Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yada bıs butun asıklar bı yere otururuz melıh abı onumusde turlar
  • arkadaşlar forumda bi casus varr
  • kımmıs o casus
  • evet beyler birisi foruma giriyor yazılanları takip ediyor ve baska bir forma aktarıyor bak arkaasım sen kendini biliyorsun erkekce cık ortaya kaçak güreşme daha önceleri seninle tartısmamız olmustu delikanlılık değildir bu senin yaptığın
  • şimdi efkara geldim fabrikadan 2yumurta kırıcam açıçam bir 70cclik içim yanıyor içim
  • ask acısına adam dovmek bırebır
  • bu devırde adam gıbı adam bulmak cok zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

evet beyler birisi foruma giriyor yazılanları takip ediyor ve baska bir forma aktarıyor bak arkaasım sen kendini biliyorsun erkekce cık ortaya kaçak güreşme daha önceleri seninle tartısmamız olmustu delikanlılık değildir bu senin yaptığın

hangi foruma aktarıyor acaba? link verirmisiniz?
  • Bu Casus Hangi Foruma Bilgi Aktarıyor.
  • trevgo.org
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

trevgo.org

sanırsam travego.org olacaktı.

o siteden burda bulunan benim bildiğim 3 kişi var. zaten birinin imzasında yazıyor travego.org diye(hala yazıyormu bilmiyorum) bir arif var birde nick ini hatırlayamadığım biri daha vardı bu üçünden birimi?
  • gidip dövelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterrr

gidip dövelim

zaten hemen kavgaya hazırsınız.sanki Allah bu dili bize niye vermiş her şey kavga ile halledilseydi.boksörler dünyanın hakimi olurdu. otobüsçülere yakıştıramadım
  • kavgamı var hani nerde benide götürün durun ben arabadan sopamı alayım yardımcı olur
  • haklısın ub.yiles kavga en son cozum ama bunlara anlatmanın yolu yok anlatamassın ılla dayakla anlatcan
  • yavvv nerede kavga mustafa abi benim ilgi alakam yok bu sefer ancak kavga nerede hadi be götürün benide
  • abisolıyelım gelsınler ortada bı yerde kıralımcıkalım sopa var bende 10 15 tane ruzgardan kalma
  • bendede var ben daha bulurum emanet benide götürceniz demi kaç kişilermiş
  • abı toplasan 25 ı gecmes her turlu ındırırıs olmadı ezerıs otobusle hem senın otobuslerede kan akıtmaklazım adaklık
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.