Şimdi Ara

DH Profil Gizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konu daha önce açıldımı bilmiyorum fakat çok aradım ama bulamadım. Neyse bir sorun var ben profilimi tamamen üyelere kapatmak için ne yapmalıyım? Bir de istediğim zaman açabilmem için yardım ederseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frederico

Merhaba arkadaşlar,
    Konu daha önce açıldımı bilmiyorum fakat çok aradım ama bulamadım. Neyse bir sorun var ben profilimi tamamen üyelere kapatmak için ne yapmalıyım? Bir de istediğim zaman açabilmem için yardım ederseniz çok sevinirim.

neden ggızleyeceksınkı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdan profilim---->Tercihler----->Gizlilik durumu yazıyor karşısında profilimi herkes görsün falan yazıyor.... Buradan yapılıyor...

Ben profilini gizleyenleri soğuk buluyorum her zaman ve illa bir şeyler saklıyor diye düşünüyorum...
  • Teşekkür ederim bilgi için birde şu var bilgilerimi saklamama gerek yok aslında yani baskasından saklıcak birşeyim yok öğrenmek için sordum. Yani orda yazan bilgilerimi silip boş bir profilde açıkta bırakabilirdim Anlayacağın saklayacak birşeyim yok sadece öğrenmek için sordum. Tekrar teşekkürler.
  • Sağolun ben de gizledim
  • Bende gizlemiştim ve nasıl gizlediğimi unuttum açayım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Yukarıdan profilim---->Tercihler----->Gizlilik durumu yazıyor karşısında profilimi herkes görsün falan yazıyor.... Buradan yapılıyor...

Ben profilini gizleyenleri soğuk buluyorum her zaman ve illa bir şeyler saklıyor diye düşünüyorum...

Yalnız adımızı google da arayınca forum donanım üyeliği çıkıyor. Orda da kullanıcı adımız ve yazdığımız konular ve ne yazdıklarımız fln görünüyor. Onu nasıl engelleyeceğiz. Yoksa onun dışında forumdakiler görsün ama google ya yazınca da herşey cıkmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Yukarıdan profilim---->Tercihler----->Gizlilik durumu yazıyor karşısında profilimi herkes görsün falan yazıyor.... Buradan yapılıyor...

Yalnız adımızı google da arayınca forum donanım üyeliği çıkıyor. Orda da kullanıcı adımız ve yazdığımız konular ve ne yazdıklarımız fln görünüyor. Onu nasıl engelleyeceğiz. Yoksa onun dışında forumdakiler görsün ama google ya yazınca da herşey cıkmasın.

Onu engellemenin yolu yok, ya herkes görür profilinizi ya da kimse göremez. (Google aramaları ve forum üyeleri için de.)

Çok istenirse yalnızca arkadaşlarım görsün seçeneği var.

• herkesin profili açık

profil gizleme kaldırıldı mı ?
  • Teskkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.