA ÇALIŞTIRMAYLA 4 KONUMUNDA ÇALIŞTIRMA ARASINDA FARK OLURMU
  • Haklısın arkadaşım yanlız benim dediğim dayanaklı fiberglastan yani ALLAH korusun bir darbede büyük ihtimalle parça kırılır şaseye bir şey olacağaını sanmıyorum
  • Klima çalıştırdıktan sonra fanın 1. yada 4. devirde çalışmasının tüketim açısından hiç farkı yok. Araçlarımızdaki klimalar çalıştığında klima motoru yani kompresor direk devredeve klima motoru tek kademe çalışır. Yani ya açıktır yada kapalı. Ondan sonraki aşamada içerden ayarladığımız sadece klima radyatörü önündeki fan. Onunda tüketime katkısı veya götürüsü yok.

Bir de ileriki dönemlerde klima kokusu probemi yaşamamak için klimayı soğuk üflüyorken direk kapatmayın.

Mesela ben gideceğim yere yaklaştığımda yani 2 dakika gibi bir mesafe kaldığında klimayı kapatıyorum. Sadece fanı çalıştırıyorum. Böylece klima radyatöründe ve peteklerdeki nem kayboluyor. Klima direk kapatıldığında peteklerde nem kalır ve bu nem zamanla kokuları ve bakterileri barındırmaya başlıyor. Bakteriler ve kokular neme yapışıyor çünkü.

Bunu ev klimalarında da tatbik ederseniz koku sorunu olmaz.

@arbede59
    Evet Fiber olanlarda sorun yok. Mesele o kocaman balkon demiri gibi olan korumalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 28 Mayıs 2007; 9:21:59 >

• Aman usta o balkon demirleri bence görüntü olarakta pek hoş durmuyor ama tabiiki herkesin kendi zevki bir şey diyemem.Bilgilerini bizimle paylaştığın için teşekkürler.
  • Benim connect mazotu su gibi içiyor arkadaşlar.
    Ciddi bir durum bu. 110 bg kullananlar ne kadar yaktıklarını söyleyebilirler mi acaba?(benim ki 240 yakıyor)
  • Arkadaşım üzülme hepsinde aynı sorun var fazla yakması. ş. içi 170-200 arasında gidiyo daha aşağısına ineceğini hic zannetmiyom. benimki 75 ps lik.
  • 75 ps kullanan arkadaşlar siz ne kadar yakıyonuz ş, içi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: artistt52

Benim connect mazotu su gibi içiyor arkadaşlar.
    Ciddi bir durum bu. 110 bg kullananlar ne kadar yaktıklarını söyleyebilirler mi acaba?(benim ki 240 yakıyor)

abi naptın sen yaa GLX 240 lira offf ki ne offff bu araba adamı batırır yavv..az önce doblocuların orda bi göz attım 1.3 multijet adam diyo şehir içi 7 LT yakıyo...şehir dışı 6.2 lere iniyo diyo.

ben arabamın gözünü severim valla 20 liralik mazot la 160 km yol gidiyo...hemde şehir içinde...

mazot 2.40 YTL 20 YTL lik aldık 20/2.4=8.3 yapıyo yani 8.3 litre mazot almışım..bu da 8.3 lt / 160 km oluyo çok süper...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Yıldız -- 28 Mayıs 2007; 17:05:07 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.