bu gece kimsecikler yok hayırdır nerelerdesiniz arkadaşlar
herkes uyudu dostum
biz uyumadık ama kaptan burdayız
tabiki bunlar hemen yatıyor hadi mustafa abile bora evli sende evlisin ama ötekilere ne oldu böyle
ben burdayım abi
yarın sabah travegofunclub adlı kişi engellenmezse ömür boyu arkadaslar dh otobüscüler grubu olarak yazı yazmayı bırakıyorum ve sizlerde bana katılırsanız sevinirim saygıdeger mustafa abi ve kardesimiz ub.yilese yapılan çirkin suclamaya boyun egemeyiz değilmi ben bunu diyorum katılan arkadaslar bana katılır yok ben katılmıyorum diyenler buyurur yazar
arkadaslar bu forumda iyi kötü günlerimiz gecti hepimiz abi kardes dost seviyesindeydiik asla birbirimizle tartısmazdık bir kaç ukala gelip ortalığı karıstırıp ardından forum yetkilileri sadece o kişinin mesajlarını sildiği için ben artık bu foruma yazı yazmıyorum ben dün gece cok ciddiydim msn adresim var sizlerde msnde konusuruz tekrardan sormak istediğiniz bütün soruları msnde cevaplarım ve baska bir forum bulduğumda oraya yazıcam sizlere ozaman haber veririm ben sizlerle tanıstığıma cok memnun oldum kib allaha emanet olun
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
arkadaslar bu forumda iyi kötü günlerimiz gecti hepimiz abi kardes dost seviyesindeydiik asla birbirimizle tartısmazdık bir kaç ukala gelip ortalığı karıstırıp ardından forum yetkilileri sadece o kişinin mesajlarını sildiği için ben artık bu foruma yazı yazmıyorum ben dün gece cok ciddiydim msn adresim var sizlerde msnde konusuruz tekrardan sormak istediğiniz bütün soruları msnde cevaplarım ve baska bir forum bulduğumda oraya yazıcam sizlere ozaman haber veririm ben sizlerle tanıstığıma cok memnun oldum kib allaha emanet olun
şöyleydi böyleydi demeye gerk yok, melih yoksa bende yokum, diğer motorlu araçlar genel benim için bitmiştir,
Bundan sonra bende melih ve mustafa abi gibi burda yokum msn den görüşmeye devam ederiz. Hayırlı cumalar allaha emanet olun sağlıcakla kalın dostlarım.
BENIM ICINDDE BITMISTIR YANINDAYIM KAPTAN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme