Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evetherşey var güzel yapmış kim yaptıysa bi siteden buldum resmi kurcalarken
  • Hard truck 18 wheels of stell oyunundan o goruntu. Bende denedim onları ama tır daha zevklı çünkü oyunda hersey tıra gore.

Otobusun arkasına kocaman bi treyler aldıgınızı dusunsenize
  • nerde bu millet ya ne melih abiden ne mavim abiden nede ub.yiles den haber var. acaba kan mı kaybediyoruz diye düşünmeden geçemiyorum
  • Ben Sonuna Kadar Burdayım.
    Gerçekten Uzun Süreden Beri Görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: UgggU�

anılço o 403 aşmış ya

@acımalı bizde ailecek bartınlıyız.

Ama şu an ereğlide oturuyoruz.
    Evdekilere sölesem kesin kimlerdenmiş derler.

Dostum biz ulusluyuz. Ama istanbulda oturuyoruz.

• arkadaslar ıyılestım dondum foruma
    1.melıh abı fabrıkayla urasıo bu aralar
    2.sı mavım abımıs banlandı 4 gun uzaklastırma aldı
    3.ub yılesı bende goremıorum bu aralar
    4.kan kaybetmıyoruz tabıkı ama sanırım kısa kadar boyle gıdebılır insallah gıtmez
  • melih kaptan ve tum forumdakılere bır sorum var
    dun ıkıtellı gıdıorus 3 tane beyaz ıntouro gordum yenı plakaları vardı araclarda yenıydı stoplar travegodan daha keskın ve kucuk on farlar ıse neoplan starlınerı andırıodu mercedes yenı ıntouro cıkardıda benımmı haberım yok yoksa (insallah olmaz)bursalının ısımı bu
  • poppingupp hoşgeldin kardeşiyileşmişin hadi hayırlısı bu aralar forum sakin pek yok kimse
  • @poppingupp

Hoşgeldin.Bende Caddelerde Reklamlarını Gördüm. Çıkmış Herhalde
  • dostlarım hepinize merhaba cezalıydık dört gün maalesef aksattık buraları
  • Hoş Geldin Abi Arar Olduk Sizleri
  • hoşgeldin mustafa abi
  • hoşbulduk dostlarım dedim ya ceza yedim yoksa bukadar aksatırmıyım
  • Arkadaşlar hepinize selamlar çok güzel bir forum arkadaşça dostça yaklaşımlar var herkes arasında ben yeni katıldım adım bora yaşım 29 herkese selamlar kazasız belasız bol kazançlı günler temennisiyle kendinize iyi bakın allaha emanet olun...
  • hosgeldin mustafa abi iyileştık anılco foruma donmek ıcın cabuk ıyılesmeye baktım
  • iy iyileşmişsin sende poppingupp aramızdasın kaptan bora kardeş aramaza katılmak istersen imzamızıda yaparsan tam olur
  • poppingupp hoşgeldin nasılsın aramıza tekrardan katılamana sevindik mustafa abi 4 gün uzaklaştırma almışsın hayırdır
  • saolun kardeslerım
  • geçmişolsun popingupp
  • Bu hafta melih kaptan olmayacak herhalde haftanın topiği yarışmasını yapalım mı arkadaşlar melih kaptan geçen hafta başlatmıştı o yok ama bizler devam edelim mi?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.