abi şaka maka biryana ben bayadan beri tekmeli tokatlı kavga etmiyorum çok özledim ya cidden ama
ben en son 2 ay once harbı gırelım bırılerıne melıh abi paslancas yokssaaa
cidden ama evde kalıcaz kimse almıcak bizi
keske olsada gırsek abı ne gusel olurdu otobuslerden ınerdık fonda mehter marsı elımısde sopalar kan govdeyı goturmus ohhh beeee
selamın aleyküm beyler aranıza kısa bir süre soonra dönücem ve hiç bir zaman bırakmıyacam herkezin geçmiş kandilini kutlar nice beraber 28 sayfalar geçirmek dilegiyle herkeze iyi akşamlar
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
quote:
Orjinalden alıntı: masterrr
gidip dövelim
zaten hemen kavgaya hazırsınız.sanki Allah bu dili bize niye vermiş her şey kavga ile halledilseydi.boksörler dünyanın hakimi olurdu. otobüsçülere yakıştıramadım
eğer ciddi olsam oraya "" koymazdım...
s.a ben recep travego orgtan burda yazdığınız yazıları gördüm onun hakkında yorum yapmak istedim.bakın herkes bir deildir kimisi resmlerini paylaşmayı sewmwyebilir buna kmse bişe diemez yayınlanmassını istemeyen kişininkini yayınlamasınız olur biter bu forumda bnmde 3-4 tane resmim yayınlandı bnm hoşuma gtti belki görmüşünzdür federal_99 nickiyle.nyse bde anlatmak istediğim gerçekten o resmler çekmek çok zor bi kere mıtlaka haftada 2-3 kere otogara gtmek zorundasın sıcak bi yandan otogar görevlileri bi yandan gerçekten kolay deil.ve o kavga sözünüde bazı arkadaşlara veya abilerime yakıştıramadım gerçekten keşke adam kaldırmak okadar kolay olsaydı....
beyler, ayıp oluyor ama, ne kavgası,ne sopası, efendice ve olgunlukla şurada bir şeyleri paylaşmak varken hemen cellallenip asalım keselim vuralım dökelim...
bu muhabbet bu şekilde devam ederse bir daha buraya girmem haberiniz olsun,bırakın yapanlar utansın,çözüm kavgada değil
Arkadaşlar 1 gün girmedik neler olmuş böyle ya ama en doğru sözüde mustafa abi söylemiş bunuda bilin.
Konuıu dagıtmakta üstünüze yok.
abilerim kardeslerim dostlarım dün yazılan hersey sakadı cidden ben artık peugeot motorsikletimle işimden evine evimden işime giden biriyim uslandım artık uslanmazsam mustafa abi uslandırıcak hepinizi günaydın iyi forumlar
arkadaşlar herkeze günaydın nasılsınızz
TÜM DH OTOBÜSCÜLER GRUBU VE TÜM FORUMUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLARIM ARKADASLAR
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
abilerim kardeslerim dostlarım dün yazılan hersey sakadı cidden ben artık peugeot motorsikletimle işimden evine evimden işime giden biriyim uslandım artık uslanmazsam mustafa abi uslandırıcak hepinizi günaydın iyi forumlar
yapmayın şöyle şakalar sildireceksiniz topiği
tamam mustafa abi mustafa abi buraya eller havaya üç kere mustafa abi mustafa abi mustafa abi holey holey holeyyy nasılda yalakalık yapıyorum demi abi
melih sende nasıl gönül alıcağını iyi biliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
tamam mustafa abi mustafa abi buraya eller havaya üç kere mustafa abi mustafa abi mustafa abi holey holey holeyyy nasılda yalakalık yapıyorum demi abi
Kısa Bir Aradan Sonra Buradayım
hoşgeldin deniz
hey millet işte geldik burdayız biz bu işte ustayız siz nerdesiniz...erkenden uyudunuz mu yoksa olum tavuk musunuz siz