Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben de dün biraz hastaydım bütün gün yattım çok şükür akşamına geçti..
  • Helal otobüscüler grubu bile var..Ya geçen neoplanın en son modeliyle seyehat ettim süperdi....

Geçmiş olsun kim hastaysa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 20 Ağustos 2007; 1:45:02 >
  • Geçmiş Olsun Hasta Olan Arkadaşa

Neoplanların En Son Modelini Gördüm Acayip Konforlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Helal otobüscüler grubu bile var..Ya geçen neoplanın en son modeliyle seyehat ettim süperdi....

Geçmiş olsun kim hastaysa...

tabikide ne zannettin
  • arkadaşlar nerlerdesinizz
  • quote:

Orjinalden alıntı: anılço

arkadaşlar nerlerdesinizz

Burdayım Kaptan
  • hoşgeldin
  • quote:

hoşgeldin

Aç Bir Konu Tartışma Başlasın
  • arkadaşlar neoplan travego setra man ve temsa sıralamaya göre araçların fiayları böyle sanırım en ucuzları diamondlar galiba ne diyosunuz bu konuda
  • Bence Şu Zamanda En Dandik Araç Setra SHD 217 Ne Dandik ya
  • Bizim Zamanımızda Setra Falan Yoktu Kağnı Vardı .....Sonradan 2 Beygirli At Arabaları Çıktı Köy Meydanından Bir Geçerdim.Kızlar Hasta Olurdu.
  • sonra 302 çıktı
  • quote:

sonra 302 çıktı

Yok Be Kardeşim Sen Ne Yaptın.Daha 4 Beygirlisi Çıktımıda At Arabasının ....0302 Çıkıcak.

• elazığ firmalarında filosunda baya bi diamond var
  • kamil koçta falan vardı galiba 3 beygirli at arabası
  • Diamond lar Güzel Araçlara Benziyor Hiç Binmedim Ama Dıştan Göründüğü Kadar Konforlu Ve Performanslı Arabalara
  • Ya bişi dicem.Şimdi adamlar süper otobüsler yapıyolar.Fakat sora bizimkiler üstüne kulaklık girişi taktırıyolar.Koltuğun üstünde iğrenç duruyo.Niye fabrika çıkışı yapılmaz anlamadım.Zaten dünyanın parası otobüsler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Ya bişi dicem.Şimdi adamlar süper otobüsler yapıyolar.Fakat sora bizimkiler üstüne kulaklık girişi taktırıyolar.Koltuğun üstünde iğrenç duruyo.Niye fabrika çıkışı yapılmaz anlamadım.Zaten dünyanın parası otobüsler...

her otobüs firması kulaklıklı istemiyor.bu kulaklık müzik sistemi tabi ek maliyet demek o yüzden standart üretimde yok.isteyenlere böyle üretiliyor.yada adam aldıktan sonra taktırmak isterse yaptırıyor.

Diamond konusunda bence çoğu kişinin söylediğinin aksine çok rahat bi araç.özellikle koltuklar oldukça geniş,diz mesafesi fazla ve iç mekan çok ferah..tabi kullanılan malzeme,ses yalıtımı filan 2.sınıf ama bence milletin söylediği kadar kötü değil.ben de elazığlılar firmasında baya gördüm..

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.