Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin otobüslere alıcakmısın melih aabi cihazdan
  • almayı düşünüyorum abim peşin fiyata indirimleri nedir fiyatları nedir onları keske bildirseylerdi
  • motora bi zararı falan yoktur sanırım
  • anlatılana göre yok ama zamanın birinde yakıta yağ atmışlardı birşey olmaz diye yakıtta tasarruf sağlıyorduda ancak 2aya gelmedi motoru komple değiştirdiler

ama buda bir gercek kendim için örnek vereyim ben yatırmısım bu işe 3otobüs toplasan 2trilyona yakın bir para ben bukadar parayı bu iş için vermişsem demekki benim mazotada vericeğim para vardır elbet bu sisttemi 403 sahibleri kullanırsa daha kar dır çünkü artık 403 uzun sefere büyük şirketlerde çıkamıyor uzun sefere travego-417-starliner2 veriyorlar adam zaten kısa seferde zarara giriyor mazotton biraz cebine para kalsın yani uzun lafın kısası 417-starliner2 sahibleri bu sistemi takması bana göre abest kaçar sen 600-800.000ytl vermişsin bu işe mazota vericek paranda elbet vardır ama cevre sağlığı için birşey diyemem ozaman haklııdır derim
  • o zaman 0403 lere daha uygun gelir cihazz
  • yani 403ün katili travegodur artık 403 büyük şirketlerde bile fazla göremiyoruz çünkü bitirdiler adamın elinde 403 var ne yapsın kısa mesafeye gidiyor yaktığı mazot aldığı paraya eş değer sonra ailesi evi dağılıyor hep bu yüzden işte
  • evet artık büyük şirketlerd pek göremiyoruz önceden kamil koç ve pamakkalede çok vardı 0403
  • pamukkaledekinlerin büyük çoğunluğu satısa sunuluyor geri kalanlar ise kısa mesafe aracları onlarda yakında tarih olucak
  • satışa sunulanlarıda diğer anadolu firmalarından alıyolar sanırım
  • anadoludaki firmalar büyük firmalardan kalan 0403leri satın alıyorla sanırım
  • genclik ne düşündüm diğer motorlu araclar bölümünde bulunan topicleri her hafta sonu popüler topic secelim ne dersiniz aramızda secelim oy vererek herkes 1oy ancak kendi açtığı topice o kişi oy veremez baslatalımmı bügün
  • evet büyük firmalar kullanıyo ardından anadolu firmaları alıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

evet büyük firmalar kullanıyo ardından anadolu firmaları alıyor

doğu firmalarıda artık kolay kolay almıyor.yavaş yavaş doğu insanınında tercihleri değişmeye başladı.şu an adını bile zor duyduğumuz patnos itimat firması filosunun hepsini travego17 ile yeniliyorsa demek ki istek var artık
  • başlatalım melih bence olur hem butun forumlar okunmuş olur
  • hadi ozaman oyları verelim yarın gece 12de açıklansın sonuc
    herkes sectiği topice 1oy verebilir
    kimse kendi actığı topice oy veremez
  • hayırlı cumalar arkadaşlar kusura bakmayın sizin aranızdan ufak bir zaman için ayrıldım meli sende h.g sen yokken ben burdaydım şimdi sen geldin ben yokum ama bundan sonra burdayım ee neye oy veriyoruz şimdi meli??**ben konuda biraz geri kalmışım
  • diğer motorlu araclar bölümündeki topiclere oy veriyoruz her hafta cumartesi gecesi açıklansın haftanın popüler topicini secelim
  • oylama varmı yoksa biz istediğimiz topice kendimiz mi cevap yazarak oy verceğiz
  • melih abi tourısmo hakkında neler dusuyosun

• oylama var buraya sectiğiniz topici buraya yazıcaksınız ve kim fazla oy alırsa haftanın topici secilcek oylama devam arkadaslar sectiğiniz topici buraya yazabilirsiniz herkes 1oy kullanma hakkı vardır ancak oy veren kişi kendi açtığı topice oy veremez

tourısmo uygun görmüyorum çünkü ara arac fabrika üzer,nde durmucak fazla ve aracın mühendisler hiç bir çalışma neredeyse yapmamıslar ilk çıkan avrupa yapımı travegoların tıpkısının aynısı biraz değişikliğe gidiler ama yapmamıslar süprizlerini cok yakında cıkıcak ana aracta göstericekler marifetlerini
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.