Evet bizimkide beyazlamaya başladı şuan bazı yerleri tüysüz kaldı hatta
Hocam heralde hayvanları çok seviyorsunuz
Evet severim,bu ördekçiği almamızın sebebide bu, kafes içine tıkılmış ördeklerden en azından birini kurtardığıma seviniyorum
Ördek büyünce ne yapıcaksın çok acayip koku yapıyor evde beslemek için uygun degil açıkçası , senin ördek erkek galiba arkadaşım :D köyün falan varsa oraya götür derim
quote:
Orijinalden alıntı: copela
Evet severim,bu ördekçiği almamızın sebebide bu, kafes içine tıkılmış ördeklerden en azından birini kurtardığıma seviniyorum
aldığın adamda bunlar satılıyo diye daha çok yavru ördek getircek oraya.
quote:
Orijinalden alıntı: oguzg
quote:
Orijinalden alıntı: copela
aldığın adamda bunlar satılıyo diye daha çok yavru ördek getircek oraya.
Olabilir koku moku olayına felince her gün gezdiriyorum ve havuzda ttemizliyorum. Altında gazete var zaten.Benimki erkek(öyle tahmin ediyoruz)alan benim peder cinsiyetini öğrenmemiş ve bu ördek evimize neşe getirdi bu saatten sonrada atmak olmaz ben çatıya kümes yapacam bir süre sonra anamura köyüme götürecem örda gri bir ördek var arkadaş olur hem havuzu+kümesi hazır burdada var keyfi yerinde.
Edit:İmla Kuralları.
Benimde alasım var 2 tane ama istanbulda büyükleri zaman bakmak zor + köye nasıl götürücem otobüslede olmaz bi fikri olan ?
quote:
Orijinalden alıntı: rapzede34
Benimde alasım var 2 tane ama istanbulda büyükleri zaman bakmak zor + köye nasıl götürücem otobüslede olmaz bi fikri olan ?
Al kardeşim iki tane 1 ay idare edersin bu arada köy nerede uzakmı yakınmı sakın şunu unutma ördek sana alışınca evladın gibi olur ve sen ondan ayrılırsan ördek zayıflar üzülür.İyi düşün.