Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demi yaa valla sizlerle konusunca insan dertlerini unutuyor gidiyor

mustafa abi ben nişanlımı kaçırabilirmiyim
  • daha bunun yarbaylığı var @melih çalış durma

@poppingupp,
    gördüğün gibi herkes senden yana,hiç bir yere gitmiyorsun aksine daha çok giriyorsun
  • bu fake kim onuda cağırın oda gelsin yazsın ayıp olmasın çoçuğa gidin çağırın
  • çalışıcam abi popingupp sen bu DH OTOBÜSÇÜLER GRUBUNUN üyesisin olmaz böyle ayrılmak devammm karar bağlanmıstırr
  • ya bıde su poppingupp savunmayın
  • orda kız yok tıklamam ben kız resmi koy ben her saniye tıklarım
  • anaconda google adense yakalamasın dikkat et üyelik sözleşmesini hatırla
  • buyur rüzgar1905 bir sorunmu var arkadasım neden savunmucakmısım söyle bakalım bizde görelim
  • bak oğlum delirtme beni şimdi efendi gibi terket burayı aklını almayayım tamammı koçum hadi şimdi ikile görmeyeyim seni bu forumdaki kişilerin kılına zarar gelse ozaman sende bulunduğun yeri terket tamammı hadi şimdi güle güle aksam aksam sinirlerimi hoplatma benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: anılço

anaconda google adense yakalamasın dikkat et üyelik sözleşmesini hatırla

doğru haklısın

quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

orda kız yok tıklamam ben kız resmi koy ben her saniye tıklarım

walla melih abi resmi tam koyacaktım ama ftp ye giremiyorum şu anda o yüzden atamadım ilk fırsatta koyacam o resmi oraya

• quote:

Orjinalden alıntı: ruzgar1905

gelsin erkekse buraya dednız geldık iste ne yapmıskı buraya savunuosunuz ya zaten elıme gecırmıyım onuuu cok fena olcak poppingupp

sana ne yapmışta eline geçircen
  • kızların msn adresini yaz bari hani senin rus kızı yokmu onun gibi olmasın ama gözleri biri ankaraya biri konyaya bakmasın yani anladın sen
  • hayırdır rüzgar1905 noluyoz ne alıp veremediğin var poppinguppla
  • ya bırakın bu ıslerı bana sanal alem delıkanlılıgı yapmayın hehe popıngupp u da bıda goremezsenız hıcte sasırmayın hastanede fln olabilir
  • ullen ver adresini ozaman bana tamam ben sana normal kabadayılıkta yaparım sende erkeksen ver farketmez nerede olursan ol ver sen adresini seni benim yanıma getiricek adam çok burda ancak kimin hastanede yatıcağı belli olmaz sen delşkanlısan delikanlı erkeksen verirsin adresini bana
  • quote:

ya bırakın bu ıslerı bana sanal alem delıkanlılıgı yapmayın hehe popıngupp u da bıda goremezsenız hıcte sasırmayın hastanede fln olabilir

akıllı ol
  • quote:

ya bırakın bu ıslerı bana sanal alem delıkanlılıgı yapmayın hehe popıngupp u da bıda goremezsenız hıcte sasırmayın hastanede fln olabilir

ya yürü git fake midir nedir anlamadım şakayla karışık birşey dönüyormuş gibi kokuyor burası

tamam ruzgan mısın ruzgar mısın nesin git başımızdan huzuru kaçırma şuranın

artık kimse bu adama cevap vermesin

• harbi biri şaka filan yapıyorsa sölesin daha öncedende böle bir şaka gelmişti basıma
  • msn adresımı o serefsız yazdı buraya ekleyın gelın goruselım kım kımı kırıo bakıcas sımdı cıkıyorum ekleyın msnımı
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.