Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz burdayız da diğer arkadaşlar yok ub.yulis
  • Ben Burdayım
  • herkeze selam herkeze selam yakında sizlerleyim
  • bu gece kimsecikler yok hayırdır nerelerdesiniz arkadaşlar
  • herkes uyudu dostum
  • biz uyumadık ama kaptan burdayız
  • tabiki bunlar hemen yatıyor hadi mustafa abile bora evli sende evlisin ama ötekilere ne oldu böyle
  • ben burdayım abi
  • yarın sabah travegofunclub adlı kişi engellenmezse ömür boyu arkadaslar dh otobüscüler grubu olarak yazı yazmayı bırakıyorum ve sizlerde bana katılırsanız sevinirim saygıdeger mustafa abi ve kardesimiz ub.yilese yapılan çirkin suclamaya boyun egemeyiz değilmi ben bunu diyorum katılan arkadaslar bana katılır yok ben katılmıyorum diyenler buyurur yazar
  • Ben melih kaptanın yanındayım arkadaşlar
  • yanındayız melih abi
  • Ewet arkadaşlar melih haklı bencede bende yanındayım melih
  • herzaman
  • arkadaslar bu forumda iyi kötü günlerimiz gecti hepimiz abi kardes dost seviyesindeydiik asla birbirimizle tartısmazdık bir kaç ukala gelip ortalığı karıstırıp ardından forum yetkilileri sadece o kişinin mesajlarını sildiği için ben artık bu foruma yazı yazmıyorum ben dün gece cok ciddiydim msn adresim var sizlerde msnde konusuruz tekrardan sormak istediğiniz bütün soruları msnde cevaplarım ve baska bir forum bulduğumda oraya yazıcam sizlere ozaman haber veririm ben sizlerle tanıstığıma cok memnun oldum kib allaha emanet olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

arkadaslar bu forumda iyi kötü günlerimiz gecti hepimiz abi kardes dost seviyesindeydiik asla birbirimizle tartısmazdık bir kaç ukala gelip ortalığı karıstırıp ardından forum yetkilileri sadece o kişinin mesajlarını sildiği için ben artık bu foruma yazı yazmıyorum ben dün gece cok ciddiydim msn adresim var sizlerde msnde konusuruz tekrardan sormak istediğiniz bütün soruları msnde cevaplarım ve baska bir forum bulduğumda oraya yazıcam sizlere ozaman haber veririm ben sizlerle tanıstığıma cok memnun oldum kib allaha emanet olun

şöyleydi böyleydi demeye gerk yok,
    melih yoksa bende yokum,
    diğer motorlu araçlar genel benim için bitmiştir,
  • Bundan sonra bende melih ve mustafa abi gibi burda yokum msn den görüşmeye devam ederiz. Hayırlı cumalar allaha emanet olun sağlıcakla kalın dostlarım.
  • BENIM ICINDDE BITMISTIR YANINDAYIM KAPTAN
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.