Şimdi Ara

>>> DH ÖSS'YE GİRECEKLER KLÜBÜ (61 KİŞİ)(BİTTİ) <<< (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaz hacı bizide yaz gireceğiz şu lanet sınavaHerkese yapsada yapamasada başarılar.Hepimiz ileride inşallah ülkemize yararlı gençler olarak yetişeceğiz.Hayırlısı bakalım üzülmeyelim önümüze bakalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamkan

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Business

bir üniversiteli olarak ben de giriyorum

+1

şşş gençlik şimdi ben normalde sayısal öğrencisiyim ama EA-2 puanımdan yerleşçem .bunun için ek bişey yapmam gerekiyormu yoksa aynen yapıp çıkimi ?

yok baba ortak alandan tercih yapacam puanım düşmüyorda.sınavda şimdi normalde sayısalcıyım orda işaretlemek için bölüm soruyolarmıydı .ynai kağıda sayısal işaretledikten sonra bana gelip sen eşit ağırlıktan tercih yapamazsın demesinler.

tamkan benim durumda senin aynısı. üniversite ögrencisiyim. sayısalım ortak alandan giricem EA 2 yapcam işte.aynı durumdayız anladın sen.

hadi kolay gelsin. hazırmısın

benim hedef odtü işletme. zor baya

• yazdım hacı. En hayırlısı neyse o olsun

bu arada ben her an forumdan banlanabilirim. ..:Leo:.. nickli dostuma devrediyorum topici listeye eklemeye o devam edecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Business

bir üniversiteli olarak ben de giriyorum

+1

şşş gençlik şimdi ben normalde sayısal öğrencisiyim ama EA-2 puanımdan yerleşçem .bunun için ek bişey yapmam gerekiyormu yoksa aynen yapıp çıkimi ?

yok baba ortak alandan tercih yapacam puanım düşmüyorda.sınavda şimdi normalde sayısalcıyım orda işaretlemek için bölüm soruyolarmıydı .ynai kağıda sayısal işaretledikten sonra bana gelip sen eşit ağırlıktan tercih yapamazsın demesinler.

tamkan benim durumda senin aynısı. üniversite ögrencisiyim. sayısalım ortak alandan giricem EA 2 yapcam işte.aynı durumdayız anladın sen.

hadi kolay gelsin. hazırmısın

benim hedef odtü işletme. zor baya

oha yok benim gözüm okadar yükseklerde değil.dokuz eylül ekonometri .

230 ham puan yetiyor. bikça kere yaptım bu puanı denemelerde .bakalım öss de yapabilecemmi .yapmam lazım .

vizeler finaller falan anca bitti .1 hafta .çalışabildim yarında çalışacam

hehee senin durum nasıl yapabiliyomusun istediğin bölümü

• benide ekleyin listeye

2006 nın sorularına hiç bakmamıştım. dün yaptım denemesini geçen senenin.

mat1 : 30 net
    turkçe: 28 doru 2 yalnış
    fen: 28 doru 1 yalnış 1 boş
    sos: 23 doru 7 yalnış

edebiyat: 24 doru 4 ylnş

mat2 yi yapmadım daha. böyle gelse bu senede yaparım inş ama bu denemede ballıydım.

yalnız şöle bi sorun var. dersaneye fln gitmediğimden konuları yetiştiremedim. integralin i sini bilmem limitte yapamıyom hiç . bunları 2 günde nası halletsem ya.

türev fln tamam diger konular tmm daa bu ikisine bakmadım
  • quote:

benide ekleyin listeye

mat2 yi yapmadım daha. böyle gelse bu senede yaparım inş ama bu denemede ballıydım.

yalnız şöle bi sorun var. dersaneye fln gitmediğimden konuları yetiştiremedim. integralin i sini bilmem limitte yapamıyom hiç . bunları 2 günde nası halletsem ya.

Fen 1 i iyi yapmışssın....Geçen sene fen 1'den sadece 90 kişi full yapmış...Fen2'i full yapan yok....

Mat2'de zaten limit türev üzerinden geliyor...İntegral'de 3-4 tane gelio....Yani eğer diğer konulara hakimsen en az 20 yaparsın...

• quote:

benide ekleyin listeye

hacu durum aynı.sayısalcı olduğumdan edebiyattan çakmam. 3-4 gün önce gittim bitane edebiyat kitabnı aldım.adam dedi biraz erken değilmi dedi .ben dedim bu sene gircem sınava. adam öbür sene için alıyorum zannetti. kitabı okudum 2 günde not çıkarttım .3 günde bitti edebiyat.

5-6 net yaparken şimdi 15-16 net yapıyorum.onu halletttim. bide mat2 sorunum vardı.aynı senin gibi. sadece geometriyi fulle yakın yapıp yanınada bi kaçtane bırakıyodum işte.genelde 10 net çıkıyordu. onada 3 gün önce başladım. dizi seri matris logaritma ıvır zıvırı bitirdim.
    bugün ve yarında türev integral çalışçam gircem.

bana şu netler yetiyor gibi görünüyor.

mat1-27 ---> bu tamam en kötür 25 çıkar.(fullde çıkabilir.bende öss 2006 29 a 1 yaptım.)
    türkçe-23---->bu biraz sorunlu bazen 27 çıkarken baze 17 çıkıyor
    sosyal-20 ---->buda 18-22 çıkıyor genelde
    fen1-10 ---->bundada sorun yok

mat2-15 ----> bu sakat
    edebiyat-15 ----> bu daha az sakat

• Topici yeni gördüm yav. Beni de ekleyin listeye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

benide ekleyin listeye

Fen 1 i iyi yapmışssın....Geçen sene fen 1'den sadece 90 kişi full yapmış...Fen2'i full yapan yok....

Mat2'de zaten limit türev üzerinden geliyor...İntegral'de 3-4 tane gelio....Yani eğer diğer konulara hakimsen en az 20 yaparsın...

ben fen2 yi full yaptım kardeş istiosan yollarız sonuç belgesini nerden edindin böle bi bilgi bilemiyorum ama 1 soru iptaldi 29/29 fen 2 sonucum. belki 29 üzerinden diye hiç full çeken yok diye yazmışlardır fen1 i full çeken de sadece ben en az 10 adam tanıyorum ki türkiyede eminim 90 değildir sadece
    nese hepinize kolay gelsin hakettiğiniz yeri kazanırsınız inşallah.

• Benide benide,,bende bende ,,,ekleyin benide benide
  • hocam siz butun sene burda oldukca siz sınava diil sınav size girecektir buyuk ihtimal hepinize basarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: è£èSSâr

hocam siz butun sene burda oldukca siz sınava diil sınav size girecektir buyuk ihtimal hepinize basarılar

Sınava 2-3 gün kala ders çalışacak değiliz herhalde Sağolasın

• quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

quote:

hocam siz butun sene burda oldukca siz sınava diil sınav size girecektir buyuk ihtimal hepinize basarılar

ben çalışmalıyım. çalışmazsam kafadan 4-5 tane mat 2 sorusnu boş bırakıp geçicem

• quote:

quote:

yok zaten bu saatten sora pek bi ise yaramaz kanımca..basından itibaren hatta 2-3 ay onceden baslasaydınız yeterdi..

• gençlik sınava giderken ne götürmemiz , ne götürmememiz gerekiyor ? bilgisi olan paylaşırsa. nüfus cüzdanı falan başka neler gerekiyor
  • nüfuz cüzdanı ve giriş belgesi.

e bu klüp pazar gününden sora nolcak kapancak mı bare össnin girdikleri klubü olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

nüfuz cüzdanı ve giriş belgesi.

e bu klüp pazar gününden sora nolcak kapancak mı bare össnin girdikleri klubü olsun

öyle yapacam zaten.

Pazar günü öğleden sonra (sınavdan sonra yani);
    >>> DH ÖSS'den çıkanlar kulübü (50 kişi olduk, diğerleri daha çıkamamış herhalde) <<<

è£èSSâr, 8 ay öncesinden hazırlandım, 10 gün önce bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 15 Haziran 2007; 15:14:51 >

• Zorlu ÖSS maratonunda hepinize başarılar diliyorum...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

nüfuz cüzdanı ve giriş belgesi.

öyle yapacam zaten.

Pazar günü öğleden sonra (sınavdan sonra yani);
    >>> DH ÖSS'den çıkanlar kulübü (50 kişi olduk, diğerleri daha çıkamamış herhalde) <<<

è£èSSâr, 8 ay öncesinden hazırlandım, 10 gün önce bıraktım

bare puanları yarıştırırız bakalım en zekimiz kimmiş

• olur hacı yarıştırırız
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.