Şimdi Ara

DH PS3 ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ / KONUYU SAHİPLENECEK BİRİ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.292
Cevap
12
Favori
202.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sayfada imza için kodlar mevcut, bunları kopyalayıp profilinizdeki imza bölümüne yapıştır deyip en aşağıda uygula butonu var ona basacaksınız...
  • teşekkür ederim uyguladım.
  • benide ekle benide :D
  • kardeş olay güzel de, logo daha karizmatik ve daha ufak olmalı...
  • Buyrun yapın bir logo onu kullanalım...

Ayrıca bağırmak anlamındadır ki, niçin bağırdığınız bir tarafa, niye böyle bir gülücük seçtiğinizi de anlamak mümkün değil ve çirkin...
  • Mehmet hocam, aklıma ana sayfaya Türkçe çıkacak oyunların tanıtımını yapsak mı acaba? Diye bir fikir geldi. Müsait olunca aslında yapmak gerek böyle bir şey, en azından konuya katılan ve Türkçe oyunları hak eden insanlar için güzel bir jest olur.
  • Güzel fikir... Hem oyunu almayı düşünenler için de iyi bir tanıtım olur...
  • ekle hocam
  • ben şahsen logoya bayıldım ama imzam dolu kusura bakmayın
  • Kardeşim Benide Ekleyin. Orjinale Devam. Türkçe oyunlar olması sadece bizim zevk almamız için iyi değil dilimizin yurt dışında daha yaygınlaşmasınada neden olur.
  • Çok güzel söyledin hocam
  • selamlar solidrock
    isminiz mehmet galiba benim şöyle bir fikrim var kulübe üye arkadaşlarla tabi üye olmayıpta gelmek isterselerse oda olur killzone3 çıktığı gün yada haftasonu istanbul ankara izmir gibi büyük metropollerde aynı yerde buluşup oyunu birlikte almak gibi bir organizasyon yapsak nasıl olur hem tanışır güzel bir olay yapmış oluruz tabi bu buluşma ve birlikte oyun almak olayını tanıdığı olan yada üyelerimiz arasında vardır belki
    fotoraflayıp forumlarda olsun gazetelerde olsun yayınlanabilir gibi bir fikrim var hem ilgi çeker hem belki orjinale teşfik eder

logo güzel olmuş elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhann 1907 -- 26 Ocak 2011; 17:21:02 >
  • belkide toptan alımda indirim bile yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhann 1907

selamlar solidrock
    isminiz mehmet galiba benim şöyle bir fikrim var kulübe üye arkadaşlarla tabi üye olmayıpta gelmek isterselerse oda olur killzone3 çıktığı gün yada haftasonu istanbul ankara izmir gibi büyük metropollerde aynı yerde buluşup oyunu birlikte almak gibi bir organizasyon yapsak nasıl olur hem tanışır güzel bir olay yapmış oluruz tabi bu buluşma ve birlikte oyun almak olayını tanıdığı olan yada üyelerimiz arasında vardır belki
    fotoraflayıp forumlarda olsun gazetelerde olsun yayınlanabilir gibi bir fikrim var hem ilgi çeker hem belki orjinale teşfik eder

logo güzel olmuş elinize sağlık

Mehmet değil, Mehmet Ali

Fikriniz güzel, bu konu ile ilgili bu başlıkta organize olabilirsiniz. Maalesef ben yaşadığım yer itibarı ile katılabilecek durumda olamam herhalde. Ama dediğim gibi güzel bir girişim olur, hem birbirinizi falan tanırsınız, eğlenceli olacağına eminim...

• Selamlar,

Benide ekleyebilirsiniz, Sony' nin Türkiye pazarını dikkata alması için Orjinale destek vermeliyiz.
    Orjinalden vazgeçmeyenlere Teşekkürler :)
  • Merhabalar,
    Beni de ekler misin arkadaşım.
    Bende yeni aldım PS3 ve gerçekten orjinal oyunun farkını yaşadım.
    Süreklide orjinal oyun alıcam.
  • Kısa süre içerisinde külübün 107 üyesi oldu gerçekten bu tür gelişmeleri görmek sevindirici.

İyi Forumlar
  • Orjinal oyuna full destek , tam destek.

Benide eklersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Kısa süre içerisinde külübün 107 üyesi oldu gerçekten bu tür gelişmeleri görmek sevindirici.

İyi Forumlar

115
  • Ben geç kaldım sanırım 15 oyunumla katılayım :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.