evetherşey var güzel yapmış kim yaptıysa bi siteden buldum resmi kurcalarken
Hard truck 18 wheels of stell oyunundan o goruntu. Bende denedim onları ama tır daha zevklı çünkü oyunda hersey tıra gore.
Otobusun arkasına kocaman bi treyler aldıgınızı dusunsenize
nerde bu millet ya ne melih abiden ne mavim abiden nede ub.yiles den haber var. acaba kan mı kaybediyoruz diye düşünmeden geçemiyorum
Ben Sonuna Kadar Burdayım. Gerçekten Uzun Süreden Beri Görmedim
quote:
Orjinalden alıntı: UgggU�
anılço o 403 aşmış ya
@acımalı bizde ailecek bartınlıyız.
Ama şu an ereğlide oturuyoruz. Evdekilere sölesem kesin kimlerdenmiş derler.
Dostum biz ulusluyuz. Ama istanbulda oturuyoruz.
arkadaslar ıyılestım dondum foruma 1.melıh abı fabrıkayla urasıo bu aralar 2.sı mavım abımıs banlandı 4 gun uzaklastırma aldı 3.ub yılesı bende goremıorum bu aralar 4.kan kaybetmıyoruz tabıkı ama sanırım kısa kadar boyle gıdebılır insallah gıtmez
melih kaptan ve tum forumdakılere bır sorum var dun ıkıtellı gıdıorus 3 tane beyaz ıntouro gordum yenı plakaları vardı araclarda yenıydı stoplar travegodan daha keskın ve kucuk on farlar ıse neoplan starlınerı andırıodu mercedes yenı ıntouro cıkardıda benımmı haberım yok yoksa (insallah olmaz)bursalının ısımı bu
poppingupp hoşgeldin kardeşiyileşmişin hadi hayırlısı bu aralar forum sakin pek yok kimse
@poppingupp
Hoşgeldin.Bende Caddelerde Reklamlarını Gördüm. Çıkmış Herhalde
dostlarım hepinize merhaba cezalıydık dört gün maalesef aksattık buraları
Hoş Geldin Abi Arar Olduk Sizleri
hoşgeldin mustafa abi
hoşbulduk dostlarım dedim ya ceza yedim yoksa bukadar aksatırmıyım
Arkadaşlar hepinize selamlar çok güzel bir forum arkadaşça dostça yaklaşımlar var herkes arasında ben yeni katıldım adım bora yaşım 29 herkese selamlar kazasız belasız bol kazançlı günler temennisiyle kendinize iyi bakın allaha emanet olun...
hosgeldin mustafa abi iyileştık anılco foruma donmek ıcın cabuk ıyılesmeye baktım
iy iyileşmişsin sende poppingupp aramızdasın kaptan bora kardeş aramaza katılmak istersen imzamızıda yaparsan tam olur
poppingupp hoşgeldin nasılsın aramıza tekrardan katılamana sevindik mustafa abi 4 gün uzaklaştırma almışsın hayırdır
saolun kardeslerım
geçmişolsun popingupp
Bu hafta melih kaptan olmayacak herhalde haftanın topiği yarışmasını yapalım mı arkadaşlar melih kaptan geçen hafta başlatmıştı o yok ama bizler devam edelim mi?