Şimdi Ara

DH'nin saçma uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün başıma gelenleri anlatacağım sizlere. Donanım Haber özellikle bilgisayarımla ilgili sorun olduğu zaman sık sık uğradığım bir sitedir. Üstelik telefonum için de ilginç uygulamalara kaynak oluşturmaktadır. Her neyse bugün girip bir sayfaya mesaj yazdıktan sonra avatarımın gözükmediğini fark ettim. Avatarın resmini siteden silmişler demek ki diyerek yeni avatar bulmaya karar verdim. Profilime girdiğimde ise artık pek uğramadığım farklı bir e posta adresimin kayıtlı olduğunu gördüm. Sık sık şifrelerimi unuturum bu yüzden şimdiden kendimi garantiye alayım değiştireyim dedim. Yeni e posta adresimi tanıtıktan sonra e posta adresinize gidin onay mesajınız gelecek diyordu. Onay mesajına tıkladıktan sonra gördüm ki beni çaylak kabul ediyor. Bununlada kalmıyor telefon numaramı istiyor. Bunu da güvenli mesajlaşma için istediğini iddia ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanunal -- 25 Ocak 2010; 20:57:12 >

• beni de mi çaylak kabul ediyor...

Ben yazdım numaramı

Yaz numaranı oraya...
    DH ye de güvenmiyorsan artık
    Yok kendine güvenmiyorsan başka ; ben yasadışı işler yaparım nette diyorsan burası böyle, işine gelirse
  • aynısı bana oldu şu an konu açamıyorum telefonum yok
  • çaylak kabul ediyoda nasıl konu açtın yoksa benmi yanlış anladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: <cappy>

aynısı bana oldu şu an konu açamıyorum telefonum yok

Nick ?
  • nick i html kodu olarak algılyor.
    < cappy >
  • Bu tarz konuların yeri burası değildir. Uygun bolum altında, soru ve sorunlarınızı paylaşabilirsiniz.

Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız

http://forum.donanimhaber.com/forumid_604/tt.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.