Şimdi Ara

DH Pokémon Oyuncuları İftar Buluşması 10 Ağustos Çarşamba (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CrasHh

@Chidoo ve BÖCCÜK DH: Başımın üstünde yeriniz var.Gelin takılırız bir dahaki buluşmalarda.

@Necrolex: Ali haklısın sonuna kadar ama alternatif bulmamız gerek.

SS yok beyler.SS isteyenler buluşmaya gelsin.

Eyvallah bir daha ki buluşmaya geleceğiz İnşallah tabi önce üniversite sınavı olayını çözmemiz lazım
    Ayrıca teşekkürler CrasHh

• Üni. olunca ne değişecek bilmiyorum. Gene izin alamazsanız askerden dönmenizi bekleriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Üni. olunca ne değişecek bilmiyorum. Gene izin alamazsanız askerden dönmenizi bekleriz...

Kendi adıma konuşayım,
    Dershane olmayacak, Kırıkkale gibi anadolunun ortasında bir şehirde olmayacağım, İstanbul'da olmasam da buluşmak için İstanbul'a gelebileceğim. Herşeyi bırak Reşit olcam Reşit

@CrasHh: Böyle yazmak çok hoşuma gitti Teşekkürler :)

• quote:

Üni. olunca ne değişecek bilmiyorum. Gene izin alamazsanız askerden dönmenizi bekleriz...

Hiçbir şey değişmeyecek sadece arkadaşlarım değişecek.Önemli olan reşit olmak orada bir yanlış anlaşılma olmuş olayın üniversite ile alakası yok yani.
    Edit:Chidoo yaşımız ortaya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 11 Ağustos 2011; 19:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

quote:

Hiçbir şey değişmeyecek sadece arkadaşlarım değişecek.Önemli olan reşit olmak orada bir yanlış anlaşılma olmuş olayın üniversite ile alakası yok yani.

Ben üniversiteye geçince bulunduğum şehirden ayrılacağımı anlatmak istemiştim ilk başta

@Böccük Ben yaşımdan utanmıyorum. İmzamda DH Liseliler yazıyor, ve o konuda pokemon oyuncuları kısmındaki çoğu üyenin de adı var Ve bir de sanırım bu bölümdekiler arasında DH'ye ilk kaydolan üyelerdenim Yani bırak ortaya çıksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidoo

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

quote:

Ben üniversiteye geçince bulunduğum şehirden ayrılacağımı anlatmak istemiştim ilk başta

@Böccük Ben yaşımdan utanmıyorum. İmzamda DH Liseliler yazıyor, ve o konuda pokemon oyuncuları kısmındaki çoğu üyenin de adı var Ve bir de sanırım bu bölümdekiler arasında DH'ye ilk kaydolan üyelerdenim Yani bırak ortaya çıksın

Kendi adıma söyledim bende zaten
    Yaşımdan utanmıyorum ama memnun değilim 3-4 yaşında kalsaydık hayat daha şekildi o zaman.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.