Şimdi Ara

DH Popmundo Kitabevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazıma başlamadan önce foruma uzun süren eğitim maceram yüzünden giremediğimi, eğitimimi tamamlayıp tekrardan dönüş yaptığımda ise o sıcak DH ortamını bulamadığımı ve bunun üzüntüsü içerisinde olduğumu; bu konu ile ilgili desteği sebebi ile de @Stilo Owner arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi sunduğumu belirtmek isterim.

*DH Popmundo Kitabevi*

Oyun istatistiğine baktığımda oyun v2 sürümüne geçtiğinden bu yana bir çok kişi oyunu bıraktı. Fakat eşzamanlı olarak bir çok eski Popmundo oyuncularının oyuna tekrardan dönüş yaptıkları ve bu sirkülasyondan ise DH Popmundo forumunun da etkilendiği aşikar. Tam biz de değerli arkadaşım @Stilo Owner ile forumu nasıl eski popülerliğine kavuşturabiliriz? gibi soruların cevabını ararken arkadaşımız, hem forumun popülaritesini arttıracak, hem de DH Popmundo üyelerine güzel imkanlar tanıyacak bir fikir beyan etti. Aslına bakarsanız çokta hoşuma gitti. (: Kitap yardımı, maddi destek derken, kendisiyle beraber bir kitabevi kurma kararı aldık.

quote:

Popgod diyor ki:
    Size yardımcı olabileceğini düşündüğünüz konu ya da yetenek üzerine yazılmış kitabı alın ve okuyun. Kitabı okumak için yapmanız gereken, eşyalarınıza gitmek ve kitabın yanındaki "Kullan"a tıklamak. Kitabı okuduğunuzda sihirli bir şekilde havaya karışacak. Tam da gerçek hayattaki gibi!

Bizlerde burada sizlere elimizden geldiğince alma imkanı bulamadığınız kitapları temin etmeye çalışacağız. Unutmayın ki! Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır. (:

İstediğiniz bir kitap olduğunda, kitabın ismi ile birlikte karakterinizin adı soyadı ve/veya ıd numarasını mesajınıza eklemeyi unutmayın.
    Aynı zamanda burada DH Popmundo Kitabevi okuyucuları adı altında küçük bir kulüp kurduk. Okurumuz olmaktan çekinmeyin. Herkese kapımız açık. DH Popmundo Kitabevi konusu herkesin kendine fayda sağlayabileceği bir konudur. ^^.

-Yönetim:
    @Stilo Owner
    @tmrerdgn
    Bizimle çalışmak ister misiniz? Öyleyse hemen bir mesaj atarak gerekli bilgilere ulaşabilirsin.

-Okurlar:
    Şu anda hiç okur bulunmamaktadır.

Küçük Bir Not: Konu üzerinden bir kitap isteğinde bulunan her DH üyesi kitabevinin okurları listesine eklenecektir. Sağlıcakla!
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubulala -- 25 Nisan 2015; 1:39:58 >

• Sınavlar bi geçsin ilgilenicem.
  • Sınavların için başarılar diliyorum kardeşim. ^^
  • Aktif olduğumuzu belirtmek isterim.
  • Hocam her türlü kitap yardımına açım 3 gündür oynuyorum :)

İzmir'de ikamet ediyorum. 3269589, Atalay adlı kişinin Popmundo kimlik numarasıdır.
  • Benim de başta mühendislik kitapları olmak üzere her kitaba ihtiyacım var 3297941
  • Bende yeni oyunculara yardımcı olabilirim her konuda.

ID(için DH üzerinden pm atın yollarım), zengin değilim ama size yardım edecek kadar yetiyor. Pm atın genel de akşamları online ım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 12 Ocak 2016; 13:29:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH msn Sohbet GRUBU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.