Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi geceler arkadaşalar beni iki üç gün idare edin işler çok yoğun ve yeni fabrikaya taşındık daha ttnet gelipte adsl bağlamadı 10 gün önce başvurduk internet olmadığından işten giremiyorum kusuruma bakmayın ama bütün yazılan mesajları okudum. herkese iyi geceler yarın gece görüşmek üzere.
  • iyi geceler isikalp işlerinde kolay gelsin..
  • Otobüslerle küçüklüğümden bu yana ilgiliyimdir. Hep otobüs kullanmak istemişimdir.

Neyse bartınlı olduğum için bizim oranın firmalarından bahsedeyim.

Metro Turizm Setra ve Travego kullanıyor.
    Özemniyet şuanda atağa kalktı ve 2 adet neoplan aldı 2007 model. Geçen çarşamba gecesi bartından istanbula geldim önceki neoplanlara bakarak uyumak çok rahat bunlarda.
  • bartın as 74 unuttun
  • Tüm otobüs sever arkadaşlar merhaba...Benimde otobüslere karşı dayanılmaz bir zaafım var bu nedenle forumunuzu zevkle takip ediyorum.
    Benimde çorbada tuzum olsun istedim.
    Birkaç yerdede otobüs kullanabileceğimiz bir oyun varmı diyen arkadaşların yazılarını okudum.Ben bugün bir oyun buldum şimdi onu deniyorum sizede tavsiye ederim bir parçada olsada otobüs kullanma hevesimizi köreltiyor.Umarım yakın zamanda bir otobüs kullanma fırsatım olur.

Bu linkten oyunu indirebilirsiz.
    http://www.inndir.com/program.php?id=39202
  • @efemertmetin

Oyunu Oynamış Biri Olarak Söylüyorum.Hiç Bizim Otobüs Zevkimize Uygun Değil.Kamera Dışardan Gösteriyor.Frene Asılınca Yolcular Kızıyor Falan Filan
    Oyun İçin Çok Çalışmaları Lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anılço

bartın as 74 unuttun

As74 br özbartın var ona bakarsak. Ama bunlar daha alt tabakada kalan firmalar olduğu için belirtmedim.

• Bahsettiğim Neoplan işte bu. Geçen hafta bunda yolculuk ettim 2 adet var bartın yollarında.
  • Bu da bartın Metro Turizm'in Setraları.

• Mavi setra ve Özemniyetin Neoplan'ıyla seyahat ettim 1 hafta içinde tartışmasız Neoplan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efemertmetin

Tüm otobüs sever arkadaşlar merhaba...Benimde otobüslere karşı dayanılmaz bir zaafım var bu nedenle forumunuzu zevkle takip ediyorum.
    Benimde çorbada tuzum olsun istedim.
    Birkaç yerdede otobüs kullanabileceğimiz bir oyun varmı diyen arkadaşların yazılarını okudum.Ben bugün bir oyun buldum şimdi onu deniyorum sizede tavsiye ederim bir parçada olsada otobüs kullanma hevesimizi köreltiyor.Umarım yakın zamanda bir otobüs kullanma fırsatım olur.

Bu linkten oyunu indirebilirsiz.
    http://www.inndir.com/program.php?id=39202

öncelikle hoş geldin

Faivelley ın dediği gibi o kdr iyi bir oyun değil onun yerine hard truck pttm kur ve ona otobüs indir daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 21 Ağustos 2007; 13:32:13 >

• aramıza hoşgeldin efemertmetin
  • Selam arkadaşlar...Otururken otobüs resimleri karaladım.Tarayıcıdan tarayıp yayınlıcam bakalım beğenecek misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Selam arkadaşlar...Otururken otobüs resimleri karaladım.Tarayıcıdan tarayıp yayınlıcam bakalım beğenecek misiniz?

hadi bakalım bekliyoruz

gerçi benden iyi yapamazsın ama
  • İyi akşamlar arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz Melih Kaptan kaç gündür yok haber alanınız varmıdır acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikalp -- 21 Ağustos 2007; 22:27:19 >
  • arkadaşlar nasıl 0403 ama güzel yapmışlar

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU
  • anılço o 403 aşmış ya

@acımalı bizde ailecek bartınlıyız.

Ama şu an ereğlide oturuyoruz.
    Evdekilere sölesem kesin kimlerdenmiş derler.
  • Dantelli Falan Ne Otobüs Bu Ya
  • Şimdi Dikkat Ettim de Yukarıda Çanak Anten Var
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.