Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • travego rampa ustasıdır setra rampada yığılır ama düz yolada geldimi setra aslan kesilir bmw ile yarıs eder travegoda düz yolda ise sarsar kendini eğer usta şöför değilsen yanmısındır fazla hıza dayanamazsın
  • ama abi rampada 403 nasıldır
  • Benim oyum DH Otobüsçüler gurubuna
  • evet bi oy daha
  • rdogan kardesım sende artık bızımlemısın bızımleysen melıh kaptan yazsın lısteye
  • son durum

dh otobüsçüler grubu:5
    güncel şehirlerarası otobüs resimleri:1
    topkapı otogarı:1
    z5500cüler topiği:1
    dünyadan otobüs resimleri:1

büyük oylamaya az kaldı

403 rampada kraldır travego bile 403ün yanında halt etmiştir
  • tabi ya boluya tırmanısı yokmu bıde tırmanırken ondekı arabaya selektor yapması bıtırıyo benı
  • 403 rampada ustadır ustalığı bırakalım profesyoneldir ama düz yolda travego filan gecer okadar yani
  • Poppingupp kardeş tabi ki sizinleyim burdaki herkes gibi ben de iflah olmaz bir otobüs hastasıyım. Melih kardeş beni de yazsın hangi listeye yazıcaksa. Hani otobüs sürdürecekti o liste mi yoksa..Şaka bi yana her gün en az dört kez foruma giriyorum. Bu bol espirili, neşeli yazıları okumaktan aklıma yazacak fazla birşey gelmese de diğer otobüsle ilgili başlıkların da sıkı bir takipçisiyim.. Hepinize selamlar..
  • o zaman aramıza hoşgeldinrdogan
  • rdoğan arkadasımız zaten var listemizde dh otobüscüler grubundandır yani ancak imzayıda eklerse hersey tamamdır grubun üyesi olduğunu forumdaki arkadaslarda öğrenir
  • yok o lıste degılemegı gecenler lıstesı sonra ayın elemanı secılcekmelih kaptan ben cok goruom duz yolda 403 tokatlıyo travegoyu hatta bıraksalar tekme tokat gırcek o derece yanıı
  • evet imzayıda yaparsan tam otobüsçü oolursun
  • pardon ya varmıs lıstede evet ımzayı yaparsan tam otobuscu olursun
  • İmza tamamdır arkadaşlar..
  • tamamdır kardeş
  • tamamdır dostum imza
  • hrkese selamlar benim de oyum DH Otobüsçüler grubuna..
  • selam kardeş hadi bakalım bi oy daha geldi
  • Merhaba arkadaşlar

Güncel şehirler arası otobuslere benim oyum. Orda konu fazla dağılmadığı için.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.