tmm ekliyorum ya off ya samsun allah kahretsin seni ya 4 yedi adana dan ya offf hele karşıyakaya yazıklar olsun 2 attıa damlar ya of
quote:Orjinalden alıntı: The God Father tmm ekliyorum ya off ya samsun allah kahretsin seni ya 4 yedi adana dan ya offf hele karşıyakaya yazıklar olsun 2 attıa damlar ya of Kuponu oynamamıştım.Kaybettiniz.Neyse sağlık olsun...
ya 3 misli koymuştum saten ya bişe olmaz diğer maçlar tuttu bunların 2 si yatırdı ya off hemde garanti dedimkerilmdi ya tutsa 150 alıyorum
Alın size bugünden bir kaç maç yorumu Lokomotiv Moskova-Dinamo Moskova 1 Lillestrom-Odd Grenland 1 Lyon-Sochaux 1 Cska Sofia-Bursaspor 1 Schalke-B.Münih Üst veya 2 Arsenal-P.S.G 02
Arkadaşlar alın size benden banko kupon,oynayın pişman kalmayın 245 Lillestrom - Odd Grenland (1) 1,40 253 Lyon - Sochaux (1) 1,45 254 Cska Sofia - Bursaspor (1) 1,40 256 Trabzonspor - Otelul Galati (1) 1,25 265 Anderlecht - Club Brugge (1) 1,75 Toplam Oran : 6.21
The God Father aşk olsun benı daha eklememişsin bensiz olurmu? buda bugunku kupon bakalım 3 macım kaldı Sampdoria - Cherno More macı benı ne terlettı yav son dakıka uzatmalarda attılar 1,10 luk oran ne mactı yaa
quote:Orjinalden alıntı: DeSeNaTöR The God Father aşk olsun benı daha eklememişsin bensiz olurmu? buda bugunku kupon bakalım 3 macım kaldı Sampdoria - Cherno More macı benı ne terlettı yav son dakıka uzatmalarda attılar 1,10 luk oran ne mactı yaa santos yenilmiş gremio berabere güzelim kupon gitmiş bende diger arkadaşlara katılıyorum şurda kalmış 2 hafta güzelim ligler başlıyacak gidip ne idügü belirsiz liglere oynayıp paracıklarınızı kaptırmayın iddaa ya başlasın adam gibi ligler ondan sonra oynayın
bugün maç varmı ya valla arkadaş bi kupon yapmış telefonda yalım yamalak söyledi anlamadım sten bakalım tutacakmı