Şimdi Ara

DH OYUN PAYLAŞIM - Yüzlerce oyun (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.916
Cevap
3
Favori
403.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline sağlık hocam..3 ü de birbirinden güsel..elinde başka oyunlar varsa eklersen sevinirim..
  • sizler sağolun kardeşlerim :)

quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

@technics tir
    ne yapsa yeridir..

süper oyunlar..sağol hocam..
  • senimi kırarım ben hiç :)

04

MASA TENİSİ

quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

eline sağlık hocam..3 ü de birbirinden güsel..elinde başka oyunlar varsa eklersen sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 30 Nisan 2006; 23:42:38 >

• güzele benziyorlar, paylaşım için teşekkürler.
  • paylaşımın için teşekkürler
  • En çok Ultra Assault hoşuma gitti.Ama diğerleride güzel sağolasın.

• Technics hocam acayip teşekkür ediyorum ....
  • ikinci olarak şu motoru indirdim. ama java bilmem kaç istiyor.5.0 mı ne? bi sayfa açtı indirmek için, eğer yanlış görmediysem 120 MB falan diyodu. size de boyle bişiy oldumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

senimi kırarım ben hiç :)
    Buda MASA TENİSİ

quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

eline sağlık hocam..3 ü de birbirinden güsel..elinde başka oyunlar varsa eklersen sevinirim..

DH OYUN PAYLAŞIM - Yüzlerce oyun

>>ÇEK<<

çok sağol kardeşim..

• Çok teşekkürler
    herşey için

saygılar
  • oyunlar çok güzel hocam teşekkürler ama şu masa tenisi oyununda birisi bana topa nasıl falso verildiğini söylese çok iyi olur yoksa kafayı yiyecem
  • Oyunlar için teşekkürler.
  • oyunun antrenman bölümünde anlatılıyo nasıl olduğu @el nino

quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

oyunlar çok güzel hocam teşekkürler ama şu masa tenisi oyununda birisi bana topa nasıl falso verildiğini söylese çok iyi olur yoksa kafayı yiyecem
  • 05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 5 Şubat 2007; 18:15:04 >

• Bu son oyun gerçekten güzele benziyor.Acaba Lite ile diğeri arasındaki fark nedir.Bu arada oyun 128 MB miş amma büyük haaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 23 Nisan 2006; 23:05:03 >
  • 06

COUNTER STRIKE 2D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 30 Nisan 2006; 23:21:36 >

• Ses efektleri ve grafik kalitesi farklıdır..önce lite çekin beğenirseniz büyüğüne bakarsınız..

quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Bu son oyun gerçekten güzele benziyor.Acaba Lite ile diğeri arasındaki fark nedir.Bu arada oyun 128 MB miş amma büyük haaa.

• 07
    ASTROGEDDON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 30 Nisan 2006; 23:22:44 >

• fate demo mu?
  • Dostum çok hızlısın yav hızına yetişemiyorum,sağolasın sayende birsürü oyunum oldu.Senin yüzünden kotam dolacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.