Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.118.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bizim araba 75 lik şehir içi 7.5-8 litre arasında euro dizel fiyatına göre (2.41) 185 civarı yakıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

75 ps kullanan arkadaşlar siz ne kadar yakıyonuz ş, içi?
  • üstelik bi de 75 beygir arabalarınız..bizim opel 1.4 75 beygirdi 1010kg araba 140 zorluyodu connectlerin 185 bastıklarını duydum..ama herhalde 110 HP olanlardı..
  • 75 PS olan dahi 180-190 ı görüyor youtube ford connect yaz görürsün 90, 110 Pslerde 198, 200 rahat yapıyor.
  • selam arkadaslar bende de 5 aydır Connect GLX var..
    araba iyi hoş ama biraz modifiye şart..

aranızda bu işi yapan yada tanıdıgı olan vardır sanırım

ben aracıma YAY arıyorum..
    arabanın önü ve arkası cok yüksek..
    arkası o kadar sorun olmasda Ön icin YAY almak istiyorum..

satan, bilgisi olanlar PM den yada msnden ulaşırsa sevinirim..
  • Arkadaşlar araçımı satıyorum ihtiyacdan dolayı arsa aldık ev yaptıracagız

Bilgilerinize aracım 2006 90hp Delüx olup 14kmde içinde sigara içilmemiş. gözüm gibi baktım

+ 2 yıl garantisi devam ediyor.ilgilenenler pm atsın
  • Arkadaşlar bişey sorabilir miyim?

Connect GLX'teki soğuk iklim paketi ne işe yarıyor acaba biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meskisehiri -- 28 Mayıs 2007; 23:00:40 >
  • kardeş bn 105 gördüm fakat 190 ın videosu var anlknd nin videosu youtubede ayırca bizim connect %80 yüklü şehir içi dolaşımda 160-165 arası yakıyor sakin kullanımda ;) yer adana
  • arkadaslar connectıme nazar degdı dun kaza yaptım cok uzuldum caddy cı ve doblocu arkadasların gozu kaldı sanırım 115 hp connect:( tum caddy ve doblo ları uzduk pıknık donusu delı bı megancı sol camurlugu goturdu:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: guerillapirhana

arkadaslar connectıme nazar degdı dun kaza yaptım cok uzuldum caddy cı ve doblocu arkadasların gozu kaldı sanırım 115 hp connect:( tum caddy ve doblo ları uzduk pıknık donusu delı bı megancı sol camurlugu goturdu:(

Çok gecmiş olsun. Allah beterinden korusun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

kardeş bn 105 gördüm fakat 190 ın videosu var anlknd nin videosu youtubede ayırca bizim connect %80 yüklü şehir içi dolaşımda 160-165 arası yakıyor sakin kullanımda ;) yer adana

gerçi ben biraz atik kullanıyom tehlikeli olmuyacak şekilde 170-200 arası dizel yiyo
  • Geçmiş olsun arkadaşım.
  • quote:

arkadaslar connectıme nazar degdı dun kaza yaptım cok uzuldum caddy cı ve doblocu arkadasların gozu kaldı sanırım 115 hp connect:( tum caddy ve doblo ları uzduk pıknık donusu delı bı megancı sol camurlugu goturdu:(

Kardeş geçmiş olsun... Abi sende milleti bu kadar küçük düşürme ya izin ver birazda onlar seni geçsin
    Onlara da hak veriyorum aslında hep duman yutmak kötü bişey
  • quote:

CAn sana dedim yarış yapma diye aldın tabi bmwyiii saka bi yana nasıl oldu çok hasar varmı?

• geçmiş olsun cana gelecegine mala gelsinn
  • geçmiş olsun kardeş
  • geçmiş olsun...
  • Arkadaşlar satıyoruz demiştim 21.000 ytl ye verdik. Yeni olarak alacağımız araba ise tabii ki yine CONNECT bu sefer renk olarak magnum griyi tercih ettik 75 lik standart araba büyük ihtimal cuma günü gelecek. resimleri çekince paylaşırım sizlerle. hade kalın sağlıcakla...
    quote:

Orjinalden alıntı: worldwar

Dostlar bahsetmiştim. yine söyleyeyim 75 lik 33500 km de inci beyazı standart connectimizi satıyoruz.
    Aklınızda bulunsun almak isteyen eş dost fln varsa unutmadan yer ANKARA yukarıda resmi var!!!

• hayırlı olsun ilk önce magnum gri çok güzel renk kazasız belasız...
  • hayırlı olsun renk secimin güzel kazasız belasız sürüşler
  • quote:

Arkadaşlar satıyoruz demiştim 21.000 ytl ye verdik. Yeni olarak alacağımız araba ise tabii ki yine CONNECT bu sefer renk olarak magnum griyi tercih ettik 75 lik standart araba büyük ihtimal cuma günü gelecek. resimleri çekince paylaşırım sizlerle. hade kalın sağlıcakla...
    quote:

Dostlar bahsetmiştim. yine söyleyeyim 75 lik 33500 km de inci beyazı standart connectimizi satıyoruz.
    Aklınızda bulunsun almak isteyen eş dost fln varsa unutmadan yer ANKARA yukarıda resmi var!!!

hayırlı olsun kardeş

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.