Şimdi Ara

dh premium çıksın artık... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet KIDEMLİ'den inciler.istersen premium hesap çeşitleri de olsun gold - silver - bronz.hatta gold üyeliği olanların attıkları her post 20 posta denk gelsin. 6 kere mesaj atınca teğmen oluyon.ne güzel değil mi(?)

belki şu olabilir DH davetiyeli üye sistemine geçebilir.böylece hem FAKE üyelerden de kurtulmuş oluruz hem de daha düzgün üyelerle forumun seviyesi korunmuş olur.üye olmak isteyene de şu yazı çıkacak "donate DH and forget invitation"
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orjinalden alıntı: Hocam?

Dh'ya hayatta para vermem.

o senin fake olup pislik yapanlardan rahatsız olmaman için GSM ücretini veriyor ama

kimse bu açıdan bakmıyor tabi

pre üye ile free üye arasında hiçbi fark olmayacak sadece reklam ve mesaj gönderme sürelerimi kaldırsalar bana yeter, bnm pre üyesi olduum dışardan bakıldıında anlaşılmayacak doğal olarakta hiçbi sorun çıkmayacak, hem arkadaşın dediiği gibi bu gsm uygulaması tarzına benzer uygulamalar için dh ekibinin eline de maddi destek sağlanmış olur. siteyi daha kolay bi şekilde modifiye yapabilirler. bence ciddi olarak düşünebilincek bir konu bu.

• quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Fazla Knight oynayınca böyle oluyor demek ki

bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

Hatta premium alan üyelere ;

dh premium çıksın artık...

• düzgün konuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speedyshit

Bir burşuvalık mı seziyorum ben? Veririm parayı istediğimi yaparım falan?

Burjuvalık olmasın o?
  • Hatta kampanya olsun premium alana 4 post atın biri bizden olsun
  • dh aile ve altın paket hizmetleride çıksın.
  • quote:

• Hurmada veriyorlar mı?
  • sana gerilir geliril şöyle bi koyarım
  • Oldu olacak dh gold, dh premium , dh platin vs. gibi her keseye uygun(!) olsun.

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roland Deschain -- 12 Eylül 2008; 17:11:30 >
  • Dhde para satışları başlasın.Mesaj sayısı satın alalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

Yarbay olunca beni uyar.

Umut , senin programa söyle , beni de uyarsın

• Böyle bir şey şu an için gündemde değil ama olduğunu varsayalım ve bu üyelerde reklam gösterimi olmasın. (Eşitlik, ayrıcalık kısımlarını bir kenara atarak beyin fırtınası yapalım)

Bakalım neler olur?

Forumu reklamsız kullanmak isteyen üyeler, eğer ücret cüzi bir miktarsa abone olacaklar. Sonra biz bu ücretlerle forumun yürüdüğünü düşünüp reklam almamaya başlayacağız. Sitede reklam sayısı azalacak. Reklam azalınca haliyle premium üyeliğe geçmenin de artık gereksiz olduğunu düşünen üyeler üyeliklerini uzatmayacaklar. Böylece sitede tekrar reklam ihtiyacı doğacak. Sonra yine reklam alacaz. Sonra yine premium. ...

En güzeli böyle kalmak.
  • işte cevap budur
  • Premiumlara radyo konusu silinmesin takılıyoduk ne güzel
  • Donanim Haber Orange Premium

*Konu dışı mesajları mesaj olarak sayılacak diğer bölümler x2
    *Admine "parası neyse veririz" hakan abi taslamalar olacak
    *şahin k konuları açmak serbest
    *Onlara özel Adult bölümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Böyle bir şey şu an için gündemde değil ama olduğunu varsayalım ve bu üyelerde reklam gösterimi olmasın. (Eşitlik, ayrıcalık kısımlarını bir kenara atarak beyin fırtınası yapalım)

Bakalım neler olur?

Forumu reklamsız kullanmak isteyen üyeler, eğer ücret cüzi bir miktarsa abone olacaklar. Sonra biz bu ücretlerle forumun yürüdüğünü düşünüp reklam almamaya başlayacağız. Sitede reklam sayısı azalacak. Reklam azalınca haliyle premium üyeliğe geçmenin de artık gereksiz olduğunu düşünen üyeler üyeliklerini uzatmayacaklar. Böylece sitede tekrar reklam ihtiyacı doğacak. Sonra yine reklam alacaz. Sonra yine premium. ...

En güzeli böyle kalmak.

İleriyi gören biri olarak gördüm sizi.

• @mewluth çok basiretlisin

bak o değil de önerimi iyi düşün davetiye sistemi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.