Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ok Anladım melih gider gelirim takılırım hatta yazahanede çalışan bir ark var abisi bizim ambulansta şoför anadolu turizmde çalışıyor kardeşi onun yanına gider takılırım gösteririm kendimi bu arada bu eğitim olayınada çözersem süper olur çünkü muavinlikle bu iş çok zora benziyor yaşım büyük olmasından daha erken olsaydı olurdu da şuan işin zor melih herşey için teşekkür ederim arkadaşım sağol yardımların ve de verdiğin bilgiler için
  • melih abi sen olmayınca burası can cekısiyor canlandırmaya calısıoruz kabahatlı oluorusbu forum ıyı olsun dıye calısmak suc oldu artık nese saglıcakla kalın
  • beni hiç sorma dostum kaynanam milli felaket 8kere buluştu bu haftaiçi aileler hala düğünü nezaman yapıcakları tarih konulmadı kaynanam çıkıntı gibi çıktı yine ortaya evlilik olucak nişanlım ailemin yanında kalıcak ünw. son senesinde bu sene ben tayinim çıktığı yerde ev tutucam ortamı nasılmış öğrenicem öyle götürücem nişanlımı kaynanamın dediği bu ses çıkartmıyorum ama allah büyüktür ya seytana uyduğum birzamana denk getircek ama nezaman
  • anılço eshotun resimlerini gördün mü yükledim. Melih kaptan bence senin kaynanan sana kısacası diyorki al kızımı git bu tamam kız evi naz evi ama bu kadarda olmaz kıbrıs meselesinde bile yılda 8 kez görüşülüyor siz haftada 8 kere görüşüpte bi sonuca varamamaışsınız allah sana kolaylık versin.
  • amin dostum deli damarıma basıcak ya birgün hadi hayırlısı valla arkadaslar numberone siniz sizlerin hakkı ödenmez
  • arkadaslar hepimiz abimsınz ama ben artık otobusculer grubuna gırmeme kararı aldım kendınıze ıyı bakın selametle kalın
  • hayrola neden ne oldu birşeymi oldu
  • evet gördüm eyw güzel resimler
  • poppingupp hayırdır ne olduda böyle bir karar aldın
  • poppingupp olmaz öyle gitmek bizi bırakıyonmu yoksa
  • abilerım ben sunu anladım benı burda sevmeyen cok gıtmemı ısteyenler var kımsenın kalbını kırmak ıstemıyorum
    topıcı de kırletmekte ıstemıyorum zaten bana burda gerekte yok sız yaparsınız ben olmusum olmamısım ne fark eder
  • arkadaşlar bana müsade Cim bom maçı başlamak üzereyim maç biter bitmez burdayım ama söz haftaya bilgisayarı televizyonun yanına getiricem hem maçı izlicem hamde forumu takip edicem maç bitince görüşmek üzere popingupp sen bizden ayrılamazsın bizleriş burada yalnız bırak ma tamam mı sorun neyse özelden görüşelim ve çözelim olurmu problemi özelden anlatırsan sevinirim. şimdilik herkese iyi geceler
  • olurmu öyle şey sen sevilmicek bir insanmısın hadi bakayım melih abini kırıyormusun yoksa görmemiş olayım forumda yazı yazmaya devam
  • poppingupp hayırdır kardeş nereye yaa kim sevmiyo senii gidilirmi be kardeş
  • abim olay neyse banada at özelden mesaj halledelim tamam
  • popingupp kardeş olayı özelden anlatırsan bizlere seviniriz
  • topıcle bı alakası olup olmadını bılmedııgım bırı msnden topıce faydalı bıseler yap dıgerlerıylede konusuyoorum ben senın olmanı ıstemıyolar gıbı seyler soluyor ama topıcle bı baglantısı olduguna emınım
  • forumun abisine soralım çünkü o gece gece girmezdi hayret nasıl girdi mustafa abi hayırdır bu saatte sen girmezdin mustafa abi bana kızdı birdaha kıza filan bakmıyorum popingupp mustafa abinin sözünü dinle bence
  • her kimse abim bizim buradaki samimiyetimizi kıskanan biri yani kesin rakip firma sen bu forumun gözdesisin melih abinin sözünü dinlemiyormusun yoksa sen biri bizim buradaki samimiyetimizi kıskanmıs takma sen kafana foruma yazı yazmaya devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: poppingupp

abilerım ben sunu anladım benı burda sevmeyen cok gıtmemı ısteyenler var kımsenın kalbını kırmak ıstemıyorum
    topıcı de kırletmekte ıstemıyorum zaten bana burda gerekte yok sız yaparsınız ben olmusum olmamısım ne fark eder

kim sevmeyip gitmeni istiyormuş senin
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.