Şimdi Ara

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
5
Favori
90.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2017)
Giriş

Orjinalden alıntı: serkes

çok yararlı bir topik olmuş.
    fakat bir benzinlikten dolayı tüm firmayı karalamak ne kadar doğru bunun yorumu sizin....
    çünkü bir insanın içinde iyi niyet varsa hangi firma olursa olsun deposuna su koymaz veya temizler.
    bu iş öncelikle insanda biter.

quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

http://forum.donanimhaber.com/m_17982748/tm.htm

bence bu veya buna benzer bir ihbar bölümü oluşturulmalı, zor duruma düşmemek için herkes dayanışma içinde olmalı diye düşünüyorum
    Saygılarımla

Doğru söylüyorsun katılıyorum sana

• forumda ençok vakit geçirdiğim yer oldu burası herkese emeklerinden dolayı teşekkürler
  • Dünkü silinen konumla ilgili bilgi verir misiniz???
  • sizin gibi düşünenler sayesinde bizlerde zevk alıyoruz.
    teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

forumda ençok vakit geçirdiğim yer oldu burası herkese emeklerinden dolayı teşekkürler
  • cevapladım

quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

Dünkü silinen konumla ilgili bilgi verir misiniz???
  • quote:

cevapladım

quote:

Teşekkürler sağol...

Otomobil Yarışması Oylamalarını üst konu yaparsan sevinirim...
  • teknik bilgi yetersiz muhabbeti fazla bir bölüm.çünkü bana göre %90 ının birşey anladığı yok.%10 una lafım yok.Tek yaptıkları şey sataşmak.Bunları da yöneticilerin engellememesi çok üzücü bir şey.
  • Sınırlı sayıda kişi haricinde kimsenin görüşlerini dikkate almıyorum. İki elin parmaklarını geçmez onlarda.

Marka fanatizmi (asla bunu kabullenmezler),çoluk çocuğun rüyasında gördüğü şeyleri yaşıyormuş gibi foruma aktarması, fake olayı,babasının arabasını kendi arabasıymış gibi körü körüne savunma v.b nedenler yüzünden soğumaya başladım forumdan. Bir sene ayrıldım girmedim geri geldim değişen pek birşey yok.

Bilgisi, tecrübesi olan paylaşsın öğrenelim hep beraber. Kimse birşey kanıtlamak zorunda değil.
  • sataşanı şikayet et bak neler oluyor...
    teknik bir şey soracaksan....(otomobil yardım bölümü var)
    http://resim.donanimhaber.com/forumid_430/tt.htm
    ilgili kişiyede pm atsan sana sorunu cevaplar.

iyi forumlar.

quote:

Orjinalden alıntı: Ceper

teknik bilgi yetersiz muhabbeti fazla bir bölüm.çünkü bana göre %90 ının birşey anladığı yok.%10 una lafım yok.Tek yaptıkları şey sataşmak.Bunları da yöneticilerin engellememesi çok üzücü bir şey.

• üst konu yaparsak kimse bakmaz diyer korkuyorum...
    quote:

quote:

cevapladım

quote:

Teşekkürler sağol...

• tüm forumlarda bu durum yaklaşık böyle..

quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

Sınırlı sayıda kişi haricinde kimsenin görüşlerini dikkate almıyorum. İki elin parmaklarını geçmez onlarda.

Marka fanatizmi (asla bunu kabullenmezler),çoluk çocuğun rüyasında gördüğü şeyleri yaşıyormuş gibi foruma aktarması, fake olayı,babasının arabasını kendi arabasıymış gibi körü körüne savunma v.b nedenler yüzünden soğumaya başladım forumdan. Bir sene ayrıldım girmedim geri geldim değişen pek birşey yok.

Bilgisi, tecrübesi olan paylaşsın öğrenelim hep beraber. Kimse birşey kanıtlamak zorunda değil.

• quote:

üst konu yaparsak kimse bakmaz diyer korkuyorum...
    quote:

quote:

cevapladım

quote:

Teşekkürler sağol...

Olmaz ya görürler uplaya uplaya öldük

• bence bi karışıklık var ya .bilende yazıyo bilmeyende atıyorum biri opeller çok sorunlu dio sonra gidiyo orda o günlerce haftalrca tartışılıyo sonuç ne konu öle ortada kalıyo kimse faydalanamıyo ben bazen gürüyorum markalar bölümünde millet o kadar bağımlı olmuşki yani arabası hakkında kötü bişi desen dövücek nerdeyse daa demin bi topik okudum ww caddy transporterdaki sorunlar diye yazanlar adamla resmen dalga geçmiş kanıtı olmasına rağman önce bundan bi kurtulmamız lazım marka bağnazlığı. bide insanlar sırf yazmak için cevap veriyo örneğin adam demiş megane alıyım mı ? cevap +1 bu ne şimdi bi yorum yaz bişi yap sadece rütbelerini yükseltmek için boş boş yazıyolar öle bende bunu anlamıyorum ne gerek var rütben yükselse ne olur yükselmese ne olur burda sana para vermicekler yarbaysın yada albaysın diye. galiba biraz fazla konuştum herkese iyi akşamlar
  • "+1" yazan kişileri dahi bize şikayet yoluyla iletirseniz diğer mesajlarını inceleme altına alırız.
    Senin rahatsız olduğun konulardan merak etme herkes mustarip.
    Genellikle rütbeyi kendilerinde bir yetki bir kazanç olarak gören kişiler dikkat ettiysen açıklama yapmaktan kaçınıp rütbe peşinde koşmaktadırlar.
    ama bunun yanısıra çok iyi bilgi birikimine sahip fanatik üyelerimizde var benim lafım asla bunlara değil çünkü bilgi herzaman bir ölçü olabilir belki ama rütbe hiç bir şeyin ölçüsü değildir...bunu herkesin bilmesi lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: bluemountain

bence bi karışıklık var ya .bilende yazıyo bilmeyende atıyorum biri opeller çok sorunlu dio sonra gidiyo orda o günlerce haftalrca tartışılıyo sonuç ne konu öle ortada kalıyo kimse faydalanamıyo ben bazen gürüyorum markalar bölümünde millet o kadar bağımlı olmuşki yani arabası hakkında kötü bişi desen dövücek nerdeyse daa demin bi topik okudum ww caddy transporterdaki sorunlar diye yazanlar adamla resmen dalga geçmiş kanıtı olmasına rağman önce bundan bi kurtulmamız lazım marka bağnazlığı. bide insanlar sırf yazmak için cevap veriyo örneğin adam demiş megane alıyım mı ? cevap +1 bu ne şimdi bi yorum yaz bişi yap sadece rütbelerini yükseltmek için boş boş yazıyolar öle bende bunu anlamıyorum ne gerek var rütben yükselse ne olur yükselmese ne olur burda sana para vermicekler yarbaysın yada albaysın diye. galiba biraz fazla konuştum herkese iyi akşamlar

• serkes ben hemen sana bir isim vereyim mesela. Gönderiyorum pm den...
  • tamam.
    quote:

serkes ben hemen sana bir isim vereyim mesela. Gönderiyorum pm den...

İYİ FORUMLAR.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • BENCE YETERLİ BEN ÇOK KEYİF ALIYORUM
  • Bu SiTe MüTHiŞ oLMuŞ
  • konular ve bölümler hakkında görüş öneri olduğu gibi bence yönetici arkadaşlar adına da bi eleştiri bölümü olmalı...

gerçi eleştirinin boyutu hakarete gider elbet ama bi şekilde bi çözüm olmalı bence.yöneticiler eleştiriye açık olmalılar.

"özel msj ile iletebilirsiniz eleştirilerinizi" demezsiniz umarım
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.