Şimdi Ara

>>> DH ÖSS'YE GİRECEKLER KLÜBÜ (61 KİŞİ)(BİTTİ) <<< (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mirac bu soru dönüsüm gibi duruo az bi kagıda yazayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 15 Haziran 2007; 23:52:39 >
  • abii naaptın yaa kurudum kaldım .integral çalışmaya başladım bi sendir ilk defa.
    öğrendim zannediyodum soruyu görünce kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakata_nakmat -- 15 Haziran 2007; 23:53:44 >
  • o zaman, çözeyim.

kökiçinde a^2-b^2.x^2 ifadesi varsa, x=a/b.sinu değişken değişimi yapılır.
    bu soruda, a=1, b=1
    x=sinu
    dx=-cosu.du
    x^3.-cosu.du/(kök1-sin^2u)
    sadeleşmeleri yapalım,
    -sin^3u.du kaldı
    eksiyi integral başına atalım. ve ifadeyi sin^2u.sinu.du olarak yazalım. sin^2u yerine 1-cos^2u yazalım.
    (1-cos^2u).sinu.du
    devamını da getirin artık :D
  • ben sana dedim dönüsüm diye össde dönüsümler parantez içinde werilir ama bazı gıcık yayınlar wermez ögrencinin müneccim olmasını bekler bide dönüsüm sorularında şıklar yarım bırakılır genelde belirli sormuslar sınırları değistirip bırakıyorsun sıklar o sekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 15 Haziran 2007; 23:59:46 >
  • ulan, senin dediğin dönüşüm başka bu başka. o dönüşümü babam da yapar. bunlar farklı.
    dx/sinx
    al bakalım bunun integralini. burada da x=arctanu değişken değişimi yapıcan. o dediğin dönüşümle bunlar farklı.
  • mirac merak ettim actım defteri baktım benim dönüsümle kastettiğim buydu
  • şşş tamam kavga etmeyin

sizin bu konuştuklarınızdan sonra heralde ben bütün integrallere türevlere bakmadan geçecem
    la bide ünide gördük bunları 1.sınıfta nası geçmişim anlamadım .fianlle anlık çalışıyon tabi sınavdan sonra reset atıyo kafa.
  • soru : 4 madeni paranın atıldığı bir deneyde en az iki tura gelme olasılığı nedir ?

3/8 11/16 5/16 1/2 1/4
  • la kazansamda finallerde kafam reset atsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan.sal

la kazansamda finallerde kafam reset atsa

pişman olmicaan biyeri kazansan daha iyi olur .
    bak ben yine buralardayım.

aslında pişman değilim ama izmire gitmem lazım bir an önce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamkan

quote:

Orjinalden alıntı: tufan.sal

la kazansamda finallerde kafam reset atsa

pişman olmicaan biyeri kazansan daha iyi olur .
    bak ben yine buralardayım.

aslında pişman değilim ama izmire gitmem lazım bir an önce.

pisman olacagım yeri zaten yazmam
    samsun-ankara hattı batısındaki herhangi bir büyüksehirin makine weya elektrigi hedef cok süper dimi

• samsunlumusun ?
  • beyler o deglde bız oss ye gırerken yanımızda hangı belgelerı bulundurcaz.gırıs belgesı,nufuz cuzdanı,vesıkalık bı tane resım getırılcekmısde.bunun dında oss ye basvurdugumuzda ınternetten hanı bıze verdıklerı o cıktıyıda getırcez mııı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Benide ekleeeBen şimdi 1. bölümün hepsini ve 2. bölümden mat ve fen testlerini yapıcam di mi??Birde say2 yaklaşık 260 falan almak için kaç net yapmak lazım??Şu inşaat mühendisliğinden bi kurtulsam başka birşey istemiyorum.Tercihlerinizi doğru yapın arkadaşlar.Sevmeyeceğiniz bölüme gitmeyin

yaa İnşaat Mühendisliği süperdir hoca.Ne yaptın sen

quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

Eee başka yokmu! 400-500bin kişilik forumda ÖSS'ye girecek sadece 16 kişimi var

beni de yaz hoca.Bende giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 16 Haziran 2007; 3:09:04 >

• Arkadaşım Listeye benide ekle :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LooK

abi hepsinden 1 soru geliyo eğer hiçbirini bilmiyorsan klsaik mantık en kolaydır sonra sembolik en zorda yüklemler mantığıdır valla boş bırakcam yüklemler mantığını sınavda sosyoloji genelde paragrafta anlam gibi ama biraz bilgide gerektiriyo kısa bi göz gezdir yeter sende bendensin söz2 tarih zor olmaz inşallah
    quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Arkadaşlar bende gireceğim sınava benim size bir kaç sorum olacak mantıktan en çok hangi konudan çıkar sembolik mi klasikmi yada yüklemler mantığımı.Birde sosyolojiden şu 1 günde hangi konuyu gözgezdireyim ve psikolojidende hangi konuya gözgezdireyim?

beyler yüklemler mantığında bir şey yok. bir göz gezdir. bilmesenizde 2 test çözmeye çalışın. biraz destekli salla öğrenirsin.ben de bilmiyordum yüklemler mantığını. biraz göz gezdirdim sonra test çözmeye çalıştım birkaç yanlış çıktı onlarıda öğrendim sayılır şimdi tamam.

sosyolojiden çoğu paragrafta anlam tarzı sorular. ama evlilik türleri ve kültürle ilgili bazı tanımlar var onları öğrenmen lazım. psikoloji nispeden daha bilgiye bağlı. senin yerinde olsam bu saatten sonra ancak savunma mekanizmalarına bakardım.

• quote:

samsunlumusun ?

eet

quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

beyler o deglde bız oss ye gırerken yanımızda hangı belgelerı bulundurcaz.gırıs belgesı,nufuz cuzdanı,vesıkalık bı tane resım getırılcekmısde.bunun dında oss ye basvurdugumuzda ınternetten hanı bıze verdıklerı o cıktıyıda getırcez mııı

o kagıda gerek yok sadece kimlik+sınav giris belgesi vesikalık resmı naapcan ne vesikalığı onlar hurafe bende götürdüm gecen yıl gic bakmadılar bile televizyonda falan duyduysan inanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 16 Haziran 2007; 10:21:08 >
  • quote:

soru : 4 madeni paranın atıldığı bir deneyde en az iki tura gelme olasılığı nedir ?

3/8 11/16 5/16 1/2 1/4

Daha güzel sorularla gel, 11/16 olması lazım
  • bende öss ye gireceğimmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mxlove

bende öss ye gireceğimmmm

ne mutlu sana
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.