Belki resmi olarak gözükmeyebilir ama her şehirde patika var mesela ben şu anda pariste bir patikadayım ve bu patika hakkında bilgi vercem
1-Şehire gidiyoruz 2-En altta bulunan Kırsal alana tıklıyoruz. 3-Forêt de Brocéliande adı mekana gidiyoruz. 4-Karakterimi buraya getire tıklıyoruz 5-Eşyalara tıklıyoruz. 6-Patika ( Normandie)'e tıklıyoruz (Orada birde patika asfalt var o patika dönüş yolu için kullanılıyor.) 7-Yaklaşık 10 dk içerisinde patikaya varıyoruz) 8-Oraya giderken eğer botanikçiyseniz ya da böcek toplama yeteneğine sahipseniz gerekli malzemeleri getirin çünkü çok ender rastlanan bitkiler ve böcekler toplayabilirsiniz.
ve arkadaşlar bu sayede karakter sayfanızda DURUM:Keşifte olarak değişiyor. Ve kendi karakter bölümümde şöyle yazıyor :
Hannah Brain Hannah, 16 yaşında, =ÇürükÇilek= üyesi bir bayan. Hannah şu anda Kuş uçmaz kervan geçmez bir yer içinde, Charente isimli mekanda.
GÜNLÜĞÜNÜZDE DE ŞÖYLE YAZIYOR:
1-Şimdi bir bakalım... bu Patika merak uyandırıyor. Bakalım nereye gidiyor... . 2-Pek az bilinen topraklardan, çetin yollardan geçtim ve sonunda Charente isimli mekana vardım.
Tebrikler artık kamptasınız. not:arkadaşlar gelmeniz 10 dakikanızı alır ama dönmeniz yaklaşık bir gün sürebilir.Gelirken sağlığınız ruh haliniz yüksek olmalı çünkü yorgunluğunuzdan dönüşte hastaneye kaldırılma olasılığınız yüksek (ben denemek için yapmıştım ama dönmek için 1 gün beklemem lazım :( ve ruh sağlığım acayip düşük umarım dayanırım ve ölmem)
EĞER GÖRMEK İSTERSENİZ KARAKTER SAYFAMI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.AMA ACELE EDİN 700 DAKİKA SONRA ŞEHİRE TEKRAR DÖNME HAKKI KAZANICAM
HANNAH BRAİN (PARİS)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme