Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ticari taşıt kullanma belgemde var psikoteknik sonucunuda alırım hemen sağlık sektöründeyiz tanıdık çok ne de olsa
  • sorun yok ozaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

canlanmayanın kaynanası mezardan çıksın

kaynana kaynana, kara kazanda kayna

• Sorun yok evraklar fazlasıyla tamamda iş olayı nasıl olacak önemli olan o
  • iş konusunda en zor olanı budur işte büyük şirketler senden daha önce otobüs kullandınmı diye bir soru sorucaklar yok dediğin taktirde kapı dısına koyarlar eğer yasın uygun ise muavin olarak baslaman gerekli işe daha sonra yani 3-5sene arası bir tecrübe ile yedek şöförlüğe gecersin deneyimin dahada artacak bir 5sene sonra kaptan şöför olup çıkarsın otobüs kullanırsın ama bir yolu daha var kaptan şöförlük meslek yüksek okulunu bitirdiğinde doğrudan yedek şöför olarak baslıyorsun
  • Anladım muavinlik için sanırım yaşım geçti hoş sen daha iyi bilirsin yaşım 29 1978 doğumluyum onuda soracaktım sana bu meslek yüksekokulu olayında değişiklik olmuş program değişmiş bazı özel kurslar 2 yıllık bu konuda ders kurs verip sertifika veriyorlarmış acaba hangi kurslarda böyle bir eğitim var biliyormusun melih
  • peki bora abi varana sordunmu muavin alıyolarmı yaş sorun olurmu diye
  • özel seyahat firmaları tarafından verilen kurstur örnek vereyim varanın tüm şöförleri bu kurstan sonra basarı ile sınavı gecen şöförlerdir yani kısacası varanın var böyle kursu ve birde halkeğitimin verdiği var ama türkiyede 1 veya 2yerdedir büyük ihtimal muavin olarak baslıcam dersen yasın 29 ise 40yasında kaptan şöför olarak baslarsın otobüs kullanmaya veya eğer maddi durumun iyise 403 alırsın hat paras verirsin kendi otobüsünde kaptan olursun yani tüm secenekler bunlar arkadasım
  • anladım sanırım varan dışardan birine bu eğitimi vermez senden bir ricam var sen sektörün içindesin ben internetten araştırdım bulamadım bu halk eğitim merkezlerinin verdiği eğitim nerede acaba buna ulaşabilirmiyiz birde 403 almanın ve hat parası verip bir şirkette işe başlamanın bana maliyeti ne kadar olur çok sordum ama kusura bakmazsın umarım
  • varanla görüştüm anıl şuan alım yok dediler yaş için sormadım onlarda birşey demediler o bahsettiğim tanıdığa gittim zaten ama soracağım yaş olayınıda melihin demesine göre ancak 40 yaşında olabilirsin diyor o yolla o da çok uzun bir zaman muavinlikle başlayacağımı sanmıyorum şu aşamada
  • ben arastırayım arkadasım otobüs almaya kalkarsan 403 modelini alsan 100.000ytl ye hat parasıda örneğin izmir istanbul çalıştırcan yeni fiyatlara göre 1.000.000ytl gözden çıkartman gerekli
  • çok sağol melih araştırıp cvp yazarsan sevinirim gerçekten bu sene öss'ye girip otobüs kaptanlığı bölümünü yazmayı düşünüyordum bende ama program kapanmış bakalım en son şans o kurslar inşallah iyi sonuç çıkar çok paraymış be melih bu otobüs işleri şu aşamada biraz aşar beni walla ama ilerki aşamalarda olmaz diye birşey yok inşallah hayırlısı olur bakalım şu kurs işinden iyi bir haber gelirse gider bitiririm hemen ambulanstan bıktım artık ya
  • Melih kaptan ve mustafa abi hoşgeldiniz benim fabrikayı taşıma işi pazar sabaha karşı 3' te bitti artık bende aranızdayım ama bu hafta gece vardiyasındayım akşam üzerleri forumu takip edirim.
  • ozaman benden sana arkadas tavsiyesi bulunduğun ilin otogarına git orada takıl 3-4 gün yazıhanede bulunan kişilerle yakın arkadaslık kur haftada 3-4 kere acil şöföre gerek kalıyor orada kendini göster basarırsan firma seni kendi bünyesine alır ve boş otobüslere verir bir yoluda bu yani
  • melih kaptan 1 mesaj daha yazda 1000 ler kulubüne gir
  • ooo kimleri görüyoruzzz dostum gelmiş benim nasılsın dostum hoşgeldin allah kolaylık versin sana yeğenimin gözlerinden öp
  • sağolasın nasılsın düğün günü ne zaman asıl haberler sende öperim gözlerinden
  • vayy bee bende 1000liklerdenim ha demek ben şimdi 1000tane mesaj yazdım ne cenem düşük demi beyler benim
  • hahh şöylee yaa canlı olalım biraz sessiz sedasızdı burası iyi bugün canlandıı
  • anılço bu hafta bizler olmasaydık hafta boyunca msj yazan olmayacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.