Şimdi Ara

DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.942
Cevap
431
Favori
499.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PS4 platformuna THIEF, Murdered ya da Battlefield 4 arıyorum. Karşılığında FIFA 14 ya da Wolfenstein adlı oyunları verebilirim. Daha güvenilir olması adına İstanbul içi elden takas düşünuyorum mümkünse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Killzone karşılığında thief ya da ac4 aranıyor
  • Takaslık FIFA 14 - karşılığında istediğim oyun: Watch Dogs

Forumdaki tüm takas konularına vs yazdım ama insanlar o konulara uğramıyor çok fazla bende buraya atmak istedim bir tanede...

Takaslayacağım FIFA 14, 2 haftalık kutulu ve çiziksizdir. İstanbul içi sadece elden takas düşünüyorum. Avrupa yakasından Beylikdüzü-Bakırköy civarlarında takaslayabiliriz.

AYRICA TAKAS DÜŞÜNMEYİP WATCH DOGS SATAN ARKADAŞLARDAN DA UYGUN BİR FİYATA "ÇİZİKSİZ VE KUTULU İSE" ELDEN SATIN ALABİLİRİM İLGİLENENLER PM
  • Takaslik killzone sf turkce Beylikdüzü tarafindan elden teslim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık/Takaslık: COD Ghosts, takasta tekliflere açığım. Satışta 75 TL'dir. İstanbul, Bağcılar, Nişantaşı, Mecidiyeköy elden teslim olur.
  • elimde WATCH_DOGS ve COD GHOSTS kutulu, kodlu, çiziksiz oyunlar var TAKAS düşünüyorum

--PM--

not:fifa, kz sf, ac4 hariç.

edit: COD-->3 haftalık
    WATCH_DOGS--->10 günlük; oyunlardır
  • Bf4 var kutulu ciziksiz takas edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinik

lego mmarvel superheroes
    Knack
    Sniper elite

Satilik:

Watchdogs
    Killzone
    Bf4
    İnjusticr

• quote:

Orijinalden alıntı: negerekvarla

elimde WATCH_DOGS ve COD GHOSTS kutulu, kodlu, çiziksiz oyunlar var TAKAS düşünüyorum

--PM--

Cod ghostu injustice ile takas dusunurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: negerekvarla

elimde WATCH_DOGS ve COD GHOSTS kutulu, kodlu, çiziksiz oyunlar var TAKAS düşünüyorum

--PM--

hocam merhaba fifa - kz - ac4 harici demişsiniz cod'u nfs rivals ile takas düşünürmüydünüz aceba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrErO -- 14 Temmuz 2014; 21:14:52 >
  • Elimde Wolfenstein The New Order mevcut. Infamous ile takas yapmak istiyorum.
  • Elimde kutulu EA sport ufc mevcut Sniper Elite v3 ile takas düşünüyorum. İstanbul için elden teslim tercihimdir.
  • hocam killzone ile takas düşünür müsün?
  • istanbul avrupa yakası elden takaslık, çiziksiz killzone 1. bölge vardır. tekliflere açığım.
  • Satilik fifa 14 ist kartalda oturuyorum 85 tl kutulu ciziksiz takaara acigim killzone call of nfs haric thief olabilir tomb rider olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3mania -- 15 Temmuz 2014; 16:06:45 >
  • Alınık infamous ss türkçe satanlar pm atabilir
  • Satilik kutulu Watch Dogs ve Sniper Elite 3 ariyorum. Agustos ortasi Istanbul da olacagimdan elden alabilirim.
  • merhaba arkadaşlar,

elimde sıfır hiç açılmamış ps4 fifa 2014 var, amerikadan bir tane fazla geldi. almak isteyen varsa özelden mesaj atabilir, fiyatı konuşuruz.
  • merhaba arkadaşlar ac4 - cod ghost - battlefield 4 aralarından birinin 70- 80 tl arası alabilirim satmak isteyenler pm atabilir.
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Iki oyunu 130 a ver aliyim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.