bana sorarsanız tekrar oylama yapmaya gerek yok zira millet yine aynı topiğe oy verecek değişse değişse en fazla bir kişi değişir
quote:
Orjinalden alıntı: axi shey
bana sorarsanız tekrar oylama yapmaya gerek yok zira millet yine aynı topiğe oy verecek değişse değişse en fazla bir kişi değişir
doğru
evet gerek yok sanırım
Ben Trenler Topiğine Veriyorum Oyumu.Zaten Oraya Yazan 5 -6 Kişi Sayıyla
anılço merhaba nasılsın sana özelden bir mesaj yazdım aldınmı acaba
oooo genclik nasılsınız unuttunuz beni ha ben bu hafta sonuna kadar fabrikadayım giremiyorum bügün boşluk vardı hemen gireyim dedim yeni gelen arkadaslara hoşgeldiniz diyorum
vayy melih abi hoşgeldin nerlerdesin ya özlettin kendini unuturmuyuz senii hiç ayıpsın
abiler bnm pc bozuldu.giremiorum pek.özledim sizleri.24 sayfa olmuşşşş beyaa.hadi kendinize ii bakın
haber biraz eski ama
Bu kadarına pes doğrusu!
Ankara'dan İzmir'e gitmek üzere 45 yolcusuyla yola çıkan otobüs 25 kilometre sonra arızalanınca büyük bir skandal ortaya çıktı. Otobüsün gaz pedalı bozuk olduğu için, arkada
bulunan motora koridordan geçirilerek bağlanan çamaşır ipiyle gaz verdiği belirlendi. Otobüsün tamamen bozulması üzerine soğukta beklemekten perişan olan yolcular, 'Türkiye işte bu ip yüzünden Avrupa Birliği'ne alınmıyor' diye isyan etti.
Yolda kaldılar
Ankara'dan İzmir'e gitmek isteyen 45 yolcu Ankara Şehirler Arası Otobüs İşletmesi'ne (AŞTİ) gelerek Köseoğlu Firması'ndan dün akşam saat 21.00'e bilet aldı. Otobüs saatinin gelmesine rağmen otobüslerine binemeyen yolcular saat 23.00'te servislerle alınarak AŞTİ'de kayıtlı olmayan Manisa Seyahat'a ait yolcu otobüsüne bindirildi. Ancak yolcuların otobüse binme mutlulukları fazla sürmedi. Önce otobüsün gaz pedalının arızalı olduğu ve gaza basmak için motordan şoförün yanına kadar uzanan çamaşır ipinin kullanıldığını gördüler. Ankara'dan 25 kilometre uzaklaştıklarında otobüs meydana gelen arızalar nedeniyle bir benzin istasyonuna kadar gidebildi. Gaz pedalı çalışmayan bir araçla yola çıkanlar Ankara'nın dondurucu soğuğunda kendilerine gelecek yardımı bekledi. Yolcular arasında bayram izninden dönen öğrenciler, askerler ve memurlar da bulunuyordu. Çamaşır ipini gösteren bir yolcu 'İşte bizi bu ip yüzünden Avrupa Birliği'ne almıyorlar' şeklindeki sözleriyle tepkisini dile getirdi.
1- İndirdiğiniz *rar veya *zip uzantılı dosyayı, WinRar veya WinZip kurulumu yardımı ile "dosyaları çıkart" komutuyla sıkıştırılmış olan dosya veya klasörü çıkartıyoruz.
2- Dosyaları çıkarttıktan sonra önümüze gelen klasörü
C:\Documents and Settings\PC Adı\Belgelerim\18 WoS Pedal to the Metal\makes\truck yani kısacası belgelerim-18 WoS Pedal to the Metal-makes-truck
Konumu içine kopyalıyoruz.sende 18 WoS Pedal to the Metal yazan yerde 18 WoS Pedal voll aufs gas gibi bişey yazabilir aynı şeyler ikiside
Not: Örneğin; MAN TGA adında bir eklenti indirdik ve dosyaları çıkarttık önümüze gelen klasör içinde interior, engine gibi klasörler içermesi gerekir. Eğer MAN TGA klasörü içinde yine benzer isim de bir MAN_TGA yazıyorsa bu klasörü gerekli konuma kopyaladığımızda araç oyunda görünmez. Bu yüzden bu klasörü gerekli konuma atmamalı, içinde interior, engine gibi klasörleri barındıran ana klasörü gerekli konuma kopyalamalıyız.
Not: Eğer makes ve truck klasörleri belirtilen konumda yoksa bu klasörleri kendimiz oluşturmalı ve adlarının doğru yazıldığına emin olmamız lazım.
Not: Eğer indirdiğimiz eklenti tır ise truck dorse veya combo ise tralier konumu içine kopyalanmalıdır.
3- Eğer dosyaları çıkarttıktan sonra önümüze WinRar Kendi Açılan Arşiv Gelirse tek yapmamız gereken sürekli ilerlemek ve dosya(lar)ın kurulacağı yerin konumu önümüze geldiğinde gerekli yere Bilgisayar Adımızı yazmak ve yine ilerleyip kurulumu bitirmektir.
Arkadaşım ben indiremedim. Verdiğiniz linke tıklıyorum ama Your download has failed. There were no available download servers. Click here to try your download again. yazısı çıkıyor. Ne tavsiye edersiniz?
dosyalar silinmiş olabilir çok uzun zamandır varlar tavsiyem googledan hard truck pttm bus ve hard truck pttm otobüs şeklinde aratman ve karşına çıkan sitelerden indirmen veya hardtruck.tr.cx var o siteye bak orada da var
Ankara'dan İzmir'e gitmek üzere 45 yolcusuyla yola çıkan otobüs 25 kilometre sonra arızalanınca büyük bir skandal ortaya çıktı. Otobüsün gaz pedalı bozuk olduğu için, arkada
bulunan motora koridordan geçirilerek bağlanan çamaşır ipiyle gaz verdiği belirlendi. Otobüsün tamamen bozulması üzerine soğukta beklemekten perişan olan yolcular, 'Türkiye işte bu ip yüzünden Avrupa Birliği'ne alınmıyor' diye isyan etti.
Yolda kaldılar
Ankara'dan İzmir'e gitmek isteyen 45 yolcu Ankara Şehirler Arası Otobüs İşletmesi'ne (AŞTİ) gelerek Köseoğlu Firması'ndan dün akşam saat 21.00'e bilet aldı. Otobüs saatinin gelmesine rağmen otobüslerine binemeyen yolcular saat 23.00'te servislerle alınarak AŞTİ'de kayıtlı olmayan Manisa Seyahat'a ait yolcu otobüsüne bindirildi. Ancak yolcuların otobüse binme mutlulukları fazla sürmedi. Önce otobüsün gaz pedalının arızalı olduğu ve gaza basmak için motordan şoförün yanına kadar uzanan çamaşır ipinin kullanıldığını gördüler. Ankara'dan 25 kilometre uzaklaştıklarında otobüs meydana gelen arızalar nedeniyle bir benzin istasyonuna kadar gidebildi. Gaz pedalı çalışmayan bir araçla yola çıkanlar Ankara'nın dondurucu soğuğunda kendilerine gelecek yardımı bekledi. Yolcular arasında bayram izninden dönen öğrenciler, askerler ve memurlar da bulunuyordu. Çamaşır ipini gösteren bir yolcu 'İşte bizi bu ip yüzünden Avrupa Birliği'ne almıyorlar' şeklindeki sözleriyle tepkisini dile getirdi.
harbıden pes ya allahtan otobusu ıtmemısler otobusu izmıre kadar
quote:
Orjinalden alıntı: isikalp
poppingupp hoşgeldin nasılsın aramıza tekrardan katılamana sevindik mustafa abi 4 gün uzaklaştırma almışsın hayırdır
hoşbulduk isikalp iki densize haddini bildirdimde, biraz ağır konuşmuşum herhalde
sen kendine göre doğru olanı yapmışsındır. melih hoşgeldin nasılsın özlettin kendini
Konuyu Canlardıralım Biraz Arkadaşlar
aynen
Arkadaşlar konuyu canlandırma konusunda sizlerden izin istiyorum çünkü haftasonu fabrikayı taşımaya devam edeceğim için forumu gecikmeli olarak takip edeceğim ama tüm mesajları okuyorum herkese iyi geceler ve iyi hafta sonları allaha emanet olun.