Şimdi Ara

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
5
Favori
90.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2017)
Giriş
  • Ayrıca bugün gördüğüm bir noktayı bildirmek istiyorum;

Bugüne kadar gerek ünal gedik olsun gerek Chino olsun gerekse forumda bulunan diğer LPG ci arkadaşlar olsun bugüne kadar konu açtılar ve açtıkları konularda imzalarına varana kadar reklam yaptılar her türlü soruları yanıtladılar. Yöneticiler bunlara hiçbirşey dememişken bugün gördüm ki TUFANELKA arkadaşımızın konusu türbülans arkadaşımızın isteği üzerine nedendir bilmiyorum kilitlendi. Yani bu reklam olayını anlayamıyorum. İllaki şimdi TUFANELKA gelip OTO KUAFÖRLE ilgili sorularınız buraya deyip yapılanları sorulan sorular üzerine mi göstersin. Nedir bu anlamıyorum... İmzalarda reklam yasaksa ve reklam olan konu açmak yasaksa ya hepsini kilitleyin yada çifte standart yapılıyor denilen mesajları değil tüm reklam mesajlarını kilitleyiniz...

NOT: İsmi geçen kişilerle olayın bir alakası yoktur. Bunu a kişiside yapabilirdi b kişiside olay tamamen gözlemlediğim bir olaydır...

• Bazı başlıklar "................. marka veya model aracı almalı mıyım?" diye açılıyor. Yanlış tabii ki. "alayım mı?" diye sorulmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mllm

Bazı başlıklar "................. marka veya model aracı almalı mıyım?" diye açılıyor. Yanlış tabii ki. "alayım mı?" diye sorulmalı.

Pardon ama "almalı mıyım" sorusunda ne gibi bir yanlışlık var bunu çözemedim... Bu araba alınabilir mi, alınır mı gibi bir soru bu da...
  • Nadir olarak foruma giriyorum. Bo bölüm gittikçe geriliyor bence. Hep aynı seyler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

En son yollanan mesaj ilk sayfada olmalı bence.Ama tam tersi.Zaman kaybettiriyor.

O mesajı konu olarak açmıştım ama kilitlenip buraya yazmam istendi ve hala bir cevap yok... Nedenini bilmiyorum bir kaç konu göndermiştim kısayollara eklenmesi için ama bunlarla ilgili pm lerime de cvp alamıyorum ...

Hocam seni mod yapalım halkın sesi ol
    Bunlardan birer tane istiyorum.
    He bi de otomobil bolumunde yarıslar fuarla etklınlıkler bolumu yeteri kadar ilgiyi gormuyor yani oraya girilmemesinin nedeni ahalinin ilgisizliği deil de başlığın ezilip gitmesi zaten o bölüm 1 sayfa birşey onun bence otomobil genel bölümüne taşınması gerekir .
    Kirlilik oluşsacağını sanmıyorum..
    Bence biraz gayretle mükemmel olabilir bu forum..
    Saygılarla

• Arkdaşlar bu sene kasım ayı gibi araç alacağım da sizce (o aylar 2008 ler çıkıyor) eğer 2007 model auris bulursam(böle olursa ucuza kapatırım diye düşünüyorum) TOYOTA Auris 1.6 elegant manuel transmission sunroof lu (tabiki 0 km.) alınmalı mı yoksa bu fiyata (yaklaşık 41000 ytle ben peşin 38000 e alırım heralde?) farklı seçeneklere mi bakılmalı.........aurisi çok beğendim yanlız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamfodul -- 29 Nisan 2007; 20:25:18 >
  • merhaba sayın yetkililer forumda neler oluyor.yaklaşık 1 ay önce konum silindi serkese sordum haberimiz yok dendi(bayada güncel bir konuydu),şimdide mesajlarımın sayısında düşme var.hayırdır neler oluyor bi açıklama yaparsanız sevinirim.hekleniyormuyuz veya başka bi olaylar var sizinmi haberiniz yok.böyle şeylerde bizleri bilgilendirirseniz seviniriz.lütfen cevaplarmısınız..hayırlı forumlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133
    ömer nerde diye bekliyordum zaten geç kalmıştın
    daha öncede tartışmıştık bu konuyu 50 konu şikayet ettim
    aradan 2 gün geçiyor konu kitleniyor
    ne oldu kirlilik yaratmadımı şikayet ettik değişen ne oldu 2 gün sonra zaten arka sayfada
    yönetici 2 gün sonra yazıyor konuyu kitliyor
    öneriler düşünülüyor deniyor o kadar
    daha fazla alıntı yapma
    daha fazla kutucugum dolmasın yöneticiler zaten sevmiyor beni

Yöneticiler seni niçin sevmesin?

Tartışmış olmamız önemli değil. Hatırlamıyorum bile niçin tartışmış olduğumuzu.

Ben şikâyet etmezsem siz şikâyet etmezseniz burada sürekli çevrim içi nöbet bekleyecek birkaç görevli arkadaşa ihtiyacımız olmaz mı?
    Biliyorsunuz ki maalesef bu da mümkün değildir.

Uyarı vermişlerdir o arkadaşlara. Tekerrür etmemesi için önlemler almışlardır. Konu sahibini tekrar kural ihlali yapmaması yönünde bilgilendirmişlerdir.

Sadece kilitleyip devam ettiklerini düşünmüyorum.

Selam ile...

http://forum.donanimhaber.com/m_14006226/tm.htm

Konuyu ben şikâyet etmiştim gördüğün üzere bu kez çevrim içi bir arkadaş görerek gerekli yaptırımda bulunmuş.
    Şikâyet paneline göz atmadan konuyla ilgilenmiş...

• bu aralar düşünüyoruz.
    quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

daha fazla bölüm açın çok karışıyor forum.
  • belli bir süre üst konu olmasına müsade edebiliriz
    zaten üst konular çok bu aralar
    onların arasındada bir derleme yapılacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: Chino

sayın yöneticilerimiz sie pm atamıyoruz lütfen yazdılarımıza cvp verin
  • mesajlarımı sildiniz birşey demedim ,birde mesaj sayıları eksilmiş.bu duruma kim el atacak cevap lütfen yetkililer.neler oluyor bana haber vermeden yapılan bu olay baya üzdü beni.fazla büyütülecek bir şey yok ama kim neden yapıyor bilmek hakkımız.en azından bir pm atamazmıydınız?
  • sana özel bir durum o9duğunu zannetmiyorum.
    veri tabanındaki sorunları gidermek için bazen tarih geri alınabiliyor bu durmda mesajlar eksiliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

mesajlarımı sildiniz birşey demedim ,birde mesaj sayıları eksilmiş.bu duruma kim el atacak cevap lütfen yetkililer.neler oluyor bana haber vermeden yapılan bu olay baya üzdü beni.fazla büyütülecek bir şey yok ama kim neden yapıyor bilmek hakkımız.en azından bir pm atamazmıydınız?
  • @gt-40,

quote:

Orjinalden alıntı: serkes
    sana özel bir durum o9duğunu zannetmiyorum.
    veri tabanındaki sorunları gidermek için bazen tarih geri alınabiliyor bu durmda mesajlar eksiliyor.

Buna ek olarak silinen yani gösterimden kaldırılan konular içerisinde yer alan mesajlarınız genel sayımlarda düşmektedir.

Örneğin silinen bir konu içerisinde dört tane mesajınız varsa genel sayımda bu dört mesajınız da konu ile birlikte gösterimden kaldırıldığı için silindiği için düşürülmektedir.

Selam ile...
  • arkadaşlar chevrolet aveo sedan 1.4 (lpgli)almayı düşünüyorum..ne dersiniz acaba?düşüncelerinizi bekliyorum..teşekürler
  • Ömer teşekkürler alakana ve ilgine.serkes sizede teşekkürler.forumun kalitesi siz ve sizin gibiler sayesinde arttığını vurgulamak isterim.kalın sağlıcakla
  • o senin nezaketin.

keşke bazı kişilerde yazışma adabında senin kadar hoşgörülü olsa
    quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

Ömer teşekkürler alakana ve ilgine.serkes sizede teşekkürler.forumun kalitesi siz ve sizin gibiler sayesinde arttığını vurgulamak isterim.kalın sağlıcakla

• al gitsin hocam.
    quote:

Orjinalden alıntı: wf1x

arkadaşlar chevrolet aveo sedan 1.4 (lpgli)almayı düşünüyorum..ne dersiniz acaba?düşüncelerinizi bekliyorum..teşekürler
  • bu forumda sadece reklam amaçlı açılan konular ne zaman silinecek??ben kurallara aykırı diye biliyordum..oysa "falanca iş için bize gelin" konulu topiclere hergün bir yenisi ekleniyor...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14111430/tm.htm

bu başlıkta seviyeyi düşüren arkadaşlara bir müdahelede bulunulabilir mi?
  • Vallahi ben forumdan keyif almaya başladım tekrar. Şu LPG ler olmasa nasıl eglencez varya
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.