Şimdi Ara

DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.942
Cevap
431
Favori
499.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KİLLZONE SHADOW FALL takas yapılır levent şişli bu bölgeler eyakın yerlerde elden degisim yapılır
  • Elimde 0 açılmamış Killzone Shadow Fall var 3.bölge ve ingilizce.
    TAKASLIKTIR.
  • Elimde Wolfenstein: The New Order var arkadaşlar.

İstanbul içi, elden takas yapmak istiyorum. Takaslamak istediğim oyunlar; THIEF veya Murdered: Soul Suspect. Diğer oyunları da tavsiye edebilirsiniz ancak önceliklerim bunlardır.

DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 5 Temmuz 2014; 21:28:58 >
  • elimde kutulu fifa14 var ve kutulu oyunla takaslamak istiyorum
    istanbul
  • Kutulu Battlefield4 var takas edeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde türkçe Killzone shadow Fall var sadece 1 kez oynandı sıfır ayarında Ankaradayım takas tekliflerinize açığım
  • Elimde rivals var kartalda oturuyorum fifa 14 ariyorum ulasmak isteyen acil donsun fifasizlik canima tak etti simdi gidiyom para ile takaslamaya 3 e kadar takaslamis olurum mailden ulasabilirsiniz thefifafan@hotmail.com

• Istanbul // elimde killzone ve nba 2k14 var.

asagidaki oyunlarla takas edebilirim.

cod ghost
    ufc
    infamous ss türkçe
    Wolfenstein
    rayman legends

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple -- 7 Temmuz 2014; 15:57:38 >
  • killzone türkçe kutulu ve nb2k14 kutulu oyunları takas yapmak istiyorum.
  • elimde nfs rivals var bf4 veya killzone ile takas yapmak istiyorum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_94218687/tm.htm

Satılık Veya Takaslık Elimde Cod Ghosts Ve Killzone Var. İlan yukarıda.
  • call of duty ghost var daha 5 gun once sıfır elatinle aldım cok temizdır sıfır gibi takaslıkdır adanadayım kargo ile yollanır referanslı biri olursa ben once yollarım
  • Thief,Killzone,Sniper Elite satın alınır ..........
  • Arkadaşlar elimde thief var takaslık

tomb raider
    wolfenstein
    rayman

düşünüyorum. ilk dönem çıkan tüm oyunları aldım ama son birkaç ayda çıkan oyunlar için önerilere açığım, ilgilenenler öm atsın.

edit: lego filan da olur varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaonur2000 -- 9 Temmuz 2014; 2:05:35 >
  • Satilik Fifa 14 kutulu ist ici elden teslim 80 TL

• satılık takaslık call of duty ghost adanadayım referansız uyelere kargo once gonderilmes onlar gondeiri once referanslılara da once ben gonderirim(:
  • quote:

Orijinalden alıntı: girice

arkadsalar bu sehirler arası takas olayını nasıl yapabiliriz peki? ya ben istanbulda degilim hataydayım .Nasıl yapabiliriz bu olayı nasıl güven içerisinde takas yapabilecez acaba?

karşılıklı güven durumu söz konusu tabii bu dediğin durumda. ama iki taraf için de güvenli olacak bir fikrim var benim.

diyelim ki farklı şehirlerdeyiz. oyun takası için anlaştık. hemen ikimiz de sahibinden'de oyunları aynı fiyattan get ilanı açıyoruz. iki taraf da satın almadan kargo işlemini yapmıyoruz. sonra kargo zart zurt işleri. herkesin parası kendinde kalıyor, site de beş lira filan keser ortalama ama o da güvenli iş yapmak için verilebilecek bir miktar sanıyorum.

bu bendeki bir fikir elbette, herkes nasıl takas yapacağına kendisi karar vermeli

• Merhabalar,

Assassin's creed black flag PS4 oyununu bitirdim Watch Dogs oyunu ile takas yapan olursa farkını verebilirim
  • Bf4 var takas a açığım kutulu

• Elimde watch dogs var...killzone istiyorum istanbulda elden takas

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.