Şimdi Ara

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
5
Favori
90.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2017)
Giriş
    programcılarımıza otomobil alım satım bölümü ile ilgili ben bir öneri verdim bakalım hali nice olacak....

iyi forumlar....
  • Konu dışında olduğu gibi, bu bölümde araçlar hakkında konu açılacağı zaman anket kısmının eklenmesi iyi olacağı düşüncesindeyim.
  • Bazı organizasyonlar yapılıp buluşmalar düzenlemesi gerektiği düşüncesindeyim. Buluşmalar Organizasyonlar başlığı adı altında yeni bir bölüm açılıp önceden belirlenmiş tarihlerde sık sık buluşmalara yapılabilir. Bu şekilde herkes birbirini daha iyi tanıyacak ve daha iyi sohbetler olacaktır. Belli başlı şehirler ana başlık olarak belirlenir başlık düzenleme olacağı zaman değiştirilir. İzmirde de Ankarada da İstanbulda da yöneticiler mevcut. Geliştirilebilir güzel bir düşünce bana göre...

Fake konusunda da üst konu yapılacak duruma geldiyse acil önlem lazım. Bana göre bu iş bu şekilde sürer ancak banlanan eski üyelerle bir anlaşma yapılırsa eski haline döner diye düşünüyorum.
  • Şu ana kadar atılmış hangi üye ile anlaşma yapıldı ki onlarla yapılsın, böyle bir şeye izin vermek demek önceden atılan onlarca üyeye izin vermek gibi birşey oluyor,

sadece tekrar üye olanlar görmezden gelinir hepsi bu, diğer konularda taviz verileceğini düşünmüyorum.

Ek olarak Alım satım bölümünün diğer 2.el sitelerde olduğu gibi daha detaylı bir açıklayıcı sisteme oturtulması gibi bir düzenlemeye gidilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 5 Kasım 2007; 11:30:56 >
  • Sevgili yöneticiler bir ricam olacak, en son yapılan otomobil yarışmasının katılımcılarında Ozdamar ve benim araç fotoğraflarımızı siler misiniz? Oylama sayfası üst konuydu ve konuyu kilitletmiştik bu yüzden ben değişiklik yapamadım. Sadece Ozdamar ve benim fotoğrafları siler misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

Sevgili yöneticiler bir ricam olacak, en son yapılan otomobil yarışmasının katılımcılarında Ozdamar ve benim araç fotoğraflarımızı siler misiniz? Oylama sayfası üst konuydu ve konuyu kilitletmiştik bu yüzden ben değişiklik yapamadım. Sadece Ozdamar ve benim fotoğrafları siler misiniz? Şimdiden teşekkürler.

aynısından bende istiyorum nazar a inanmaya basladim artik iyice
  • madem ki yarışma artık güncel değil.
    benim de fotoğraflarım silinin isterim.

ayrıca yarbayın dediği gibi forum buluşmalarını gerçekleştirmeye başlamamız gerektiğini düşünüyorum.
    herkes birbirini nickinden yada isminden tanıyor.
    yolda birbirimizi görsek tanımayacağız.

eğer yöneticiler işin içinde olursa katılım fazla olur.
    forum içi birlik beraberlik yükselir.
    çatışma azalır diye düşünüyorum
  • Daha öncede forumun belli bölümlerinde buluşmalar oldu, o buluşmaların bazılarına yöneticiler katılmıştır.

Burda çoğu kişi nerdeyse MSN yolu ile birbirini tanıyor, en azından buluşma için yöneticinin gelmesi yada gurubu organize etmesi gerektiğini düşünmüyorum, bir kişi konu açıp buluşma organizyonunu ayarlayabilir.

Yöneticilerden isteğiniz sadece üst konu yapılması olabilir, yoksa bir buluşma organizasyonunu yöneticinin yada normal bir üyenin yapmasında bir fark yok bence.
  • Öneri olarak Klasik otomobiller kısmı açılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 6 Kasım 2007; 9:58:25 >
  • Serkes pm kutun açık mı
  • OTOMOBİL VE OTOMOBİL DÜNYASI GENEL SAYFASINDA BİR ARKADAŞ

"İNTERNET PİYASASINA ÖLÜM "

BAŞLIKLI 2. EL İLE İLGİLENENLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN BİR KONU AÇMIŞ VE DEVAMINDA BELKİ DE GERÇEK 2. EL PİYASA FİYATLARININ OLUŞTURMASI-BELİRLENMESİNDE ÇOK AMA ÇOOOOK FAYDALI OLABİLECEK BİR TEKLİFTE BULUNMUŞ. HERKESİN ALDIĞI SATTIĞI VEYA ALIM-SATIM I HAKKINDA KESİN BİLGİ SAHİBİ OLDUĞU ARAÇLARIN FİYATLARINI ORAYA YAZMASINI RİCA ETMİŞ.

FORUMDA BÖYLE BİR YER VAR MI BİLMİYORUM. ANCAK YOKSA, ÜST KONU ŞEKLİNDE BÖYLE BİR BAŞLIK AÇILMASININ GÜNCEL BİR PİYASA OLUŞTURACAĞINI VE 2. EL ARABA ALMAK-SATMAK İSTEYENLERE MÜKEMMEL BİR KLAVUZ OLACAĞINA İNANIYORUM.

ÜSTELİK ZAMAN İÇERİSNDE YAYGINLAŞARAK --HERKESİN DÜRÜST BİR ŞEKİLDE YAZACAĞINA İNANIYORUM-- 2. EL ARABA SİTELERİ KADAR BELKİ DE ONLARDAN DAHA ÇOK İLGİ GÖRECEĞİNİ DE DÜŞÜNÜYORUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

OTOMOBİL VE OTOMOBİL DÜNYASI GENEL SAYFASINDA BİR ARKADAŞ

"İNTERNET PİYASASINA ÖLÜM "

BAŞLIKLI 2. EL İLE İLGİLENENLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN BİR KONU AÇMIŞ VE DEVAMINDA BELKİ DE GERÇEK 2. EL PİYASA FİYATLARININ OLUŞTURMASI-BELİRLENMESİNDE ÇOK AMA ÇOOOOK FAYDALI OLABİLECEK BİR TEKLİFTE BULUNMUŞ. HERKESİN ALDIĞI SATTIĞI VEYA ALIM-SATIM I HAKKINDA KESİN BİLGİ SAHİBİ OLDUĞU ARAÇLARIN FİYATLARINI ORAYA YAZMASINI RİCA ETMİŞ.

FORUMDA BÖYLE BİR YER VAR MI BİLMİYORUM. ANCAK YOKSA, ÜST KONU ŞEKLİNDE BÖYLE BİR BAŞLIK AÇILMASININ GÜNCEL BİR PİYASA OLUŞTURACAĞINI VE 2. EL ARABA ALMAK-SATMAK İSTEYENLERE MÜKEMMEL BİR KLAVUZ OLACAĞINA İNANIYORUM.

ÜSTELİK ZAMAN İÇERİSNDE YAYGINLAŞARAK --HERKESİN DÜRÜST BİR ŞEKİLDE YAZACAĞINA İNANIYORUM-- 2. EL ARABA SİTELERİ KADAR BELKİ DE ONLARDAN DAHA ÇOK İLGİ GÖRECEĞİNİ DE DÜŞÜNÜYORUM.

Bahsettiğiniz konu üst konu yapıldı.

Arkadaşlar görüşlerinizi, önerilerinizi yazmakta çekinmeyin.

• azcık doluydu...
    quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Serkes pm kutun açık mı
  • ilginize çok teşekkür ederim.
    kısa sürede epey okundu söz konusu başlık. ben de çok faydalandım bu arada. umarım herkes faydalanır.
  • çok yoğun bir talep varmı hocam
    yoksa tek topik yapsak...
    quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

Öneri olarak Klasik otomobiller kısmı açılabilir.
  • ok.
    iyi bir organizasyon ve üst konu olabilir.
    ama soğuklar başladı ona göre...

quote:

Daha öncede forumun belli bölümlerinde buluşmalar oldu, o buluşmaların bazılarına yöneticiler katılmıştır.

Burda çoğu kişi nerdeyse MSN yolu ile birbirini tanıyor, en azından buluşma için yöneticinin gelmesi yada gurubu organize etmesi gerektiğini düşünmüyorum, bir kişi konu açıp buluşma organizyonunu ayarlayabilir.

Yöneticilerden isteğiniz sadece üst konu yapılması olabilir, yoksa bir buluşma organizasyonunu yöneticinin yada normal bir üyenin yapmasında bir fark yok bence.

• istediğin resmi göster yani link ver silelim.

quote:

Orjinalden alıntı: individual

madem ki yarışma artık güncel değil.
    benim de fotoğraflarım silinin isterim.

ayrıca yarbayın dediği gibi forum buluşmalarını gerçekleştirmeye başlamamız gerektiğini düşünüyorum.
    herkes birbirini nickinden yada isminden tanıyor.
    yolda birbirimizi görsek tanımayacağız.

eğer yöneticiler işin içinde olursa katılım fazla olur.
    forum içi birlik beraberlik yükselir.
    çatışma azalır diye düşünüyorum
  • link ver senin aracın resimlerinide silelim

quote:

Orjinalden alıntı: memisoglu

quote:

Sevgili yöneticiler bir ricam olacak, en son yapılan otomobil yarışmasının katılımcılarında Ozdamar ve benim araç fotoğraflarımızı siler misiniz? Oylama sayfası üst konuydu ve konuyu kilitletmiştik bu yüzden ben değişiklik yapamadım. Sadece Ozdamar ve benim fotoğrafları siler misiniz? Şimdiden teşekkürler.

aynısından bende istiyorum nazar a inanmaya basladim artik iyice
  • quote:

link ver senin aracın resimlerinide silelim ...
  • ikinci el konusuna ktılıyorum.

quote:

Şu ana kadar atılmış hangi üye ile anlaşma yapıldı ki onlarla yapılsın, böyle bir şeye izin vermek demek önceden atılan onlarca üyeye izin vermek gibi birşey oluyor,

sadece tekrar üye olanlar görmezden gelinir hepsi bu, diğer konularda taviz verileceğini düşünmüyorum.

Ek olarak Alım satım bölümünün diğer 2.el sitelerde olduğu gibi daha detaylı bir açıklayıcı sisteme oturtulması gibi bir düzenlemeye gidilebilir.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.