msn adresımı o serefsız yazdı buraya ekleyın gelın goruselım kım kımı kırıo bakıcas sımdı cıkıyorum ekleyın msnımı
senin onla ne alıp veremediğin var bi onu yazsana
allah sabır ver yarabbim bana allahım nekadar tekerleklisandalyede dolaşma meraklısı insan var bu dünyada koçum hadi ikile bak ikilemezsen evinden alırım seni anladın hadi şimdi ikilede gidişini görelim
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
harbi biri şaka filan yapıyorsa sölesin daha öncedende böle bir şaka gelmişti basıma
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım bilmez miyim melih abi senin başına gelen olayı işkembecide son bulmuştu
senin basının altından cıkmıstı demi o saka artık bu nerede son bulcak bilmiyorum hayır saka filansa söleyin yani süprizzz diyeyim
bu iş karakolda biter
ben karakola alışkınım serin oluyor
popping kardeş sen bende eklimiydin? eğer ekli isen msnye gelsene bi dk. değilsen adresini yolla bana
Şimdi Olay Fake mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: eldarwén
Şimdi Olay Fake mi ?
ben de tam anlamadım şaka mıydı yani?
hadi arkadaslar cümleten iyi akşamlar fabrikaya gidicem daha kib yaerın gör. üzere
az sonra anlarız bu arada msn ye gelin beyler beni titretin o zmn anlıcaz ne olduğunu
yakşamlar melih abi kib yarın bekliyoruz
bu topic oyun oynamayı çok seviyor herhalde
herkese iyi geceler arkadaşlar.Beraat kandiliniz şimdiden mübarek olsun..
İyi Akşamlar Melih Abi
böyle şeyler yapmayın beyler 1-otobüsçüler gurubu konu dışına taşınır 2-modlar şaka falan dinlemez banlanırsınız 3-şaka değilse bile yeri burası değil...
mustafa abi bu saka degıldı ARAMISDA YASANAN TATSIZ BIR OLAYDAN SONRA BU ARKADASIN KUYRUK ACISI VARDIR BU ACIYIDA BENI TOPICTE KOTULEMEKLE BULMAK ISTEMISTIR VE BUNU BILDIGIM ICIN TOPICE ZARAR GELMEMESI ICIN CIKMA KARARI ALMISTIM AMA BURDAYIM BU ARKADAS BIR DAHA BURAYA GIREBILCEK CESARETI BIRDAHA BULAMIYACAKTIR BUNUN KESIN GARANTISINI VERIRIM BENI SAVUNAN HERKEZE TESEKKUR EDERIM(MELİH ABİ OZELLIKLE SANA)VE AYRICA BU KOTU GECE ICIN HERKEZTEN OZUR DILERIM HERKESIN KANDILI MUBAREK OLSUN
poppingupp bizim otobüscüler grubundan birine kimse yamuk yapamaz bunu bil arkadaşın derdi nedir özelden yazsana bana herkesin beraat kandilini kutlarım iyi geceler.
hayırlı kandiller
herkesin kandilini kutlarım ne oldu arkadaslar dünkü olay çözüme kavustumu