Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolasın trvego_18 seninde kandilin mübarek olsun deden vefat etmiş başınız sağolsun
  • Hoşgeldin trevego_18 başın sağolsun melih kaptan tuorliner 3 akslısını alırsın herhalde değil mi?
  • travego_18 hoşgeldin abim nasılsın basın sağolsun dedenin mekanı cennet olsun

büyük ihtimal 3akslı alıcam dostum fiatı 560.000ytl diye biliyorum en son ama zam gelmiştir büyük ihtimal
  • kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar lütfen güncel şehirler arası topiğine bir bakın
  • saolun allah razı olsun kardeslerim.dostlar saolsun.melih abicim hayırdır yeni otobüüs alıosun heralde.şimdiden hayırlı olsun abicim.hadi herkese allah rahatlık versin.hayırlı geceler.
  • iyi geceler uzun zamandır uğramıyordum nasılsınız gençlik
  • günaydın arkadaşlar,

@travego18 başın sağolsun Allah rahmet eylesin...
  • hadi bakalım işte soru geliyor bu soruyu bilen haftanın yıldızlı dh otobüsçüler grubu üyesi olucaktır

işte soru otobüs firmalarında kalite kontrolcü ne anlama gelmektedir

ilk bilen haftanın üyesidir....
  • güzel bi soruu
  • hadi bakalım bulan haftanın üyesi olucaktır ve 1hafta boyunca dh otobüscüler grubu topicinin yönetimini alıcaktır yani ondan sorulacaktır 1hafta boyunca
  • Kalite kontrol birimi yollarda ve kalkış ve varış noktalarında araçları takip ediyolar. Müşteri memnuniyetini öğreniyolar.

Kamil koç turizmde izmir istanbul ve bursa bu birimlerden varmış. Edindiğim bilgiye göre.

Umarım dogrudur. Veya buldugum şeyi dogru yazabılmısımdır.
  • iştte bu ya helal olsun bravo ama cvb tam olarak o değil
  • Haftanın Üyesi * Deniz * (Faivelley)Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldarwén -- 28 Ağustos 2007; 14:15:20 >
  • bilene yarısma programlarının vermediği hediyeyi veriyorum şimdi buraya yazarsam ömür boyu ban lanırım ondan hediye msnde söyleyebilirim hadi bakalım
  • Ama ama ama ben ipucunu verdim. herkes gerisini bişiler yazar.

Bence bende haftanın üyesi olmalıyım.

• adı üzerinde kaliteyi kontrol eden kişi/kişileridir.müşterilerin beğenisini toplamak ve firmayı diğer şirketlere göre daha yukarı çıkarmayı hedeflemişlerdir hizmet konusunda. bir seyehat için gereken ve aklınıza gelebilen herşeyin kalitesini kontrol ederler.buradaki amaç yolcuya sektörde normal düzeyin üstende bir hizmet vermesini sağlamaktır. bildim mi?
  • işte bende bunu dicektim yaaa
  • ya şimdi birşey dicem ulen melih harbi sen ne dengesiz adamsın diceksiniz bu sorunun cvb bende bilmiyorum evet ii gördünüz bende bilmiyorum kamil koç seferberliği sayesinde ilk defa kullanıma gecmiştir ama bu işte çalışan kişilerde ne iş yaptıklarını bilmiyorlar
  • adamlar yaptığı işin ne olduğunu bilmiyorlar ozman
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.