quote:Orijinalden alıntı: -Rizeli53- Eski buluşmalarda ne yaptıysak kanka. Sanki hiç 3-4 kişi olduğumuz olmadı Boşver bişey olmaz.
Beyler dört buçuk beş gibi orada olun.Erkenden buluşursak aramızda ben dahil oruçlular olacağı için sıkıntı olmasın.
Eğer otobüs kaza yapmazsa, kafama meteor falan düşmezse ordayım en geç 5te Vaktinde gelin beklemek istemiyorum geçen seferki gibi...
quote:Orijinalden alıntı: Necrolex Eğer otobüs kaza yapmazsa, kafama meteor falan düşmezse ordayım en geç 5te Vaktinde gelin beklemek istemiyorum geçen seferki gibi... Geçen sefer 2 dedik 12'de gitmişsin hacı.Bizim yapabileceğimiz bir şey yoktu.
quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK quote:Orijinalden alıntı: Necrolex Eğer otobüs kaza yapmazsa, kafama meteor falan düşmezse ordayım en geç 5te Vaktinde gelin beklemek istemiyorum geçen seferki gibi... Geçen sefer 2 dedik 12'de gitmişsin hacı.Bizim yapabileceğimiz bir şey yoktu. 40dk önce gittim o kabul ama yinede geç kalanlar oldu.eğer yanlış hatırlamıyosam... neyse bu sefer erken gelme ihtimalim yokkk