Bildirim
Dh Ördek Forumu (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Eyz çok yer benimkininde kursağı şişiyordu fazla yem koyma önüne kursağı şiştiğinde dışarıda yürüt dışkısını yapsın yapsın o zaten iner.Ben her pazar günleri pikniğe götürüyordum.Ama ördeklerin kutusuna başka hayvan koyma ben hepsini ayırmıştım.2 tane civcivi atmaca kaptı.Geriye 8 tane bıldırcın kaldı onlara bakıyorum.Çatıya kümes yaptım.Yemlerini sularını değiştirirken ne göreyim yumurtlamış.quote:
Orijinalden alıntı: rapzede34
Maşallah ördeklern çok güzel olmuş xD arkadaşım sende korkma daha yavru korkuyo zamanla alışır dışkısındada bi sorun yok bu arada bende yaın zamanda köye gidicem ördeklerin yanına xD
Alıntıları Göster
-
Ya arkadaşlar köydeki 2 yavru ördegin bacakalrı tutmuyomuşquote:
Orijinalden alıntı: mcfacia07
Eyz çok yer benimkininde kursağı şişiyordu fazla yem koyma önüne kursağı şiştiğinde dışarıda yürüt dışkısını yapsın yapsın o zaten iner.Ben her pazar günleri pikniğe götürüyordum.Ama ördeklerin kutusuna başka hayvan koyma ben hepsini ayırmıştım.2 tane civcivi atmaca kaptı.Geriye 8 tane bıldırcın kaldı onlara bakıyorum.Çatıya kümes yaptım.Yemlerini sularını değiştirirken ne göreyim yumurtlamış.
Alıntıları Gösterayaga kaldırınca bacakları biri sağa digeri sola ayrılıyomuş ne yapabiliriz
veterinere götürmezler eminim
-
quote:
Ya arkadaşlar köydeki 2 yavru ördegin bacakalrı tutmuyomuşayaga kaldırınca bacakları biri sağa digeri sola ayrılıyomuş ne yapabiliriz
Bacak dönmesi mi???Öyle birşey okumuştum.
-
ben dayanamadım iki tane daha aldım 4 tane oldu bakalım artık kaç tanesi dişi kaç tanesi erkek cıkacak. ayırdım civcivlerden simdilik kafes var ama büyüyünce ördeklere güzel birsey yapmak lazım. birde etrafta sansar var gecen gün horuzun kafasını ucurmuşlar insallh ördeklerden uzak dururlarquote:
Orijinalden alıntı: mcfacia07quote:
Ya arkadaşlar köydeki 2 yavru ördegin bacakalrı tutmuyomuşayaga kaldırınca bacakları biri sağa digeri sola ayrılıyomuş ne yapabiliriz
Bacak dönmesi mi???Öyle birşey okumuştum.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: eyz
ben dayanamadım iki tane daha aldım 4 tane oldu bakalım artık kaç tanesi dişi kaç tanesi erkek cıkacak. ayırdım civcivlerden simdilik kafes var ama büyüyünce ördeklere güzel birsey yapmak lazım. birde etrafta sansar var gecen gün horuzun kafasını ucurmuşlar insallh ördeklerden uzak dururlar
Alıntıları Göster
-
Bacak dönmesi ne bilmiyorum ama ayakları tutmuyomuş yani yürüyemiyoquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Bacak dönmesi ne bilmiyorum ama ayakları tutmuyomuş yani yürüyemiyo
O zaman veterinere götürttür uyuttur. -
quote:
ben dayanamadım iki tane daha aldım 4 tane oldu bakalım artık kaç tanesi dişi kaç tanesi erkek cıkacak. ayırdım civcivlerden simdilik kafes var ama büyüyünce ördeklere güzel birsey yapmak lazım. birde etrafta sansar var gecen gün horuzun kafasını ucurmuşlar insallh ördeklerden uzak dururlar
İyi güzel ama kalacakları mekan kötüymüş bea -
-
bende ördek alıcam ama hiç bakmadım bugüne kadar..bahçe var acaba nası olur ??quote:
Orijinalden alıntı: mcfacia07
Güncelleme
Alıntıları Göster -
arkadaşlar yeşil kabak rendeleyip veriyorum bayılıyorlar deyeyin isterseniz.quote:
Orijinalden alıntı: osaka13
bende ördek alıcam ama hiç bakmadım bugüne kadar..bahçe var acaba nası olur ??
Alıntıları Göster
bahcen varsa neden olmasın bir zorlugu yok ve cok cabuk büyüyolar o na göre koyacak bir yerin olması lazım hayvanların. benim iki hafta oldu sarılıkları kaybolmaya basladı.bir bir haftadır topallıyor fazla gezmiyor o küçük kaldı insallah ölmez -
quote:
Valla resimlerimdende gördüğün gibi bahçede ve köyün kanalından biraz su geliyor bende oraya su doldurtuyorum bahçede gezip akşam yuvasına giriyorlar neden olmasın bahçeli evim olsa bütün hayvanları beslerim sen çok şanslısın -
ama şöle bi sorun daha var iki tanede köpeğim var acaba aralarında bi sorun yaşanırmı diye düşünüyorum ?quote:
Valla resimlerimdende gördüğün gibi bahçede ve köyün kanalından biraz su geliyor bende oraya su doldurtuyorum bahçede gezip akşam yuvasına giriyorlar neden olmasın bahçeli evim olsa bütün hayvanları beslerim sen çok şanslısın
Alıntıları Göster
-
kaz al köpekleri kovalasın:) ne yapar hiç belli olmaz sanırım bu köpekten köpeyide degişirquote:
ama şöle bi sorun daha var iki tanede köpeğim var acaba aralarında bi sorun yaşanırmı diye düşünüyorum ?
Alıntıları Göster -
quote:
kaz al köpekleri kovalasın:) ne yapar hiç belli olmaz sanırım bu köpekten köpeyide degişir
kaz al alayına gider yapsın diyosun :) alman kurdunu kovalarmı acaba -
Ben ördek almak istiyorum fakat daha önce bu konuyla ilgili bir deneyimim olmamıştı.quote:
Orijinalden alıntı: osaka13quote:
kaz al köpekleri kovalasın:) ne yapar hiç belli olmaz sanırım bu köpekten köpeyide degişir
kaz al alayına gider yapsın diyosun :) alman kurdunu kovalarmı acaba
Alıntıları Göster
Kaç tane almalıyım ? Neyle beslemeliyim ? neye ihtiyaç duyar ?
Kaç tane almalıyım ve 1 kız 1 erkek mi alayım ?
Biraz fazla oldu ama bu konu hakkında yardım edin lütfen .....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeynepErdem -- 5 Haziran 2010; 14:11:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZeynepErdem
Ben ördek almak istiyorum fakat daha önce bu konuyla ilgili bir deneyimim olmamıştı.
1 dişi 1 erkek alBahçeli bir evin varsa yada bahçeli bir yere (köye gönderebilirsen)al.Yoksa hayvana yazık edersin
-
Ben yazlığa istiyorum ancak bahçemizde 17 kedi besleyen yaşlı bir kadın var.quote:
Orijinalden alıntı: ZeynepErdem
Ben ördek almak istiyorum fakat daha önce bu konuyla ilgili bir deneyimim olmamıştı.
1 dişi 1 erkek alBahçeli bir evin varsa yada bahçeli bir yere (köye gönderebilirsen)al.Yoksa hayvana yazık edersin
Alıntıları Göster
Ördeklerime zarar verebilirler .Evde baksam olmaz mı ?
Ve özel bir yatak gibi bişi yapmalı mıyım? Yazık üşümesin hayvan terasta..
Bide ne yer ne içer bu hayvanlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeynepErdem -- 5 Haziran 2010; 16:15:58 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X