Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana sorarsanız tekrar oylama yapmaya gerek yok zira millet yine aynı topiğe oy verecek değişse değişse en fazla bir kişi değişir
  • quote:

Orjinalden alıntı: axi shey

bana sorarsanız tekrar oylama yapmaya gerek yok zira millet yine aynı topiğe oy verecek değişse değişse en fazla bir kişi değişir

doğru
  • evet gerek yok sanırım
  • Ben Trenler Topiğine Veriyorum Oyumu.Zaten Oraya Yazan 5 -6 Kişi Sayıyla
  • anılço merhaba nasılsın sana özelden bir mesaj yazdım aldınmı acaba
  • oooo genclik nasılsınız unuttunuz beni ha ben bu hafta sonuna kadar fabrikadayım giremiyorum bügün boşluk vardı hemen gireyim dedim yeni gelen arkadaslara hoşgeldiniz diyorum
  • vayy melih abi hoşgeldin nerlerdesin ya özlettin kendini unuturmuyuz senii hiç ayıpsın
  • abiler bnm pc bozuldu.giremiorum pek.özledim sizleri.24 sayfa olmuşşşş beyaa.hadi kendinize ii bakın
  • haber biraz eski ama

Bu kadarına pes doğrusu!

Ankara'dan İzmir'e gitmek üzere 45 yolcusuyla yola çıkan otobüs 25 kilometre sonra arızalanınca büyük bir skandal ortaya çıktı. Otobüsün gaz pedalı bozuk olduğu için, arkada

bulunan motora koridordan geçirilerek bağlanan çamaşır ipiyle gaz verdiği belirlendi. Otobüsün tamamen bozulması üzerine soğukta beklemekten perişan olan yolcular, 'Türkiye işte bu ip yüzünden Avrupa Birliği'ne alınmıyor' diye isyan etti.

Yolda kaldılar

Ankara'dan İzmir'e gitmek isteyen 45 yolcu Ankara Şehirler Arası Otobüs İşletmesi'ne (AŞTİ) gelerek Köseoğlu Firması'ndan dün akşam saat 21.00'e bilet aldı. Otobüs saatinin gelmesine rağmen otobüslerine binemeyen yolcular saat 23.00'te servislerle alınarak AŞTİ'de kayıtlı olmayan Manisa Seyahat'a ait yolcu otobüsüne bindirildi. Ancak yolcuların otobüse binme mutlulukları fazla sürmedi. Önce otobüsün gaz pedalının arızalı olduğu ve gaza basmak için motordan şoförün yanına kadar uzanan çamaşır ipinin kullanıldığını gördüler. Ankara'dan 25 kilometre uzaklaştıklarında otobüs meydana gelen arızalar nedeniyle bir benzin istasyonuna kadar gidebildi. Gaz pedalı çalışmayan bir araçla yola çıkanlar Ankara'nın dondurucu soğuğunda kendilerine gelecek yardımı bekledi. Yolcular arasında bayram izninden dönen öğrenciler, askerler ve memurlar da bulunuyordu. Çamaşır ipini gösteren bir yolcu 'İşte bizi bu ip yüzünden Avrupa Birliği'ne almıyorlar' şeklindeki sözleriyle tepkisini dile getirdi.

kaynak= tıkla

• quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

bende abim su var 18 wheels of steel voll aufs gas var abim

tamam işte aynı şey sadece o almanca ismi ing cesi pedal to the metal

şimdi gelelim otobüsleri indirmeye

eğer bu otobüsü istersen

bu linkten indir:http://files.filefront.com/Ayats_Bus_Pttmrar/;7594120;/fileinfo.html

eğer bunu istersen

bu linkten:http://files.filefront.com/Volvo_9700_Bus_Pttmrar/;7594210;/fileinfo.html

dosya(ları) indikten sonra

1- İndirdiğiniz *rar veya *zip uzantılı dosyayı, WinRar veya WinZip kurulumu yardımı ile "dosyaları çıkart" komutuyla sıkıştırılmış olan dosya veya klasörü çıkartıyoruz.

2- Dosyaları çıkarttıktan sonra önümüze gelen klasörü

C:\Documents and Settings\PC Adı\Belgelerim\18 WoS Pedal to the Metal\makes\truck
    yani kısacası belgelerim-18 WoS Pedal to the Metal-makes-truck

Konumu içine kopyalıyoruz.sende 18 WoS Pedal to the Metal yazan yerde 18 WoS Pedal voll aufs gas gibi bişey yazabilir aynı şeyler ikiside

Not: Örneğin; MAN TGA adında bir eklenti indirdik ve dosyaları çıkarttık önümüze gelen klasör içinde interior, engine gibi klasörler içermesi gerekir. Eğer MAN TGA klasörü içinde yine benzer isim de bir MAN_TGA yazıyorsa bu klasörü gerekli konuma kopyaladığımızda araç oyunda görünmez. Bu yüzden bu klasörü gerekli konuma atmamalı, içinde interior, engine gibi klasörleri barındıran ana klasörü gerekli konuma kopyalamalıyız.

Not: Eğer makes ve truck klasörleri belirtilen konumda yoksa bu klasörleri kendimiz oluşturmalı ve adlarının doğru yazıldığına emin olmamız lazım.

Not: Eğer indirdiğimiz eklenti tır ise truck dorse veya combo ise tralier konumu içine kopyalanmalıdır.

3- Eğer dosyaları çıkarttıktan sonra önümüze WinRar Kendi Açılan Arşiv Gelirse tek yapmamız gereken sürekli ilerlemek ve dosya(lar)ın kurulacağı yerin konumu önümüze geldiğinde gerekli yere Bilgisayar Adımızı yazmak ve yine ilerleyip kurulumu bitirmektir.

Arkadaşım ben indiremedim. Verdiğiniz linke tıklıyorum ama
    Your download has failed. There were no available download servers. Click here to try your download again.
    yazısı çıkıyor. Ne tavsiye edersiniz?

• dosyalar silinmiş olabilir çok uzun zamandır varlar tavsiyem googledan hard truck pttm bus ve hard truck pttm otobüs şeklinde aratman ve karşına çıkan sitelerden indirmen veya hardtruck.tr.cx var o siteye bak orada da var
  • quote:

haber biraz eski ama

Bu kadarına pes doğrusu!

kaynak= tıkla

Walla Anaconda Olmayacak Şey Değil.

• quote:

haber biraz eski ama

Bu kadarına pes doğrusu!

Ankara'dan İzmir'e gitmek üzere 45 yolcusuyla yola çıkan otobüs 25 kilometre sonra arızalanınca büyük bir skandal ortaya çıktı. Otobüsün gaz pedalı bozuk olduğu için, arkada

bulunan motora koridordan geçirilerek bağlanan çamaşır ipiyle gaz verdiği belirlendi. Otobüsün tamamen bozulması üzerine soğukta beklemekten perişan olan yolcular, 'Türkiye işte bu ip yüzünden Avrupa Birliği'ne alınmıyor' diye isyan etti.

Yolda kaldılar

Ankara'dan İzmir'e gitmek isteyen 45 yolcu Ankara Şehirler Arası Otobüs İşletmesi'ne (AŞTİ) gelerek Köseoğlu Firması'ndan dün akşam saat 21.00'e bilet aldı. Otobüs saatinin gelmesine rağmen otobüslerine binemeyen yolcular saat 23.00'te servislerle alınarak AŞTİ'de kayıtlı olmayan Manisa Seyahat'a ait yolcu otobüsüne bindirildi. Ancak yolcuların otobüse binme mutlulukları fazla sürmedi. Önce otobüsün gaz pedalının arızalı olduğu ve gaza basmak için motordan şoförün yanına kadar uzanan çamaşır ipinin kullanıldığını gördüler. Ankara'dan 25 kilometre uzaklaştıklarında otobüs meydana gelen arızalar nedeniyle bir benzin istasyonuna kadar gidebildi. Gaz pedalı çalışmayan bir araçla yola çıkanlar Ankara'nın dondurucu soğuğunda kendilerine gelecek yardımı bekledi. Yolcular arasında bayram izninden dönen öğrenciler, askerler ve memurlar da bulunuyordu. Çamaşır ipini gösteren bir yolcu 'İşte bizi bu ip yüzünden Avrupa Birliği'ne almıyorlar' şeklindeki sözleriyle tepkisini dile getirdi.

kaynak= tıkla

harbıden pes ya allahtan otobusu ıtmemısler otobusu izmıre kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: isikalp

poppingupp hoşgeldin nasılsın aramıza tekrardan katılamana sevindik mustafa abi 4 gün uzaklaştırma almışsın hayırdır

hoşbulduk isikalp
    iki densize haddini bildirdimde, biraz ağır konuşmuşum herhalde
  • sen kendine göre doğru olanı yapmışsındır. melih hoşgeldin nasılsın özlettin kendini
  • Konuyu Canlardıralım Biraz Arkadaşlar
  • aynen
  • Arkadaşlar konuyu canlandırma konusunda sizlerden izin istiyorum çünkü haftasonu fabrikayı taşımaya devam edeceğim için forumu gecikmeli olarak takip edeceğim ama tüm mesajları okuyorum herkese iyi geceler ve iyi hafta sonları allaha emanet olun.
  • iyi geceler kendine iyi bak isikalp
  • sanada iyi geceler isikalp
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.