Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ruzgar1905

msn adresımı o serefsız yazdı buraya ekleyın gelın goruselım kım kımı kırıo bakıcas sımdı cıkıyorum ekleyın msnımı

senin onla ne alıp veremediğin var bi onu yazsana
  • allah sabır ver yarabbim bana allahım nekadar tekerleklisandalyede dolaşma meraklısı insan var bu dünyada koçum hadi ikile bak ikilemezsen evinden alırım seni anladın hadi şimdi ikilede gidişini görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

harbi biri şaka filan yapıyorsa sölesin daha öncedende böle bir şaka gelmişti basıma

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım bilmez miyim melih abi senin başına gelen olayı işkembecide son bulmuştu
  • senin basının altından cıkmıstı demi o saka artık bu nerede son bulcak bilmiyorum hayır saka filansa söleyin yani süprizzz diyeyim
  • bu iş karakolda biter
  • ben karakola alışkınım serin oluyor
  • popping kardeş sen bende eklimiydin? eğer ekli isen msnye gelsene bi dk. değilsen adresini yolla bana
  • Şimdi Olay Fake mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eldarwén

Şimdi Olay Fake mi ?

ben de tam anlamadım şaka mıydı yani?
  • hadi arkadaslar cümleten iyi akşamlar fabrikaya gidicem daha kib yaerın gör. üzere
  • az sonra anlarız bu arada msn ye gelin beyler beni titretin o zmn anlıcaz ne olduğunu
  • yakşamlar melih abi kib yarın bekliyoruz
  • bu topic oyun oynamayı çok seviyor herhalde
  • herkese iyi geceler arkadaşlar.Beraat kandiliniz şimdiden mübarek olsun..
  • İyi Akşamlar Melih Abi
  • böyle şeyler yapmayın beyler
    1-otobüsçüler gurubu konu dışına taşınır
    2-modlar şaka falan dinlemez banlanırsınız
    3-şaka değilse bile yeri burası değil...
  • mustafa abi bu saka degıldı
    ARAMISDA YASANAN TATSIZ BIR OLAYDAN SONRA BU ARKADASIN KUYRUK ACISI VARDIR BU ACIYIDA BENI TOPICTE KOTULEMEKLE BULMAK ISTEMISTIR VE BUNU BILDIGIM ICIN TOPICE ZARAR GELMEMESI ICIN CIKMA KARARI ALMISTIM AMA BURDAYIM BU ARKADAS BIR DAHA BURAYA GIREBILCEK CESARETI BIRDAHA BULAMIYACAKTIR BUNUN KESIN GARANTISINI VERIRIM BENI SAVUNAN HERKEZE TESEKKUR EDERIM(MELİH ABİ OZELLIKLE SANA)VE AYRICA BU KOTU GECE ICIN HERKEZTEN OZUR DILERIM
    HERKESIN KANDILI MUBAREK OLSUN
  • poppingupp bizim otobüscüler grubundan birine kimse yamuk yapamaz bunu bil arkadaşın derdi nedir özelden yazsana bana herkesin beraat kandilini kutlarım iyi geceler.
  • hayırlı kandiller
  • herkesin kandilini kutlarım ne oldu arkadaslar dünkü olay çözüme kavustumu
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.