Şimdi Ara

´´ DH Pokémon Turnuvası (Gruplar Belli Oldu!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaf ne serebii'si ya hiçmi bilginiz yok Allah aşkına bi kere o pokemonun ismi Celebi üstelik serebii bi sitewww.serebii.net orada poklerin saldırıları özellikleri atakalrı var yaf siz ne biçim poke oyuncusunuz kafanı sadece indigoya tradelere çalışıo pokelerin özelliklerinmden haberiniz yok.
  • cırık yazılışı celebi ama okunuşu selebi sen çizgi filmini seyretmediğin için duymamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak100000 -- 5 Temmuz 2008; 18:29:02 >
  • Burada okunuşuyla söyleniyorsa bilemem ama yazı yazılacağına göre burada Celebi olacaktır.Okunuşunun Selebi olduğunu bilmeyene birşey diyemem yorum yok.Bu arada ben onun tüm filmlerini ve çizgi dizilerini izledim merak etme.
  • yarşmacılara başarılar
  • o zaman yorum yapyacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak100000 -- 5 Temmuz 2008; 18:47:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak100000

o zaman yorum yapyacaksın

Cevapları iyi oku benim cevap hakkımın nereden geldiğine iyi bak yukarıd ilk yazdığımı okumadın heralde serebii öyle demiyoru kim yazmış bak bi bilip bilmediğin konulara ve tartışmalara cevap yazma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 5 Temmuz 2008; 18:55:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

quote:

Cevapları iyi oku benim cevap hakkımın nereden geldiğine iyi bak yukarıd ilk yazdığımı okumadın heralde serebii öyle demiyoru kim yazmış bak bi bilip bilmediğin konulara ve tartışmalara cevap yazma..

çok konuşma İnsanlar alıştıkları şeyi yaparla celebi dğeilde selebii ye alışmışlardır yada insanlar okunuşuyla yazmak istemiştir

• Çekiliş başlıyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mew_Three

quote:

quote:

çok konuşma İnsanlar alıştıkları şeyi yaparla celebi dğeilde selebii ye alışmışlardır yada insanlar okunuşuyla yazmak istemiştir

Kimse bana çok konuşma diyemez asıl sen konuşma beni alıştıkları şey ilgilendirmez doğrusunu yazan adama laf söylüyorsanız birşey diyemem o sizin akıl ve zekanıza kalmış bişi.

• yes I WİN DOGPRO

• sıradaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssj2vegeta -- 5 Temmuz 2008; 21:07:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

darkrai yi kimse yenemez

cırığı yenicem

edit:gameanil(anilkahya) kasayı yan yatırsa bile yenemez

Nasıl yenilirim

• HKahretsin Yina Kazanmışım
  • kazandımmmmmmmmmmmm oley
  • acaba yılmaz konunun başında ne demiş
  • Dh pokemon turnuvası gruplar belli oldu
  • ssj yen şu cırğı.Öcümü al
  • Grup maçları başlıyor.

Herkes konuya davetlidir;
    http://forum.donanimhaber.com/m_24467712/tm.htm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mew_Three

quote:

quote:

Kimse bana çok konuşma diyemez asıl sen konuşma beni alıştıkları şey ilgilendirmez doğrusunu yazan adama laf söylüyorsanız birşey diyemem o sizin akıl ve zekanıza kalmış bişi.

İlgilendirmiyo o zmn konuşmaHemde Doğru yazıyon diye bişi yok adamlar okunuşuyla yazıyo dedim

• final maçları yarın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.