Şimdi Ara

>>> DH ÖSS'YE GİRECEKLER KLÜBÜ (61 KİŞİ)(BİTTİ) <<< (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tamkan

quote:

Orjinalden alıntı: tufan.sal

quote:

gençler ağlarım ama yaa lütfen yaa yokmu çözen? üçüde aynı denemenin mat1 kısmından.

1-
    bir işçi bir işi x günde bitiriyor. işçi sayısı değiştirilmeden günlük çalışma süresi 1/4 ü kadar azaltılıp, iş miktarı 2/3 ü kadar arttırılırsa toplam iş 80 günde bittiğine göre x=?

18 22 26 36 46

cewap 36 mı 36 ise çözümünü yazıcam

bu arada denemenin yayını ne pianalitik veya zafer mi

evet dostum cevap doğru. bekliyorum cevabı

deneme sınav dershanesinin denemesi.

6,240 ve x doğal sayılarının ortak bölenlerinin en büyüğü 12 dir.bu 3 sayınıın ortak katlarının en küçüğü
    2üzeri4 çarpı 3 üzeri 2 çarpı 5 üzeri3 (anladınız siz) old. göre x kaç farklı değer alabilir?

bu soruyuda beliyorum arkadaşlar tşk

Bu soruyu yanlış yazmış olabilir misiniz acaba? 6, 240 ve x doğal sayılarının OBEB'leri nasıl 12 oluyor? 6 var içlerinde. OBEB'lerinin 6'dan küçük bir sayı olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 15 Haziran 2007; 22:19:09 >

• quote:

quote:

quote:

gençler ağlarım ama yaa lütfen yaa yokmu çözen? üçüde aynı denemenin mat1 kısmından.

1-
    bir işçi bir işi x günde bitiriyor. işçi sayısı değiştirilmeden günlük çalışma süresi 1/4 ü kadar azaltılıp, iş miktarı 2/3 ü kadar arttırılırsa toplam iş 80 günde bittiğine göre x=?

18 22 26 36 46

6,240 ve x doğal sayılarının ortak bölenlerinin en büyüğü 12 dir.bu 3 sayınıın ortak katlarının en küçüğü
    2üzeri4 çarpı 3 üzeri 2 çarpı 5 üzeri3 (anladınız siz) old. göre x kaç farklı değer alabilir?

8 e x ise 6 ya kac xdir yani günde 8 saat calısıo diye deger werdim ordan ters orantı ile 4/3x geliyor

4/3x x 2/3 =8/9x
    8/9x+4/3x=20/9x
    20/9x=80
    x=36

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

quote:

quote:

1-

18 22 26 36 46

Bu soruyu yanlış yazmış olabilir misiniz acaba? 6, 240 ve x doğal sayılarının OBEB'leri nasıl 12 oluyor? 6 var içlerinde. OBEB'lerinin 6'dan küçük bir sayı olması gerekiyor.

ah be hocam kusura bakma önceki sayfada doğruda buraya tekrar yazarken eksik kopyalamışım .

2-
    36,240 ve x doğal sayılarının ortak bölenlerinin en büyüğü 12 dir.bu 3 sayınıın ortak katlarının en küçüğü

2 3 4 5 6 8

@tufan.sal hocam eyvallah saolasın

• çalışmayın arrtık yau
    beyniniz sulanır vallahi

ben dün geceden beri bakmıyorum.
    fırtına öncesi sessizlik hakim bende

ya da avını yakalamadan önceki timsah gibiyim mi demeliyim?

sınavdan önceki tek taktiğim artık şudur: "gircez, yapcaz, çıkcaz"

ve herşey çok güzel olacak.
    iyi geceler forum ahalisi....

• duhan aynısı bendede war 3 gündür yatar vaziyetteyim 240a razı bi sekilde bekliyorum sonumu
  • benden bitane daha yine aynı denemeden. biraz bozuk oldu şekil ama idare edin

>>> DH ÖSS'YE GİRECEKLER KLÜBÜ (61 KİŞİ)(BİTTİ) <<<

10 20 30 40 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakata_nakmat -- 15 Haziran 2007; 22:43:36 >

• @tufan.sal
    sen merak etme sınavda o puanlar uçar
  • quote:

benden bitane daha yine aynı denemeden. biraz bozuk oldu şekil ama idare edin

10 20 30 40 50

salladım cewap 40 olabilir mi

• abi hepsinden 1 soru geliyo eğer hiçbirini bilmiyorsan klsaik mantık en kolaydır sonra sembolik en zorda yüklemler mantığıdır valla boş bırakcam yüklemler mantığını sınavda sosyoloji genelde paragrafta anlam gibi ama biraz bilgide gerektiriyo kısa bi göz gezdir yeter sende bendensin söz2 tarih zor olmaz inşallah
    quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Arkadaşlar bende gireceğim sınava benim size bir kaç sorum olacak mantıktan en çok hangi konudan çıkar sembolik mi klasikmi yada yüklemler mantığımı.Birde sosyolojiden şu 1 günde hangi konuyu gözgezdireyim ve psikolojidende hangi konuya gözgezdireyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooK -- 15 Haziran 2007; 23:20:22 >
  • quote:

benden bitane daha yine aynı denemeden. biraz bozuk oldu şekil ama idare edin

10 20 30 40 50

cevap 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timeless -- 15 Haziran 2007; 23:27:02 >

• Ya 9 eylül elektronik kaçla almış??3. sınıfta inşaatı bırakıp elektroniğe gidecem inşallah.Bir tane bile soru çözmedim ama olsunBugün gidip sınıfıma baktım.İçeride negatif bi hava vardı.Yapamazsam kesin sınıftan kaynaklanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 15 Haziran 2007; 23:27:43 >
  • bi zahmet anlatır mısın nasıl yaptıgını benim geo biraz kıt 40 mattan 1-2 max kacırırım ama 20 geodan 13-14 anca yapabiliyorum
  • ı-ıh değil
  • cewap 20 degilmi
    40 damı degil ben benzerdir diye salladım
  • quote:

bi zahmet anlatır mısın nasıl yaptıgını benim geo biraz kıt 40 mattan 1-2 max kacırırım ama 20 geodan 13-14 anca yapabiliyorum

resimdeki biraz karışık oldu ne bulursam yazdım aslında çok kolay eğer (CE) (CD) kenarları eşit olduğundan ordaki açılara a dersek a+x=90 oluyor iki tarafta, ordan (AC)=(CD) yi buluyoruz buradan (AC)=(CE) çıkar
    (AB) de = (AC) verilmiş soruda burdan 90-60-30 üçgeni çıkar dikkat edersen (AE)=2k (AB)=k (BE)=kök3 k olarak düşün burdan (CEB) açısı 30 (BAC) açısı 60 dır. Xin yanındaki açıda 40 olduğundan x=20 (biraz karışık oldu ama idare etcen )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timeless -- 15 Haziran 2007; 23:42:48 >
  • aaaaaa-aaa pardon ben değil diye 40 diyen arkadaşa söylemiştim.

20 doğru cevap eyvallah saol

abi bu dh aslında pekte zararlı bişey değilmiş sene başından beri böyle takılsaydık full çekerdik şerefsizim
  • walla son aksamımı bulduk soru çözmeye ben sewmem geo falan warmı kimya weya mat2
  • yokmu sorusu olan arkadaşlar başka ? bende var isterseniz sorabilirim

bir yandan integral çalışıyorum bir yandan burdan .
  • kısmi integral formulu neydi ya unuttum biri burdan yazabilirmi aklımda kalsın ..
  • integral sorusu olan varsa sorsun da çözelim yahu.
    ilk ben sorayım.
    bilmiyorum çıkar mı bu tip, ben kolay bekliyorum geçen seneki gibi. ama abartı sorulara da çalıştım epey.

x^3.dx/(kökiçinde 1-x^2)=?

abartı değil açıkçası, eski yıllarda bu tip sorular çıkmış.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.