Şimdi Ara

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
5
Favori
90.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2017)
Giriş
  • Hiç olmazsa kısa bir süreliğine yeni üye alımı durdurulmalı veya varsa farklı bir çözüm yolu bulunmalı..Yaşanan fake olayları yüzünden birkaç arkadaşımız mağdur oldu ve forumun bütün havası bozuldu..
  • neden herkes kafasına göre konu açabiliyor..??konu açma talebi uygulansa ve yönetici onayından geçtikten sonra mesajlara açılsa daha iyi olmaz mı??artık bu forum kişilerin rahatça birbirleriyle ağız dalaşına girebileceği bir hale döndü..forum amacından saptı...
  • o konuda yapacak bir şey yok.
    yüzlerce kişinin konu açma hakkını kıstlayamayız
    ama haklısın arada bir böyle durumlarda yaşanmasa daha da iyi olacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

neden herkes kafasına göre konu açabiliyor..??konu açma talebi uygulansa ve yönetici onayından geçtikten sonra mesajlara açılsa daha iyi olmaz mı??artık bu forum kişilerin rahatça birbirleriyle ağız dalaşına girebileceği bir hale döndü..forum amacından saptı...
  • öncelikle slmlar..

forum gittikçe büyümüş de büyümüş..

eskiden bi konu açardık 1 gün sonra bile ilk sayfada kalırdı, ama şimdi 1 saat sonra kayboluyor

serkes hocam kolay gelsin size ve diğer moderatör arkadaşlara...
  • yönetici arkadaşlar farkında mı bilmiyorum ama dh in otomobil bölümü lpg forumuna dönmüş durumda.....
  • doru123 fake değildi ne diye engellendi
    ters bir cevabımı oldu yada bir hakaret?
  • Üst konu olan;

__ [DH] Kendi Araçlarımız (Resimli) __

Konusunun mahiyetinin değiştirilmesini öneriyorum.

Orada aşağıdaki bölümde açılan konuların uzantısı toparlanabilir.
    Otomobil Genel >> Kendi Arabalarımız
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_291/tt.htm

Böylece muntazam bir kaynakça elde edilmiş olunabilir. Her kişi kendi aracını tanıttığı konunun uzantısını ekleyebilir.

Elbette ki bir sonraki nesil konuda da değerlendirilebilir.
    Sadece bir öneriydi. Bu şekilde de çok güzel.

Selam ile.

• benim aracın topiğine noldu yaw
  • 2. el oto bölümü olsa? Biliyorum böle bir başlık var ama 15 sayfa. Kim 15 sayfaya tek tek bakacak ki?

Halbuki 2. el bölümü olsa. 2. el otolar, oto parçaları, aksesuarlar vs vs. Mantıklı olur.
  • yazalı 24 saat oldu neredeyse ama henüz bir cvp alamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE
    yazalı 24 saat oldu neredeyse ama henüz bir cvp alamadım

Bu değil sanırım;

http://forum.donanimhaber.com/m_11673257/tm.htm
  • Teşekkürler hocam nasıl bulduğunuz sorabilirmiyim? Çünkü kendi araçlarımız bölümü sadece 1 sayfa ve orada yok

Edit: Çok ilginç ya ortalıkta gözükmeyen topiğe cvp yazdım bir anda geri geldi yöneticilere teşekkür ederim gerekli ilgilerinden dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 2 Haziran 2007; 19:35:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

2. el oto bölümü olsa? Biliyorum böle bir başlık var ama 15 sayfa. Kim 15 sayfaya tek tek bakacak ki?

Halbuki 2. el bölümü olsa. 2. el otolar, oto parçaları, aksesuarlar vs vs. Mantıklı olur.

Bak bu olay cok mantıklı olur :) Bayada akın olur oraya.
  • quote:

Teşekkürler hocam nasıl bulduğunuz sorabilirmiyim? Çünkü kendi araçlarımız bölümü sadece 1 sayfa ve orada yok

Edit: Çok ilginç ya ortalıkta gözükmeyen topiğe cvp yazdım bir anda geri geldi yöneticilere teşekkür ederim gerekli ilgilerinden dolayı

Kızacak bişey yok ya.

Düzenleme sırasında birşey olmuş olsa bile geri getirirdik. Acil bi durum olursa pm ile de ulaşabilirsiniz...

2. el araç bölümü açılacak arkadaşlar. Gün hocamı msn'de yakalayabildiğim gün oldu bitti sayın...
    Zaten bu yeni bölüm düzenlemeleri sebebi ile çok üstüne gittim.
    Engelemediyse,
    yakın zamanda 2. el bölümü için bişeyler yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 5 Haziran 2007; 13:27:13 >

• Konumuz araçlar olduğuna göre yollarda araçların vazgeçilmez dostları olduğundan...

Neyse..

Önerim şudurki,üst konu olabilecek oldukça teferruatlı bir yol haritası,yollardaki kör noktalar,il sınırları içersindeki nezih dinlenme tesisleri,hız kurallarına uyulmasının olmazsa olmaz olduğu güzergahlar v.s v.s ile ilgili çalışmalar yapılsa çok yararlı ve güzel olur

Örnekler çoğaltılabilir,şuan için aklıma sadece bunlar geliyor

Vaktim olmadığı için sadece önermekle yetiniyorum,yoksa zorsunmadan seve seve hazırlardım

• quote:

Teşekkürler hocam nasıl bulduğunuz sorabilirmiyim? Çünkü kendi araçlarımız bölümü sadece 1 sayfa ve orada yok
    ...

Arama özelliğini kullanmıştım.

Bu arada yeni bölümler ve düzenlemeler için tekrar ellinize sağlık demek istiyorum.

Görüşürüz.
  • bu kadar fazla üst konu olması diğer üst konuların ilgisiz kalmasına sebep olduğu için ben pek beğenmedim.
    eskiden daha toplu şekilde bir arada idik daha sıcak bir ortam oluşuyordu.
    şimdi iyice dağıdık ve konulara katılımda azaldı.
    neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abbess -- 11 Haziran 2007; 23:00:15 >
  • şikayet ettiğimiz bir konu acaba ne zaman şikayetimizden 3-5 dk sonra değerlendirilip sonuçlandırılacak?forumda şikayet edilen konulara ilgili yönetici atanıyor...bu gün 20 gün önce şikayet ettiğim bir konu ile ilgili klitleme mesajı aldım..zaten kilitlenene kadar gündemden kalkmıştı..

yöneticileri online olarak görebileceğimiz bir yer olsa da direkt yöneticilerle temasa girebilsek daha güzel olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans
    şikayet ettiğimiz bir konu acaba ne zaman şikayetimizden 3-5 dk sonra değerlendirilip sonuçlandırılacak?forumda şikayet edilen konulara ilgili yönetici atanıyor...bu gün 20 gün önce şikayet ettiğim bir konu ile ilgili klitleme mesajı aldım..zaten kilitlenene kadar gündemden kalkmıştı..

yöneticileri online olarak görebileceğimiz bir yer olsa da direkt yöneticilerle temasa girebilsek daha güzel olmaz mı?

Benim de bu yönde önerilerim ve de ricalarım olmuştu.
    Yeni bir proje söz konusu sanırım.
  • serkes slm. benim bi şikayet vardır dün gece sayfalarca yazıştık ADO ile.. şikayetimde unsur bulamadılar. bi yöneticiyi yöneticiye şikayet edersen

o şikayeti konuyu anlaman bakımında bi inceler misin?

kısaca özet yapayım. biz yardımcı oluyoruz arkadaşa.. ordan yönetici diye biri çıkıp kulaktan dolma arkadaşım milleti yanlış yönlendirme diyee... tartışma böyle mi yapılır? abes bişi de değildi söylediğim. kendiminde uyguladığı boyayı tinerle benzinle mazotla temizleme olayı reçine zift vs durumunda..

insanda ne yardım ne tartışma hevesi bırakıyorlar ya.. ADO ile biraz atıştık biraz konuştuk o olayı idrak edemedi. belki otomobil genele bölümüne hakim değildi.. bende öyle bi izlenim bıraktı. bi bakar mısın ne çıkacak..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.