Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Melih abi senin otobüsleri firma adına mı işletiyorsun ? evetse hangi firma artık onu kullanırız dhli bir abimize bizimde biraz yardımımız dokunsun

Birde melih abi ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama sanki bundan 5-6 sene öncesine kadar setralar pek kullanılmıyordu! Ben doğru hatırlıyorsam setraların bu kadar artmasının son dönemde sebepleri nelerdir ?

Neyse abi ileride senin yanında hostluk yaparız
  • Melih abi senin otobüsleri firma adına mı işletiyorsun ? evetse hangi firma artık onu kullanırız dhli bir abimize bizimde biraz yardımımız dokunsun

Birde melih abi ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama sanki bundan 5-6 sene öncesine kadar setralar pek kullanılmıyordu! Ben doğru hatırlıyorsam setraların bu kadar artmasının son dönemde sebepleri nelerdir ?

• quote:

Orjinalden alıntı: anılço

melih abi 4. otobüsü almayı düşünüyormusun

beyler gitti topic nazar deydi
  • quote:

anaconda güzel olmuş hadi gene iyisin bi fabrikan oldu

bizede bir ayarlar artık kocca fabrikatör oldu
  • abi hazırla reklamı kurka yatan tavuk reyonu bölümü senin olsun
  • aÇILDI HELEŞÜKÜR TOPİKK
  • quote:

Orjinalden alıntı: paradiss_tr

Melih abi senin otobüsleri firma adına mı işletiyorsun ? evetse hangi firma artık onu kullanırız dhli bir abimize bizimde biraz yardımımız dokunsun

benim otobüslerin firması pamukkale setraların suanda artmasının nedeni setrayı mercedes aldı ve aynı anda iki üretim yapıyor mercedes piyasada tabi mercedese güveniyor ondan setrada artış oldu

• quote:

aÇILDI HELEŞÜKÜR TOPİKK

nnıe kapndıkı kardeslerım eger ask acısı cekıoysanız benım gıbı heemen 403 kullanan bı fırmaya gıdın on koltuktan bılet alın sadece yola bakınsofor camı actıgı zaman dumanın ıp gbı acık olan camdan cıksını seyredın tıst tıst sesını dınleyın perona yaklasıp herseyı gerıde bıraktım deyıp bı sıgara yakın bavul alın ve gıdın
  • helalllll sen yazar olucakmıssın ama lise öğretmenin edebiyatta bırakmıs seni
  • meli kaptan,setra,Neoplan,MAN ve mercedes disinda gönlünden gecen hangi marka,yada,herhangi
    bir model pazara sunulsa ,hangisini almak isterdin....

birde kaptan,bir ara Ulusoy,diger Firmalara Neoplan satmiyordu,ne olduda
    satmaya basladi .......ve Ulusoy Volvo distr, neden Volvo otobüslerini
    TR pazarinda göremiyoruz.....

saygilar
  • aynen ole melıh abi yazar olcaktım amma lısede edebıyatta kaldık ama bu sene gectım en sonundaaa
  • @poppingupp

Bizde Aşk Acısı Çekiyoruz.Ama Öğrenci Adamız Paramız Otobüse Değil Trene Yetiyor.Artık Bizde Son Vagondan Bakarız
  • oo tıss tıss sesii aşk acısınıı hafifletirr
  • merhaba ilyushin dostum nasılsın bu markalar dısında ya scania yada volvoyu tercih ederdim ulusoy neoplanın dist. bir ara ancak neoplan mana satılınca dist. ortadan kalktı ve starliner 2 modelini tüm pazara sundular volvoyu denemeye korkuyor yolcu kaybetmesinden korkuyor yolcunun garip görmesinden korkuyor yoksa volvo çok harika arac
  • o zaman anılçoyla beraber ask acısı cekenlere tıst tıst efekti yaparız dımı anılco
  • quote:

oo tıss tıss sesii aşk acısınıı hafifletirr

http://www.youtube.com/watch?v=w2_iyXDOt9E

@Anılço

Buyur Bak..
  • evet kardeşim bende bilirim aşk acısını yaşadım çünküü yaparız tıss tıss efekti
  • trenlerin o tünelden geçişini vee istasyona gelişi çok güzelll oluyor ve oo sesii
  • sagol,melih iyiyim

bende sanmistimki,Ulusoy para kazanma amaciyla
    " neoplan Ambargosunu " kaldirmisti....

bilgiler icin tsk kaptan
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.