Pogo stick T şeklinde bir demir çubuğa benzer.İçindeki pistonlar sayesinde sizi 3-4 metre havaya uçurur.Ayrıca bir zıplamada 5metre ileri gidebilirsiniz..Ayrıca bütün kasları çalıştıran yorucu bir spordur.Saatte 1000 ila 1500 kalori kaybettirir..
Türkiye'de hiçbir yerde satılmıyor..Yurtdışı fiyatları
ortalama bir pogostick:99 dolar(superpogo) orta üst derece:150-200 dolar arası(motostik,flybar 800) havalara uçuranlar:250-300 arası(flybar 1200,vurtego v2)
powerizer,pogo stick in biraz daha basit hali diyebiliriz.Zıplamak için pistonlar değil,yaylar kullanılıyor.Yaklaşık 2m yukarıya,3metre ileriye zıplayabiliyor.Ama kullanımı biraz daha zor.Ayakkabılara bağlanıyor.
Powerizer resimleri..
Powerizer TR de satılıyor.superyaa.com da 350 YTL..
Yurtdışında 200-250 dolar civarı..
inadına güncel
Delme makinasına yay takıp 300$ fiyat vermişler akım mı olmuş
Değişik bir şeye benziyor TR'de satılanıda hiç görmemiştim daha önce.
Vauv manyak bişide yapmak zordur heralde
Şunun videosunu vermişti geçen arkadaşın biri çok süper birşey ama çok pahalı+ sakatlanma riski fazla :D
Güzel birşey. Eskiden beri biliyordum ama adını hatırlayamıyordum. Sonra Ruffels reklamıyla adını hatırladım. O gün bugündür almak istiyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum Türkiyede. Türkiyede hiçbir şekilde bulamaz mıyız?
yurtdışından güvenle alışveriş yapabileceğim , gümrük gibi sorynların çıkmayacağı bir site biliyor musunuz?
Yurtdışından pogostick alabileceğimiz ve Türkiyeye kargo yapabilecek bir site biliyor musunuz?
pogostickusa.com store.vurtego.com
mail atarsan çok yardımcı oluyorlar.bana330$ fiyat verdiler!
quote:
Orjinalden alıntı: Something
mail atarsan çok yardımcı oluyorlar.bana330$ fiyat verdiler!
Türkiyeye kargo dahil 330 dolar. Bence kesin gümrükte takılır.
quote:
Orjinalden alıntı: can-selcik
quote:
mail atarsan çok yardımcı oluyorlar.bana 330$ fiyat verdiler!
FedEx International Priority ile geliyor.Gümrüğe uğramıyor bile.Direkt kapına geliyor..Teslimat süresine de 2-3 hafta arası dedi
quote:
quote:
quote:
FedEx International Priority ile geliyor.Gümrüğe uğramıyor bile.Direkt kapına geliyor..Teslimat süresine de 2-3 hafta arası dedi
Yurtdışından kargo ile gelen bir ürünün gümrüğe uğramaması maalesef mümkün değil. Keşke öyle olsa :)
quote:
quote:
quote:
quote:
Yurtdışından kargo ile gelen bir ürünün gümrüğe uğramaması maalesef mümkün değil. Keşke öyle olsa :)
Tamam takıldı diyelim.Sen faturayı 100 doların altında gösterirsin..Birde hediye kartı yapıştırırsın.Gümrük memuru sorar bu ne diye?Adama zıpzıp,kardeşime hediye aldım dediğin an olay biter..Adam bir zıpzıpın(böyle tam bir çocuk oyuncağı gibi oluyor)100 dolar yukarısı olduğunu tahmin bile edemez..
Tabi bunu aldıktan sonra en büyük sorun.Çevredeki insanların tiptip bakışları.. Benim pogostick'im yok ama yurtdışında deneme şansım oldu..Hayatımda yaptığım en keyifli şeylerden biriydi.. Tabi sonra almaya karar verdim ama bulamadım hiçbir yerde.Diğer sitelere de güvenemedim..Öyle kaldı
yukarı!
Ben şu ayağa takılandan almayı çok isterimde nerde kullanıcam bilmiyorum alırım evde kalır öyle bizim insanımız dışarda çok rahatsız eder kafadan mahhallenin çocukları toplanır kaç para kaç metre zıplıyo nerrden aldın bir sürü sorgu sual kullanıcak geniş alan bulmak da zor sokakda olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman
Ben şu ayağa takılandan almayı çok isterimde nerde kullanıcam bilmiyorum alırım evde kalır öyle bizim insanımız dışarda çok rahatsız eder kafadan mahhallenin çocukları toplanır kaç para kaç metre zıplıyo nerrden aldın bir sürü sorgu sual kullanıcak geniş alan bulmak da zor sokakda olmaz.
Soranların üzerinden atla
Sonunda karar verdim.Kendi pogo stickimi kendim yapacağım..O kadar zor bir şeye benzemiyor..Tube daki bir videoda resmen nasıl yapıldığını anlatmışlar..
Gaza geldim yaptıracağım.330 dolardan aza mal olacağı kesin..