Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bende sastım ama bilmiyorlar kontrol ediyoruz diyorlar neyi kontrol ediyorsun diyorum herseyi diyor kimi kontrol ediyorsun diye soruyorum bilmem önüne geleni diyorlar yani karısık bir iş dedim siz bilicekmisiniz ama cvb bende bilmiyorum
  • Bana Kalırsa Firma İçindeki Herşeyi Otobüslerin Bakımı Olsun Tekerlek Değişimleri Klima Sistemi Elektronik Sistemler,Ayrıca Bu Denetim Grubu Sivil Olarak Daha Önceden Şikayet Edilmiş Otobüs Veya Kaptan Host Olsun Bunları İncelemek İçin Araca Biner Notlarını Verir Daha Sonra Kişiler Suçluysa Adam Gibi Uyarılır.

Daha Açardım Ama Uzayacak Show TV de Terminator 2 Var
  • ubyiles hoşgeldin kardeş sende katıl bişey ler yaz
  • Melih Daha Şu Starliner in Resmini Göremedik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Melih Daha Şu Starliner in Resmini Göremedik.

gördün ama farkında değilsin hatta görüyorsun bile

• Bende otobüs hayranıyım ama merak ettiğim bi konu otobüslerde hava sesi gibi bi ses çıkıyo bu ses nerden ve neden geliyor?
  • süspansiyondan geliyor körük var ordan çıkıyor tısss tısss sesii
  • merhaba,
    beni tanımazsınız ama ben hemen herkezi tanıyorum. eski hesabıma kavuşmayı bekliyorum. bilinki sizlerleyim
  • otobüslere bakın 302 gibi otobüslere klima tv takmışlar kandırıyorlar milleti amerikada otobüsü kullanan varmı sorsana

• günaydın arkadaşlar,ben yokken yarışma çevirirsiniz ha

• Günaydın arkadaşlar.

Melih abi cevabını bilmediğin soruyu niye soruyon o zaman yaw.

O zaman ödül de yatar.

Neyse . . .

• Melih Kaptan Kalite Kontrolcü arkadaşlar işlerini yapabilmeleri için öncelikle ellerinde belli evraklar olmalıdır yani sizin anlayacağınız şekilde kısaca anlatayım bende kalite kontrolcüyüm ama bizim işte her parçayı kontrol etmek için teknik resimleri var ve o resimlerin üzerinde her ölçüyü ifade eden 1 -2 - 3 diye birbirini takip eden numaralar vardır ve bu numaralar kalite proses kontrol kartlarının üzerindede yazar ve parçayı resimde verilen ölçülere göre ölçer ve proses kontrol kartına gelen ölçüyü yazarsın anlıyacağınız Kamil Koçtaki arkadaşlarda nelere kontrol edip not alıcaklarına dair proses kontrol kartları yoksa hiç bir şeyi kontrol edemezler. Öncelikle neler nasıl kontrol edilecek onlar belirlenmeli ve ona göre kontrol edilip kayıt altına alınmalıdır ve her kontrol edilen şey proses kontrol kartının üzerine rapor nosu yazılıp dosyalanır.Kalite Güvence sistemi yani ISO 9001-2000 kalite sisteminin çalışma şekli kısaca yukarıda anlattığım gibidir.

• Melih abi ve diğerleri kusura bakmayın birinci sayfadan başlayıp sıra sıra okuyamadım. Melih abi sen ne iş yapıyorsun otobüs firman mı var? Her neyse abilerim otobüslerle yakından bir ilgim yok binmem dışında Ama yaşım ilerleyince bir otobüs almak istiyorum ve de birkaç tane ama ilk önce biraz sıcak paraya ihtiyaç var galiba şu an oyuncağını zor alıyoruz ama neyse
  • bmc önce senin aslan parcası pronu görelimde sonra benimki gösterilir çok merak ediyorsan buyur gel otogara saat 14:30 antalya aracı dh otobüscüler gördü benim otobüsü ancak senin bmcyi gören yok hala nedense bilemem artık

isikalp dostum tam detay anlatmıssın sağol bilgilerin için

paradiss_tr nerde be abim firma kurcak para 4tane otobüs var onları işletiyorum
  • anaconda hangi fabrikayı istiyorsun civciv üretim fabrikasına veriyorum sana helal sana ya bir numarasın tıklayın çok güzel olmus

http://www.selmayigitalplisesi.k12.tr/melih/keskinoğlu.html
    http://www.selmayigitalplisesi.k12.tr/melih/keskinoğlu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 29 Ağustos 2007; 13:54:35 >
  • anaconda güzel olmuş hadi gene iyisin bi fabrikan oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

bmc önce senin aslan parcası pronu görelimde sonra benimki gösterilir çok merak ediyorsan buyur gel otogara saat 14:30 antalya aracı dh otobüscüler gördü benim otobüsü ancak senin bmcyi gören yok hala nedense bilemem artık

isikalp dostum tam detay anlatmıssın sağol bilgilerin için

paradiss_tr nerde be abim firma kurcak para 4tane otobüs var onları işletiyorum

Melih En Sevdiğiniz Kamyon Markasına Gir Bütün Resimlerini Bulursun.. 6. Sayfada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 30 Ağustos 2007; 7:03:44 >

• hııı hadi bakalım öyle olsun ozaman beklerim otogara gel ama ahmet beyde sen bekliyor basbasa bir konu hakkında görüşüccekmissiniz öyle dedi artık nasıl bir görüşme bilemem
  • sevdiğim insanlar mesajımı değiştirmemi söyledi yoksa hala tutucaktım ama kıramıyacağım abilerim kardeslerim var ondan msj değiştiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 29 Ağustos 2007; 16:11:17 >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.