Melih abi senin otobüsleri firma adına mı işletiyorsun ? evetse hangi firma artık onu kullanırız dhli bir abimize bizimde biraz yardımımız dokunsun
Birde melih abi ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama sanki bundan 5-6 sene öncesine kadar setralar pek kullanılmıyordu! Ben doğru hatırlıyorsam setraların bu kadar artmasının son dönemde sebepleri nelerdir ?
Neyse abi ileride senin yanında hostluk yaparız
Melih abi senin otobüsleri firma adına mı işletiyorsun ? evetse hangi firma artık onu kullanırız dhli bir abimize bizimde biraz yardımımız dokunsun
Birde melih abi ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama sanki bundan 5-6 sene öncesine kadar setralar pek kullanılmıyordu! Ben doğru hatırlıyorsam setraların bu kadar artmasının son dönemde sebepleri nelerdir ?
quote:
Orjinalden alıntı: anılço
melih abi 4. otobüsü almayı düşünüyormusun
beyler gitti topic nazar deydi
quote:
anaconda güzel olmuş hadi gene iyisin bi fabrikan oldu
bizede bir ayarlar artık kocca fabrikatör oldu
abi hazırla reklamı kurka yatan tavuk reyonu bölümü senin olsun
aÇILDI HELEŞÜKÜR TOPİKK
quote:
Orjinalden alıntı: paradiss_tr
benim otobüslerin firması pamukkale setraların suanda artmasının nedeni setrayı mercedes aldı ve aynı anda iki üretim yapıyor mercedes piyasada tabi mercedese güveniyor ondan setrada artış oldu
quote:
aÇILDI HELEŞÜKÜR TOPİKK
nnıe kapndıkı kardeslerım eger ask acısı cekıoysanız benım gıbı heemen 403 kullanan bı fırmaya gıdın on koltuktan bılet alın sadece yola bakınsofor camı actıgı zaman dumanın ıp gbı acık olan camdan cıksını seyredın tıst tıst sesını dınleyın perona yaklasıp herseyı gerıde bıraktım deyıp bı sıgara yakın bavul alın ve gıdın
helalllll sen yazar olucakmıssın ama lise öğretmenin edebiyatta bırakmıs seni
meli kaptan,setra,Neoplan,MAN ve mercedes disinda gönlünden gecen hangi marka,yada,herhangi bir model pazara sunulsa ,hangisini almak isterdin....
birde kaptan,bir ara Ulusoy,diger Firmalara Neoplan satmiyordu,ne olduda satmaya basladi .......ve Ulusoy Volvo distr, neden Volvo otobüslerini TR pazarinda göremiyoruz.....
saygilar
aynen ole melıh abi yazar olcaktım amma lısede edebıyatta kaldık ama bu sene gectım en sonundaaa
@poppingupp
Bizde Aşk Acısı Çekiyoruz.Ama Öğrenci Adamız Paramız Otobüse Değil Trene Yetiyor.Artık Bizde Son Vagondan Bakarız
oo tıss tıss sesii aşk acısınıı hafifletirr
merhaba ilyushin dostum nasılsın bu markalar dısında ya scania yada volvoyu tercih ederdim ulusoy neoplanın dist. bir ara ancak neoplan mana satılınca dist. ortadan kalktı ve starliner 2 modelini tüm pazara sundular volvoyu denemeye korkuyor yolcu kaybetmesinden korkuyor yolcunun garip görmesinden korkuyor yoksa volvo çok harika arac
o zaman anılçoyla beraber ask acısı cekenlere tıst tıst efekti yaparız dımı anılco