Şimdi Ara

DH PREMIUM MAASLARI YATTI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
5
Favori
34.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _recoo

Ben bordroya baktığımda "hesaplanan BES primi" diye bir şey görüyorum. 87 lira bes'ten kesinti yapmışlar, iyi de ben BES istemedim ki.

BES otomatik, 2 ay sonra kayıpsız çıkabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cassiyer97

Premium üyelik nasıl alıyoruz?

Hocam Citizen ile iletişime geçin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar çok işsiz var. Dh olmuş incisözlük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim para daha yatmamış ya. dün de gittim bankaya şimdide sırada bekliyorum. şirket sahibi @gun premium kullanıcılarının bazılarının hesaplarına ek tedbir koydurmuş. ancak bir açıklama yok..

kendisinden bir açıklama bekliyoruz.. nerede benim 1150 liram sayın @gun bey....

< Bu ileti 'DH Mobil Platinium BETA'sının BETA'sından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtual

quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

Ben bordroya baktığımda "hesaplanan BES primi" diye bir şey görüyorum. 87 lira bes'ten kesinti yapmışlar, iyi de ben BES istemedim ki.

BES otomatik, 2 ay sonra kayıpsız çıkabilirsin.

Teşekkürler hocam, ödenen primin de iadesini alabiliyor muyuz?
  • Önceden Zontaktan yatan paraları PayPal'a sorunsuz aktarıyordum şimdi PayPal devreden çıkınca ininal'a yatırmak zorunda kalıyoruz ama ininal'ı hiç sevmedim PayPal gibi değil

• Beyler öyle trollüyosunuz milleti ama ben güzelce açıklayacağım neyin ne olduğunu.

8 sene önce bir sistem geldi, dediler ki en az 5 senelik üyeler aylık 200₺ donanım habere yatırmak kaydıyla premium üye olabilir. Bu hesabı aldığınızda konu dışında mesaj başına 0.75₺ alıyosunuz, üstüne aylık 5 kişiyi 3 günlüğüne banlama hakkı veriliyor. Bir nevi donanım habere ortak oluyosunuz.

Bu işte ayda 2000-3000 kazananlar olduğu gibi her ay 150 kaybedenler de oluyor. Bazı durumlarda bot mesajlarınızı farkederlerse mesaj başına 0.32₺ ceza kesiyorlar.(o mesajın parasını da vermiyorlar tabi) 2 sene önce bir üye o şekilde eksi 1500 e girmişti evine haciz falan gitmiş.

Velasıl kelam katılmak isteyen forumda çok vakit harcayanlar için güzel bir olay, lakin en güzeli mega platin üyelik. 12 sene ve üstü alabiliyor. Mesaj başı 7₺ alıyorsunuz. Ben geçen sene 16 senelik hesabımı porshe 911 carrera 4 ile takas ettim. Zaten 6-7 aya parasını çıkartırlar

• bana fix 4000-4500 arası yatıyordu bu ay 3900 küsür yatmış garip
  • Ben almıyorum maaşı, istemiyorum seçersen almadığın her 100TL. karşılığında BMW 730i çekilişi için +4 hak veriyorlar. Benim çekiliş için 420 kuponum oldu, araba kesin bende
  • Dexter15 kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet güzel açıklamışsınız

• Boş muhabbet

• Bu newbie maaşları çok az

• DH PREMIUM MAASLARI YATTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 24 Mart 2017; 11:10:42 >
  • Platin premium üyeliğim satılıktır. Mesaj basi 1.85 tl veriyor. Teklifleri iletebilirsiniz.

• celilsaygin kullanıcısına yanıt
    <Bu mesajı sadece Dh Premium üyeleri görebilir>

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal postlar sayılıyor sanırım son 3 gündür, diğer kategorilerde yazınca artık artmıyor mesaj sayısı

DH PREMIUM MAASLARI YATTI
  • Yıllardır bu konular açılır ama ilk defa böylesini gördüm

Gerçi bu sefer herked usturuplu sallamis normalde 5k dan aşağı yazan çıkmazdı

• Arkadaşlar Merhaba,

Bundan sonra bana niye şu kadar yatmış derdine son. Yazdığım program ile tahmini kazancınızı üç aşağı beş yukarı hesaplayabilirsiniz. Geliştirmeler için bana PM atabilirsiniz.

Ekran Görüntüsü DH PREMIUM MAASLARI YATTI

İndirme Linki : <Bu mesajı sadece Dh Premium üyeleri görebilir>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında "DH Premium Kod Çekilişi" yapacağım arkadaşlar, bilginize
  • Hocam link kırık, yada sayfada sorun var sanırım 404 hatası alıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.