Şimdi Ara

DH Popmundo Patikalar Rehberi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
2
Favori
97.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Belki resmi olarak gözükmeyebilir ama her şehirde patika var
    mesela ben şu anda pariste bir patikadayım ve bu patika hakkında bilgi vercem

1-Şehire gidiyoruz
    2-En altta bulunan Kırsal alana tıklıyoruz.
    3-Forêt de Brocéliande adı mekana gidiyoruz.
    4-Karakterimi buraya getire tıklıyoruz
    5-Eşyalara tıklıyoruz.
    6-Patika ( Normandie)'e tıklıyoruz (Orada birde patika asfalt var o patika dönüş yolu için kullanılıyor.)
    7-Yaklaşık 10 dk içerisinde patikaya varıyoruz)
    8-Oraya giderken eğer botanikçiyseniz ya da böcek toplama yeteneğine sahipseniz gerekli malzemeleri getirin çünkü çok ender rastlanan bitkiler ve böcekler toplayabilirsiniz.

ve arkadaşlar bu sayede karakter sayfanızda DURUM:Keşifte olarak değişiyor.
    Ve kendi karakter bölümümde şöyle yazıyor :

Hannah Brain
    Hannah, 16 yaşında, =ÇürükÇilek= üyesi bir bayan.
    Hannah şu anda Kuş uçmaz kervan geçmez bir yer içinde, Charente isimli mekanda.

GÜNLÜĞÜNÜZDE DE ŞÖYLE YAZIYOR:

1-Şimdi bir bakalım... bu Patika merak uyandırıyor. Bakalım nereye gidiyor...
    .
    2-Pek az bilinen topraklardan, çetin yollardan geçtim ve sonunda Charente isimli mekana vardım.

Tebrikler artık kamptasınız.
    not:arkadaşlar gelmeniz 10 dakikanızı alır ama dönmeniz yaklaşık bir gün sürebilir.Gelirken sağlığınız ruh haliniz yüksek olmalı çünkü yorgunluğunuzdan dönüşte hastaneye kaldırılma olasılığınız yüksek (ben denemek için yapmıştım ama dönmek için 1 gün beklemem lazım :( ve ruh sağlığım acayip düşük umarım dayanırım ve ölmem)

EĞER GÖRMEK İSTERSENİZ KARAKTER SAYFAMI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.AMA ACELE EDİN 700 DAKİKA SONRA ŞEHİRE TEKRAR DÖNME HAKKI KAZANICAM

HANNAH BRAİN
    (PARİS)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.