Şimdi Ara

DH PS3 ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ / KONUYU SAHİPLENECEK BİRİ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.292
Cevap
12
Favori
202.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maaşallah dalya dedik, 100 kişi olduk...
    quote:

Orijinalden alıntı: feybul

Beni de ekle üstat. Orjinalin tadını aldım sayende Ps3 ü aldırdın ya bana vazgeçilmezim oldu.Hergün bağlanmasam eksiklik hissediyorum kendimde Trophy kasmanın zevki ise bambaşka

Sen de oyundan başını kaldırıp foruma girmiyorsun abicim. Yakın zamanda online olalım beraber, GT'yi al bekliyoruz hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Maaşallah dalya dedik, 100 kişi olduk...
    quote:

Orijinalden alıntı: feybul

Beni de ekle üstat. Orjinalin tadını aldım sayende Ps3 ü aldırdın ya bana vazgeçilmezim oldu.Hergün bağlanmasam eksiklik hissediyorum kendimde Trophy kasmanın zevki ise bambaşka

Sen de oyundan başını kaldırıp foruma girmiyorsun abicim. Yakın zamanda online olalım beraber, GT'yi al bekliyoruz hala...

Millet korsana yönelince bitirdiğim oyunlar elimde kaldı,talep azaldı. Onları elden bi çıkartayım gelecem gt5 ile az kaldı

• slm arkadaşlar... benide ekleyebilirsiniz...
  • Selam üstad.

Benide eklermisin.
  • bende varım herzaman orjınale destek tam destek garantı
  • bir de şöyle bir şey var sadece demosu bile tatlı olabiliyor ps1 zamanından bilen bilir.
  • İmzayı eklemek isterseniz ilk sayfada kodlar mevcuttur...

Liste güncel...
  • Sonuna kadar orjinale devam...
  • Sony ürünleri dışındaki tüm oyunları yine Shopto'dan almaya devam edeceğim ama bundan sonra Sony'nin bizzat sattığı tüm oyunları içeriden bandrollü olarak alacağım. Zaten fiyatlar arasında fazla bir farkta kalmadı...
  • Beni de ekleyebilirsiniz..
  • Ben de varım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Sony ürünleri dışındaki tüm oyunları yine Shopto'dan almaya devam edeceğim ama bundan sonra Sony'nin bizzat sattığı tüm oyunları içeriden bandrollü olarak alacağım. Zaten fiyatlar arasında fazla bir farkta kalmadı...

Aynen... Ama diğer publisher'lar da Türk oyuncularına güzel şeyler sunarlarsa (mesela Fifa 2012'de Türk spiker), onları da alırım.
  • Tüm güzelliklerden yanayız elbet... Ama oyun fiyatlarındaki düşüşlerin daha kısa aralıklarla gerçekleşmesini bekliyorum. Mesela bir GT çıkmış ama Signature edt. fiyatı hala aynı, Coll.'de biraz indirim olmuş ama gözümüz Sign. Edt.'da... Şöyle bir 250 civarı falan olsa affemeyeceğim ama hala benim için biraz fazla...
  • LittleBigPlanet 2 alıcak 3 arkadaş arıyorum .. (Arkadaş bulursam ben de alıcam 4 kişi online coop yaparız )

Var mı orijinalci arkadaşlar LBP 2 alıcak
  • Beni de ekle
  • Tabii ki mesela Fable 3, shopto'da 19 pound (47 TL) şu anda ki yeni oyun sayılır, birkaç aylık bir oyun. Türkiye'de 2 yıl geçmeden fiyatlar düşmüyor nedense. Oysa ki Özgür Kirazcı'nın kendisi, bir oyunun (özellikle konusu, hikayesi olan oyunların, GOW 3 örneğini verdi) en çok ilk çıktığı 2 hafta satıldığını söyledi. Oyun çıktıktan 2-3 ay sonra fiyatları yarı yarıya indirseler satışlar fırlar. Zaten oyunu sabırsızlıkla bekleyen adam çıkar çıkmaz alır. Alsam mı acaba diye düşünen de 2 ay sonra bakar ki yarı fiyatına inmiş, gider o da alır. Böyle olmalı. Siz hala 2-3 yıllık oyuna 149 TL istiyorsanız burada bir yanlışlık var demektir. Çünkü aynı oyunu ben İngiltere'den 9 pound'a (22 TL) alabiliyorum.

Bir de trade-in sistemi getirseler iyi olur. Yurtdışında birçok oyun mağazasında eski oyunları götürerek yeniler ile takas edebiliyorsunuz. Mesela oynamadığınız 3 eski oyun verip, 1 yeni oyun alıyorsunuz. Yani burada spot'taki sistem orada bandrollü oyunlarda çalışıyor. Bu da düşünülmeli bence.

• İlk iki ayını dolduran her oyun bence ciddi bir indirime girmeli. Mesela GT5, bu oyun çıkalı 2 ay oldu ama fiyatlar hala aynı, halbuki 75-80 lira gibi bir fiyattan satılsa satıldığı kadar yine satar. Üstüne 6 ay sonra bir 50 liraya düştü mü, bir, bir buçuk yıl içinde çok rahat 50-60 binleri görürler... Bence bunun üzerinde kar-zarar maliyetlerine ciddi olarak bakmak lazım... Hem oyuncu kazansın, hem satıcı. Eğer bir oyun piyasasından bahsedeceksek, tüm dünyadaki satış trendleri ne ise bizde de o olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 26 Ocak 2011; 13:57:20 >
  • benide ekleyin
  • Bende destekliyorum.
  • imza güzel olmuşta nasıl imzama ekleyeceğimi bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.