Şimdi Ara

DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.942
Cevap
431
Favori
499.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar elimde kutulu kitapcikli herbiri temiz fifa 14, Cod Ghosts, AC IV vardir Fifa 70tl diger ikiside 80tl olup takas tekliflerine acigim istanbul ici terchimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes fifayı elinden çıkarmaya bakıyor
  • Arkadaşlar elimde infamous second son tr, battlefield ve Fifa 14 var takaslamak istiyorum. Aradıklarım da the last of us, watch dogs. Istanbul ümraniyedeyim.

• Battlefield ve Tomb Raider takasa açıktır. Wolf ve nba 2k14 olabilir.

• Elimde Watch Dogs Special Edition var kodlari kullanilmis, Battlefield 4 ile kafa kafaya takas olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Anadolu yakasi metro hatti uzerinde herhangi bir duraktan, elden teslim Tomb Raider satmak isteyen pm gonderebilir. oyun alindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 10 Ağustos 2014; 1:32:12 >
  • Kutulu çiziksiz Battlefield 4 arıyorum. İstanbul avrupa yakası için pm.

• elimdeki oyunlar aşağıdaki gibi, tamamı kutulu. izmir için elden...

fifa 2014 - 90 tl
    nba2k14 - 90 tl
    kill zone türkçe - the last of us veya tomb raider ile takaslık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu08 -- 7 Ağustos 2014; 14:33:00 >
  • Elimde kutulu assasins creed black flag vardir, watch dogs veya nfs rivals a takas olur

• elimde kutulu çiziksiz Tomb Raider var takas olarak nfs rivals , Battlefield 4 veya killzone ile takas yapmak isteyen varsa elden değişebiliriz
  • Arkadaşlar elimde takaslık fifa 14 ve 2k14 mevcut ilgilenenler pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrErO

quote:

quote:

Kutulu tertemiz watch dogs ve ufc satıyorum. Takas tekliflerine kapalıyım. Resimleri aşağıdadır

WATCH DOGS: 100
    UFC: 100

2 oyunu birden alan arkadaşa 185 liraya bırakacağım. Ankara içi elden teslim, diğer illere kargo imkanı. Ayrıca kredi kartıyla almak isteyenler için sanalpazar linki açabilirim. Taksitli alım imkanı da sunuyor. Bilgilerinize

DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ] DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ] DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ] DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ] DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ] DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ] DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ]

up

Watch Dogs oyunu mao-dun arkadaşımıza satılmıştır UFC satışı devam etmektedir.

UFC FANGLORD nickli arkadaşımıza satılmıştır. Şu an için başka satış yada takasım yoktur. Teşekkürler

• Elinde fifa 14 var takas yapmak isteyen pm atsin

• Satilik takaslik spiderman2 istanbul ici takas olur ghost-bf4 ile satis fiyati 85 lira

• 2 tane satılık oyunum vardır ilgilenenler mesaj atabilirler

• elimde fifa 14 var temiz kutulu infamous veya killzone ile takas etmek istiyorum. istanbul.
  • Arkadaşlar elimde fifa 14 mevcut.Knack,İnfamous Second Son,Tomb Raider,İnjustice ile takas düşününler pm atsın.

• Selamlar

fifa 14 ve nba2k14 takas tekliflerine acıktır..
  • Fifa 2014 Çiziksiz kutulu kitaplı 2.bölge paldır, istanbul içi elden takas tekliflerini bekliyorum.
    Not:Kadıköy-Beşiktaş-Üsküdar-Mecidiyeköy civarı olması tercih sebebidir.
  • nfs rivals maltepe civarı 80 tl takas olarak sadece wolfestain arıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.