demi yaa valla sizlerle konusunca insan dertlerini unutuyor gidiyor
mustafa abi ben nişanlımı kaçırabilirmiyim
daha bunun yarbaylığı var @melih çalış durma
@poppingupp, gördüğün gibi herkes senden yana,hiç bir yere gitmiyorsun aksine daha çok giriyorsun
bu fake kim onuda cağırın oda gelsin yazsın ayıp olmasın çoçuğa gidin çağırın
çalışıcam abi popingupp sen bu DH OTOBÜSÇÜLER GRUBUNUN üyesisin olmaz böyle ayrılmak devammm karar bağlanmıstırr
ya bıde su poppingupp savunmayın
orda kız yok tıklamam ben kız resmi koy ben her saniye tıklarım
anaconda google adense yakalamasın dikkat et üyelik sözleşmesini hatırla
buyur rüzgar1905 bir sorunmu var arkadasım neden savunmucakmısım söyle bakalım bizde görelim
bak oğlum delirtme beni şimdi efendi gibi terket burayı aklını almayayım tamammı koçum hadi şimdi ikile görmeyeyim seni bu forumdaki kişilerin kılına zarar gelse ozaman sende bulunduğun yeri terket tamammı hadi şimdi güle güle aksam aksam sinirlerimi hoplatma benim
quote:
Orjinalden alıntı: anılço
anaconda google adense yakalamasın dikkat et üyelik sözleşmesini hatırla
doğru haklısın
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
orda kız yok tıklamam ben kız resmi koy ben her saniye tıklarım
walla melih abi resmi tam koyacaktım ama ftp ye giremiyorum şu anda o yüzden atamadım ilk fırsatta koyacam o resmi oraya
quote:
Orjinalden alıntı: ruzgar1905
gelsin erkekse buraya dednız geldık iste ne yapmıskı buraya savunuosunuz ya zaten elıme gecırmıyım onuuu cok fena olcak poppingupp
sana ne yapmışta eline geçircen
kızların msn adresini yaz bari hani senin rus kızı yokmu onun gibi olmasın ama gözleri biri ankaraya biri konyaya bakmasın yani anladın sen
hayırdır rüzgar1905 noluyoz ne alıp veremediğin var poppinguppla
ya bırakın bu ıslerı bana sanal alem delıkanlılıgı yapmayın hehe popıngupp u da bıda goremezsenız hıcte sasırmayın hastanede fln olabilir
ullen ver adresini ozaman bana tamam ben sana normal kabadayılıkta yaparım sende erkeksen ver farketmez nerede olursan ol ver sen adresini seni benim yanıma getiricek adam çok burda ancak kimin hastanede yatıcağı belli olmaz sen delşkanlısan delikanlı erkeksen verirsin adresini bana
quote:
ya bırakın bu ıslerı bana sanal alem delıkanlılıgı yapmayın hehe popıngupp u da bıda goremezsenız hıcte sasırmayın hastanede fln olabilir
akıllı ol
quote:
ya yürü git fake midir nedir anlamadım şakayla karışık birşey dönüyormuş gibi kokuyor burası