demek öyle ha canlanmayan evde kalsın işte zzamanında forumda canlanmamıs bu resimdeki kişi sonra böyle evde kalmıs
haydi canlanalım abi nerlerdesiniz ya melih abi muastafa abi siz yoksunuz burası cansız kaldı yaw
işte geldik burdayızzzz hadi basınızdan gecen komik otobğüs anılarımızı anlatalım
hadi anlat melih abi mesela ilk otobüs sürüşün veya sefere çıkışını anlatırmısın
ilk otobüs kullanmamı anlatayım o halde pikniğe gidicektik sınıfca ben sınıftaki bütün öğrencilerden para topladım otobüs kiralarım diye tabi para sonradan yedim piknik günü yaklastı ortada tabi otobüs yok babama dedim otobüsü verde benim kızın evin önünden gecicem hava atıcam ozamanda bizde 303vardı sen hiç kullanmadın vermem dedi işte ikna filan ettim kızın evin önünden gecerken ben kullanıcaktım gectim şöför koltuğuna gaz ile frenleri karıstırdım tosladık tabi ön kapıaçıktı ben hemen br kaçtım ağacın tepeye dedem kurtarmıstı babamın dayağından otobüsüde alamadım babamdan
peki ilk sefere çıkışını anlatırmısın iyi deden kurtarmış baba dayağından
Canlanalım arkadaşlar. Bende burdayım hep.
ilk sefere çıkmam babamın işi çıkmıstı bana benim sefere çıkmamı söyledi ilk perondan çıktım bir frene bastım yolcular ön koltuğa yapıstı korkudan gaz pedalına basamıyordum benden 30dk sonra çıkan otobüsler beni sollamıslardı yolda
Arkadaşlar Merhaba nasılsınız iyi sohbetlerr..
sağolasın kaptanbora sen nasılsın
sağol kaptanbora sende katıl sohbete hadi bakalım yazı yazmayanın çamasır makinası bozulsun
Teşekkürler iyiyim arkadaşlar takılıyoruz işte sıkıntıdan dün nöbetçiydim bugün nöbetten çıktım internet nöbetine girdim şimdide
iyi kaza yapmamışın melih abi kaptanbora melih abi geldi sormak istediğin bişeyler varsa sorabilirsin
anıl varanla görüştüm ilk aşamada direkt geçemezsin diyorlar senin söylediğin gibi muavinlikten başlaman gerek dedi
soru nedir acaba
melih merhaba birşey soracağım sana benim 7 yıllık E sınıfı ehliyetim var yaşım 29 SRC1 ve SRC3 belgelerimde var 5 yıldır ambulansta şoförlük yapıyorum otobüse geçmek istiyorum ama sanırım direkt olmuyor bana bu konuda bir akıl verirmisin ne yapmalıyım sence ilk aşamada..
ticari taşıt kullanma belgesi ve psikoteknik belgeside gerekiyor sanırım