Şimdi Ara

DH Popmundo Patikalar Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
97.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lion2000

arkadaşlar yeri olmayabilir ama tahminime göre sao paulo Horto Florestal isimli mekandan kahve tohumu alabilioz ama ileri botaniğin olması lzm tam emin diilim ama emin olunca düzeltcem

O patika değil. İleri botanik yeteneğine sahip kişiler oraya gidip önceliğini çiçek toplamak olarak ayarlarlarsa 1-2 güncelleme sonunda kahve tohumu elde edebilirler.
  • gerçekten çok yararlı bir konu..
  • çok gerekli bir konu bence.
    eline sağlık.
  • onemli bir rehber uplamak lzm
  • Aşağı
  • Her patikadan bir kere mi yararlanabiliyoruz? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Her patikadan bir kere mi yararlanabiliyoruz? :)

evet en azından davulda öyle digerlerindende öyledir yanlız süt bazı günler haric sürekli kullanabilirsin.
  • Peki teşekkürler :)
  • ben davulu kullanamamistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilboy -- 5 Kasım 2008; 17:42:21 >
  • los angeles patikası için bütün yetenekleri 5 yapmam gerekiyormu
  • hayır yanlızca yeteneklere sahip olman yeterli los angeles patikası için
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayhki

los angeles patikası için bütün yetenekleri 5 yapmam gerekiyormu

Edit:Hotel California sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 23 Kasım 2008; 13:05:38 >
  • Tromsö patikasında otele kadar geldim. Şu anda Hell isimli mekandayım ve mekan bir otel. Fakat eşyalar'a tıkladığımda tek gördüğüm eşya Geçit (Demir) ? Yukarıdaki kılavuza göre otelde Çukur (Siyah Taş) Filthy Pit falan olması gerekli denmiş. Neden oluyo böyle yavv?? yetenek falan mı lazım diğer eşyaları görebilmek için
  • abiler galiba yeni bi patika buldum(not önceki olabilir) sao paulo da horto florestal adlı mekanda eşyalara tıkladım patika çıktı hmn tıkladım ne olacak bilmiyorum keşif kısmına baktım %99 du ama hala varmadım

Started: Horto Florestal, 2 saat
    Pathway: "Mato Grosso"
    Progress: %99

evet buldum Mato Grosso isminde bir kırsal alana vardım

Bina Bölümleri
    Patika (Asfalt) Sao Paulo (Sabit)
    Patika (Asfalt) Amazonas (Sabit)

heralde amazonlara varıcam evet buradan kahve tohumu elde ediyoruz

Amazonlara vardım buradakileri yazıyorum
    Amazonas
    Türü: Orman
    Kalite: harikulade
    Durum: harikulade
    Binanın durumu: Normal

Genel bilgi
    Buradaki insanların Ender bulunan şifalı ot aramak ve Vahşi hayvan yakala işine uygun aletlere sahip olduğunu farkediyorsunuz. Mekan hakkında Kaynaklar bölümünden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Bu mekan eşsiz kaynaklara sahip, eğer gerekli yeteneklere ve ekipmana sahipseniz çok şanslısınız.

Ender bulunan şifalı ot aramak (6 kaynak)
    Vahşi hayvan yakala (14 kaynak)

Doğru kariyer hedefini seçerek ve bu mekanda bir süre kalarak kaynaklara ulaşabilirsiniz. Ancak unutmayın ki bazı kaynaklara ulaşmak zordur ve burada uzun bir süre beklemeniz gerekebilir

Eşyalar:Bina Bölümleri
    Patika (Asfalt) Mato Grosso (Sabit)

Saatler:
    08:36 Pek az bilinen topraklardan, çetin yollardan geçtim ve sonunda Amazonas isimli mekana vardım.
    05:20 Şimdi bir bakalım... bu patika merak uyandırıyor. Bakalım nereye gidiyor...
    05:19 Pek az bilinen topraklardan, çetin yollardan geçtim ve sonunda Mato Grosso isimli mekana vardım.
    03:40 Şimdi bir bakalım... bu patika merak uyandırıyor. Bakalım nereye gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion2000 -- 30 Kasım 2008; 22:58:59 >

• ona bakılırsa bende bi patika bulmuştum çiftlikten başka bi çiftliğe gitmeye yarıo ama orda daha değişik şeyler bulunuyo böcek ve bitki toplanabilio los angeles'te oldu bu denemek isteyenler los angeleste zaten 1 çiftlik var oraya gidip eşyalarda göze çarpan bir şey olursa onu kullansın.

Not: böcek vveya bitkiş toplamak isteyenler için iyi bir yer
  • Bu konu üst konu yapılmalı. Burayı görünce İstanbul patikasına girdim, bakalım ne olacak???

Ayrıca, Derwish Drum kaça satılır?
  • Beyler kopenhag dada patika var
    Tisvildeleje
    Bina Bölümleri
    Patika (Sabit)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muro_Ba$kan

Beyler kopenhag dada patika var
    Tisvildeleje
    Bina Bölümleri
    Patika (Sabit)

İsteyen benim adıma başlık açabilir. Artık Popmundo oynamıyorum. Ama "Bu konuda Enterighi'nin emeği geçmiştir" yazılırsa sevinirim
  • Çok Çok Teşekkür Ederim Uzun Zamandır Patikaları Araştırıyordum Güzel Bilgiler Edindim.
  • Ya çan antika mı bulamıyorum bir türlü
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.